Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест

Оказана му е медицинска помощ на място
25 юли 2020 08:56, Елка Василева
282
Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Служител на реда е бил ударен в окото около 19 ч. на 24 юли по време на хвърляне на яйца по правителствената сграда. Оказана му е медицинска помощ на място. Това съобщи пресцентърът на министерството на вътрешните работи.

По време на шествията снощи бяха блокирани редица възлови кръстовища в София, с което сериозно бе затруднено движението.

Още по темата

По-късно група протестиращи блокира сградата на БНТ. Напрежение възникна при излизането на председателите на двете най-големи парламентарни групи в НС, които участваха в седмичното обзорно предаване "Панорама".

Полицейските служители не допуснаха ескалация.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикДа, точно. Затова казах, че само трябва да намерят кой точно ги е снабдил с яйцата. НАП да им направи една проверчица и ще се разбере кой е платил масрафа. Тия яйчица не са от "спонтанна инициатива" на мирно протестиращите с кауза. Или майките с деца инвалиди вече получават такива помощи, че могат да купуват ултра-скъпа продукция за да я похабяват?
142
10
 
12
 
! Отговори
Проституиращ преди 3 години
Е това не е държава. Вече 16 ден ден ме сърби дъто за голяма полицейска палка а те ни охраняват моля ви се! Баце събуди се вече верно си за оставка!
141
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикВ тая държава и пъдпъдъците са длъжни да снасят безплатно щом е за Боко
140
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Ахахахаха. Живее на морето, обаче ходи на "суперлукс вила на Тасос", иначе "всеки ден му е плажен". И, нормално е "всеки ден да ти е плажен" като си безработен. Все някога и паричките натрупани от комунистическите роднини ще свършат, а дотогава се успокоявай, че хората нямат. Само дето като гледам какво стана и по морето, май и ти не си вярваш, че в България хората живеят зле. :))))))))))
139
12
 
5
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Защо нещо не напишете за народната любов към Нариткова?
138
9
 
3
 
! Отговори
До пияница мистик преди 3 години
Яйцата са купени с пари от перуанска дрога. Прекарана от *** на Гроб.
137
10
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
6 пъдпъдъчи яйца от тези в прозрачна опаковка струват към 2,50лв. А сега погледнете снимката, какви огромни ИКЕЙСКИ кутии държат двамата и ако може изчислете колко хиляди яйца има в тях, а съм сигурен, че не са само тези 2 кутии. И после елате и ми напишете, че метежите не са платени от Черепа, а тези яйца са купени доброволно с парите на метежниците
136
6
 
8
 
! Отговори
Интернет преди 3 години
Чакай да ударя още една мастика че да ми се привиди че сме милиони!
135
6
 
7
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До Анонимен152Човек трябва да е абсолтно глух или да спи като пън да не чуе дрон! А как е прекаран дрона през прозореца, без да натроши стъклата.
134
7
 
2
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Всяка година си ходя на Тасос в суперлукс вила - отделно живея на Морето -така че всеки ден ми е плажен -а Ти се хвали как ще папаш *** на Албена Златни и т,н, Сигурно НА ТИПОВИЯТ ХЛЯБ ВИКАШ КОЗУНАК !! АМА НЕЙСЕ -АХАХАХХАХА
133
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В другия парламент никой няма да иска да е в коалиция с ГРОБ,защото те няма да са там,а в затвора
132
11
 
15
 
! Отговори
много мишок преди 3 години
До интернетСтотина креслювци не са "цяла България"!И още нещо-С приказки и пожелания нещата не се правят!
131
8
 
13
 
! Отговори
До Протестиращите преди 3 години
Много добре усещате че на избори мълчаливо то разумно Общество ще ви измете вас и Метежника като досаден прах затова пискате като прасе на Коледа
130
13
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 3 години
Аз оправдавам протестиращите, те подивяха от коронавируса , от изолацията и излязоха на улицата за социални контакти и най-вече да излеят гнева си срещу правителството , което в началото на епидемията направи всичко възможно да спаси живота на гражданите , но ни ограничи свободите и това някои мозъци не можаха да го асимилират и затова подивяха и излязоха на площадите да тормозят всичко живо около тях .
129
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Такива като теб така ли се опитват да се убеждават, че другите са зле? Имам малко новини за теб. Тая година: 2 седмици на Китен, 1 седмица Златните, 1 седмица Лакала (близо до Марбея, ако изобщо знаеш какво е това). А ти реви тук за домати. Забрави бананите и тоалетната хартия, но това явно го пазиш като коронен номер.:))))))))
128
8
 
11
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Големия майтап ще е на другите избори!Голямо натискане за коалиция с Герб ще има!
127
13
 
10
 
! Отговори
интернет преди 3 години
В форума тези които защитват ГЕРБ хунтата видяха сниките на злато,пари и оръжие,имоти Барселона,Йончева доказа записите на Бочко за истински?Какво пази полицията в момента може би корупцията узаконентата.Цяла Б-я е на крак против Управлението.Депутатите трябва да работят за народа е не обратното.
126
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ са новото БКП. Края им ще е същия. Но т нов главен прокурор а не с Каскета. Оставка!
125
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 156Абе то не само тоя с яйцата, а цялата тая тълпа е няква сбирщина от индивиди, до които би ме било срам да застана. Нищо лично, всеки си е на своя път на развитие.
124
8
 
12
 
! Отговори
не разчитайте преди 3 години
Изборите ще бъдат точно повторение на предишните!