Каракачанов готов да бъде "синя каска" за Радев и Борисов

В политиката трябва да се оставят вратички, рече той
97
Каракачанов готов да бъде "синя каска" за Радев и Борисов
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов заяви, че е готов отново да бъде "синя каска" за помирение на правителството и президентството.

ВМРО ще предложи държавата да даде финансови помощи на най-пострадалите граждани от коронакризата.

Още по темата
"В политиката трябва да се оставят отворени вратички, а не като на фронта, където целта е цялостно унищожение на противника", коментира отношенията между президентството и правителството вицепремиерът в Националния военен университет във Велико Търново.

По думите му възможни са още смени на министри.

"До края на мандата са възможни всякакви рокади, това си е съвсем нормална практика. Призивите за оставка на правителството трябва да дават и отговор на въпроса коя е алтернативата", каза той, цитиран от БНР.

За предстоящите преговори в управляващата коалиция за нови социално-икономически мерки за справяне с кризата от коронавируса лидерът на ВМРО посочи, че ще предложи еднократни финансови помощи за най-пострадалите икономически граждани.

"Размера нека да го уточним с Министерството на финансите. Може да са 150, може да са 200 лева, въпрос на възможности. Най-вече да се види каква е групата, която ще бъде очертана да се подпомогне, за да се прецени ресурсът, с който се разполага, дали ще стигне".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и Борисов е патриот.
45
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каракачанов е патриот,а като гледам коментиращите,на тях точно патриотите им пречат,предателите не им пречат,дори са им фенове!Ето такива хора,мразещи българските патриоти,искат да управляват,не ви щем!
44
2
 
5
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Каракачанов миналия път когато беше " синя каска" го ритаха и двете страни! Кой го е упълномощавал изобщо да си " посинва каската"? Мафията на божков- радев е в безизходица, софиянци почнаха да налагат по блокираните кръстовища платените " протестъри" и това ще стане масово до дни, защото народа се изнерви от червените рускоезичници! Всеки нарушил закона да си носи кръста, Бог с нами!
43
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Методиев Борисов е агент на дс и член на бкп.Запазва партийната си книжка чак до 1995 г, когато вече е получил пари от приятелите си комунисти да развие борчески бизнес.Става президент на СИК. Участва в наркотрафик, трафик на жени, побои и мокри поръчки.Близък до най големите мутри на прехода.Личен бодигард на Живков.
42
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помирение?С мен, гражданина - никакво помирение, нито примирение! Писна ми да гледам охранените ви самодоволни , крадливи муцуни!Това е едно елементарно коварство, което ни подценява като граждани.Удряте на молба?!Не, стигави толкова!Президентът не е сам, той имаше смелостта да каже онова, което се пукна като пришка!Имаме време да направим нашата ранена страна такава, каквато ние искаме!Аз вярвам в това!
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
винаги са там където са кинтите и властта Агент Иван, Контрера, Сиди, Джинбазки и останалите мажоретки
40
1
 
5
 
! Отговори
чич Петю преди 3 години
един приятел пита дали има синя сланина
39
3
 
3
 
! Отговори
От цялата преди 3 години
патардия ГЕРБ само печелят. Затова са ги оставили да се налудуват. Всички чки граждани с малко здрав разум и култура са просто втрещени от просташките изцепки на протестиращите. За БСП разбирам, те си имат твърд електорат и каквато и изцепка да направят хората гласуват за тях, обаче тези от ДБ - хората които гласуват за тях са повечето културни и интелигентни. Изглежда им е омръзнало да губят искат да привлекат гласове от Атака или да се превърнат в политически труп и да си почиват.
38
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е Каракачанов,какво сте се нахвърлили да го очерняте с гротескни постове,злобари, какво не му харесвате,най-кроткия човек в правителството и все се опитва да сдобрява хората,а не да ги разделя.Ако и на Каракачанов намерите кусур,значи не сте добре и сте за специализирано заведение!
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Име: Красимир Дончев КаракачановПсевдоним: ИванПривлечен в структура: Шесто управление на ДС, отдел 03 за Борба с подривната дейност на противника по направление религия.Дата на привличане: 11 Май 1989 г.Вербуван от: Оперативен работник Новак Новев.Категория сътрудник: Агент
36
4
 
3
 
! Отговори
ИндианецПарламентьор преди 3 години
Аз "Бойната Сланина " идвам с МИР- Моят вожд Шкафа ме праща да изпушим Лулата на Мира- Ако откажете -моят Вожд ще ми сложи една синя тенджера на главата за провалът ми--Бъдете Милостиви!!- Идвам с подаръци -няколко чекмедженца !! Моля вожда Птица да приеме подаръците и да изпушим Лулата на Мира- В името на Майка България -предлагам да се обединим и заедно да трупаме злато ! Нека има МИР в нашите Сърца! Нека всички индианци се приберат във Вигвамите си и да почват да работят!
35
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента трябва да е безкомпромисен срещу мафията.Никакви отстъпки. Почнаха да тазвяват белия байряк хунтата. Безусловна капитулация. Нищо друго
34
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така наречените "патриоти" са също част от мафиотското управление заминават си заедно !
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой има ли въобще представа какво означава за авторитета на България в НАТО и ЕС фактът, че военният ни министър е агент на бившите комунистически тайни служби?! И защо после се чудите, че САЩ ни продават Ф16 на двойна цена. Цяло чудо е, че въобще се съгласяват да ни ги продадат при такъв министър.
32
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаа, кoчинката се разпада. Разбягаха се като ***.Краденето е едно, обачи идва ден за разплата. Борисов се скри. Остави герб да се давят.
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз така мисля,нищо добро не излезе от този конфликт,нито за президента,нито за ГЕРБ,по-добре да върнат комуникацията помежду си и да не се заяждат помежду си,защото това не е в полза на никого!
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Агент Иван е готов на всичко, за да остане на власт
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо го праща Борисов.Още по зле стават нещата. Остави други да му вадят кестените. Ако така я кара до седмица Борисов е заминал
28
7
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Някой ще му насини лицето на Тоя - и то трайно - ще бъде синьо за няколко месеца напред -Асен Агов и Той много знаеше -ама после ревеше -аххахахаха
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Gotov sa da e vse na vlast sram njama kato simionov kau ne vi pisna da ste podlogi na dps i gerb ne vi li stgar milionite kade schte si gi nosite