Лицата на протеста: Да блокираш кръстовище с книга

С "Винету" в ръка на една от горещите точки на протеста
Обновена: 25 юли 2020 22:30 | 25 юли 2020 22:11, Веселина Йорданова
177

Решихме да Ви покажем човека, който блокира движението на ключово кръстовище, за да прочете "Винету" в знак на протест. Анастас избира нестандартен начин да потърси промяната и има свой прочит на ситуацията в държавата.

"Искаш да убиеш приятеля на Винету? Тези ли думи или пък острият горд поглед на стария скаут предизвикаха желаното въздействие. Индианецът отпусна ръка, той приближи уста до ухото на Одет и заплаши - мълчи", прочете откъс от книгата Анастас.

"Аз самият съм я чел само като дете и в настоящия момент откривам, че точно като Библията мога да отворя на всяко място и това, което ще прочета, ще бъде съотносимо към настоящия момент", каза Анастас Гьоков за Bulgaria ON AIR.

Затова Анастас сяда с ''Винету'' в ръка на една от горещите точки на протеста. Казва, че това е неговият начин да опише политическата картина в страната.

Недоволството той намира за обяснимо след прекалено дългото търпение на хората.


177
Още по темата: протесткнига
Още от София
Буря и пороен дъжд над София, какви са щетите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Оставка на президента. Наруши Конституцията. Само НС може да иска оставка на Министър-председателя, само ВСС може да иска оставка на ГП. Недопустимо е държ.глава да отправя обиди срещу съдебната власт. КС ще ги отчете.
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пред краза всички са равни.
126
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Това е тумбака на протеста- лице не сме видели
125
0
 
3
 
! Отговори
Така е .. преди 2 седмици
Зевзеци всякакви.Важно е сеир да има.Като онези коментиращи на селски събор.При това хубаво ядене и пиене да има кой да запали на попа къщата , хубав сеир ще стане....
124
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да работиш ЦЯЛ ден и да висиш с часове на кръстовището, докато НЯКОЙ се забавлява,ТАКСИМЕТРОВИ ШОФЬОРИ остават без приходи/ изплащат лизинг/ ДАНО НЕ ИЗГЪРМЯТ БУШОНИТЕ НА ПОТЪРПЕВШИТЕ! ВСИЧКИ СМЕ СВОБОДНИ ДА СПАЗВАМЕ ПРАВИЛАТА И ДА НЕ ПРЕЧИМ НА ДРУГИТЕ. ПРОТЕСТИРАЙТЕ!БЕЗ ТОВА ДА Е ЗА СМЕТКА НА ДРУГИТЕ.
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За кръстовището не знам,ама като стои на течението, ще го хване дископатията, та няма да си отблокира прешлените до Коледа
122
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Винету пише на подвързията, ама вътре може да има и порно списание, щото дядката се хилеше много особено като пипа страниците.
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде е лицето?
Виждаме само д...о.
120
0
 
2
 
! Отговори
до 114 преди 2 седмици
да остане партиец
друг път
Ако не плащаш членски внос за срок, определен отУстава им, се самоизключваш. 3 месеца ли е или друго
Не може да си вечен партиец, ако не плащаш членски внос си аут.
То по тая логика и починали хора ще са членове на партията им.
Комсомолът не го коментирам,защото беше задължително членството там. Иначе не ти приемаха документите за прием във ВУЗ по принцип. така че всички започнали да учат във висшите училища преди 10 ноември са били комсомолски членове задължително
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ВЕЧЕ 20 ДНИ размишлявам:
1.ЩЕШЕ ДА Е СПОКОЙНО, АКО НИКОЙ НЕ БЕШЕ ПОВДИГНАЛ ВЪПРОСА ЗА ЕДИН ПРОБЛЕМ С ДВЕ ЗАПЛАТИ/ И ПРЕДИ СА ВРЕЖДАНИ СЪПРУГИ И ЛЮБОВНИЦИ, ДАЖЕ В СТАРИТЕ ДЕМОКРАЦИИ/
2.РУСНАЦИТЕ си шетат и нареждат в БГ от 100Г.ДАЖЕ РЕШЕТНИКОВ ГО ЗАЯВИ ЧИСТОСЪРДЕЧНО, А РУСКИЯ ПАТРИАРХ ТРОПА ПО МАСАТА И ПРЕЗИДЕНТА СВИВА УШИ като ученик. ДОГАН Е БИЛ С НДСВ,БСП СДС и никой не е излизал да недоволстват? Всичко което беше нормално стана ненормално .ГЕШЕВ ПОДГОНИ НЕНОРМАЛНОТО А НИ ПОДГОНИХМЕ ГЕШЕВ?
118
0
 
0
 
! Отговори
Хаджи Генчо преди 2 седмици
към 112. Както е обичайно за нашия форум, вместо аргументи се хвърлят в пространството, в уличен стил, разни теории. Твоят коментар е един от малкото, който бих подкрепил. Поздрав!
117
0
 
6
 
! Отговори
Странджата преди 2 седмици
Фигуран
та го чака съд за държавна измяна за това са тия площадни писъци!
116
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До анонимен 128
Тъпчо, всички ни вкарваха в комсомола без да ни питат още от 9ти клас. А зубрачите и децата на учителите ставаха секретари.
Това, което посочваш изобщо не е нито аргумент нито критерий.
115
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е, покажете лица де ! Защо само 3aдници ?
114
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец
113
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Платена работа и аз не искам бат боико но дали ще има избори след 3 или 6 месеца се тая. Едно служебно правителство е най-лошият вариант.
112
0
 
7
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 седмици
А иначе Наско протестира срещу корупцията!
111
1
 
3
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 седмици
заявлението на Гьоков, че иска да работи директно с тях, като напълно пренебрегва представителя им в България. Това писмо, получено още в първите дни, в които е назначен Гьоков, е ясен знак за корупционни практики и интереси. Той се е опитал да ги убеди да не работят с техните представители в България, а с фирмата, в която той е работил, преди да стане член на УС, макар и не на трудов договор. Това е фирмата, която е оборудвала нюзрума на БНТ за милиони левове, а техниката им вместо до икономии, води до преразход заради едновременното използване на цифров и аналогов монтаж.
110
1
 
3
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 седмици
През септември 2010 г. в УС на БНТ е назначен Атанас Гьоков, който трябва да отговаря за цифровизацията заради големия опит, който има в тази сфера. До този момент Гьоков е бил консултант на UVT, фирма дистрибутор на професионална и полупрофесионална техника за кино и телевизия. Първото, което прави като новоизбран член на управителния съвет, е да отиде на изложението за телевизионна техника в Амстердам. След изложението Вяра Анкова, генерален директор получава писмо от английската фирма Солид стейт лоджик, доставчик на техническо оборудване, в което те изразяват недоумението си от заявлениет
109
2
 
8
 
! Отговори
Антипротестиращ преди 2 седмици
Нормални Софиянци тия Радеви *** само саксии от балконите ще ги вразумят! Не разчитане на монахините в униформи. То е казано на зло куче зъл прът