Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест

Оказана му е медицинска помощ на място
25 юли 2020 08:56, Елка Василева
282
Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Служител на реда е бил ударен в окото около 19 ч. на 24 юли по време на хвърляне на яйца по правителствената сграда. Оказана му е медицинска помощ на място. Това съобщи пресцентърът на министерството на вътрешните работи.

По време на шествията снощи бяха блокирани редица възлови кръстовища в София, с което сериозно бе затруднено движението.

Още по темата

По-късно група протестиращи блокира сградата на БНТ. Напрежение възникна при излизането на председателите на двете най-големи парламентарни групи в НС, които участваха в седмичното обзорно предаване "Панорама".

Полицейските служители не допуснаха ескалация.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ББ води на протестиращите с една реплика:П*р*о*с*т съм!Протестиращите още не са стигнали до това ниво на съзнание.Протестиращите искат нещо много прос-то:Чекмедже пълно с банкноти.Харесвам един разказ от "Пилешка супа за душата" за инвалид, който стигнал до прозрението, че за да са равни всички трябва всички да са сакати...и запалил резачката да изравни другите спрямо себе си.
162
3
 
8
 
! Отговори
J преди 3 години
Пишете за Дариткова ! И да заплати оградата дето я скъса
161
5
 
7
 
! Отговори
Откъде Радев ще преди 3 години
намери щраусови яйца?По-скоро край него може да се намерят дървени глави-откача такава от някой протестър и замерва.Рот фронт,Че Гевара,червенюмрук-терористи да искаш.
160
4
 
7
 
! Отговори
До този с Йончева преди 3 години
ФБР са доказали само,че гласът е на ББ,но не и дали има монтаж.Новинатае типична за червените-недомлъвки,недоизказвания,непълни и извадени отконтекста изявления.Дядото на хлапето от Хага бил спирал студенти(ББ).Един дядо(на хлапето)излиза и казва-аз съм лекар и не съм спирал никого.Медиите-ББ заблуждава.А никой не пита колко дядовци има хлапето,добило медийна известност и те с какво са се занимавали.Хлапето утре ще дойде,ще каже,че е АБПББ(акт.бор.прот.ББ),репресиран и му се полага власт.
159
1
 
2
 
! Отговори
Перт Берд преди 3 години
Требаше разбираш ли а ги пуснат ейк-кейк да са сбият. Че да погледа и народа насъбрал се на мегдана малко саир. Кви са тея ейца, направте един кръг и а са здавът и а са запукват.
158
1
 
4
 
! Отговори
вижда ли се от МКС преди 3 години
проблясък от ЧЕКМЕДЖЕТО
157
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов да внимава следващия път Радев да не му сцепи тиквата с някое яйце от щраус
156
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възможно е Борисов да стане защитен сеидетел и да го скрият някъде в чужбина,ако се съгласи да свидетелства и оредаде на ченгетата своите съратници от мафията
155
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много им малки топчиците(яйцата) на тия протестъри.
154
2
 
8
 
! Отговори
трябваше да хвърлят преди 3 години
вибратори и да оставят пилетата да се излюпят
153
9
 
5
 
! Отговори
Ин Сайдър преди 3 години
Сега да ви призная, това с протестите е конспирация (заговор) организирана лично от ББ. Целта е да събере на едно място колкото може повече противници с цел да ги зарази с ковид и така да редуцира бройката.
152
9
 
11
 
! Отговори
До 171 преди 3 години
Какви танкове?Той е един и акумулаторът се зарежда в момента.Не трябват танкове.Народът го е казал,,Вържи попа, да е мирно селото.,,Организаторите да се приберат за 72 часа, докато се намери конкретния стрелец на яйца ,кокошкаря демек.
151
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз не можах да разбера в крайна сметка Бате Ви Бойко лежал ли е 8 месеца в чешки затвор с Иво Карамански или не? Това че не е от мафията е ясно.
150
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов вече се издирва от интерпол...Ел.Йончева и ФБР докзаха автентимността на снимките и записа с тъпата кърджалийска п...а
149
8
 
17
 
! Отговори
Без черепи преди 3 години
Вчера минах през т.н. "протест". Видях утайката на обществото, събрана на едно място. Пияници, наркозависими, дошли за едната доза, тийнейджъри (те пък за какво протестират???) дошли да крещят.Кажете - ние, живущите по центъра, нямаме ли право на спокойствие и сън?
148
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОхооРаботата стана сериозна.Хайде да видим, кой е престъпникът, наранил Човека.Законът действа За на явяване на око се полага затвор.Дайте името .Ако го кпият- организаторите го отнасят.Другото е анархия
147
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък за яйцето...то е било предназначено за кратуната на Борисов...
146
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка и затвор за шайката от СИК !
145
10
 
22
 
! Отговори
Народа е с БОЙКО!!!! преди 3 години
До кога полицията ще търпи разбеснелиге се протестиращи, колко полицая още да бъдат тежко ранени и убити от тълпата наркомани, безделници и лузъри? Какво чака Бойко, защо не пускат танковете вече???
144
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кокошкарите на Фигуранта борят "мутрите" с кукувичи яйца от гнездото на осите Позитано 20