18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София

Исканията остават същите
Обновена: 26 юли 2020 19:44 | 26 юли 2020 19:20,
868

Снимка: БГНЕС

18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Още по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


868
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
615
24
 
11
 
! Отговори
Герберски трол преди 3 години
До АнонименТи само домус тв ли гледаш? Ела във Варна и Пловдив да видиш протести бе герберотъпунгер! Ако знаеш езици гледай евронюз и чети политико - герберотъпунгер. Вчера имаше протест в Атина , има в Лондон , Брюксел , но нова и бнт не дават нищо защото това не е нормална държава , а държава на мутри и герберотъпунгери!
614
5
 
16
 
! Отговори
АБЕ, ЕЙЙЙ.... преди 3 години
ДАЙТЕ НА ДЕЦАТА МАЛКО ФУТБОЛНИ ТОПКИ, БЕ.... ХАХАХААА..НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СКУЧАЯТ?!НЕКА СИ НАПРАВЯТ ФУТБОЛ НА МАЛКИ ВРАТИЧКИ!!МОЖЕ ПЪК ДА ВКАРАТ ЕДИН ГОЛ И НА ДЕСА... ХАХАХААА.. ЩО, НЕ....??!
613
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Невъзможно е търпим този толуп Борисов още 9 месеца...АБСУРД...ОСТАВКА...
612
26
 
4
 
! Отговори
ГЕРБЕРОТЪПУНГЕР преди 3 години
ОСТАВКА! БОРИСОФ ВЪВ ЗАТВОР , ГЕШЕВ Е ПОЗОР - ЩО БЯГАТ ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ ТЕЗИ МАФИОТИ? ЗАЩО? ТОВА Е ОРЕШАРСКИ 2 - ПРОТЕСТИ ЩЕ ИМА ДО ДУПКА , И ДО ДВА МЕСЕЦА КОЙТО КАЖЕ ЧЕ Е ГЕРБЕРАСТ ПУБЛИЧНО ГО ЧАКА НАРОДНАТА ЛЮБОВ.......ОСТАВКА! МУТРИ ВЪН! И ГОСПОДИ ПРИБЕРИ СИ ОНУЙ НЕУКО ГРАНДОМАНСКО И КРАДЛИВО КЪРЛЕЖЧЕ БОРИСОФ......
611
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия си мислят, че с този протест ще променят нещо. Първо трябва да спечелят избори, а така иначе с шляене по улиците няма как да стане.
610
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не съм харасвал гербавите комунисти, но като ги гледам тия по улиците и старите муцуни-със сигурност гласа ми е за Боко. Явно друго няма.
609
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма какво да прави смислено, едно общество тръгва по улиците да се шляе и да си мисли, че прави велики неща.
608
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОТЕСТИТЕ СА САМО В СОФИЯ!ПАРИ ЗА ПРОТЕСТИ В ДРУГИ ГРАДОВЕ, НЯМА. ТОЛКОВА ДАВА ЧРЕРЕПЧЕТО... ХАХАХААА
607
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев яхнал протеста. Най-големия виц. От фуражка и промяна. Видя се какво може по време на служебното си правителство. Тоест-нищо.
606
2
 
17
 
! Отговори
Мдааааа преди 3 години
Брей *** народ брей....Младите вместо по-умнин да стават, по-прости от нас излязоха.....Бей брей брейЛоша работа
605
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** не проумя, че на избори не трябва да ходи за гъби, а да гласува и направи избора си. С обикаляне на улиците няма да промени нищо.
604
2
 
19
 
! Отговори
ИЗБОРИ преди 3 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО ГЕРБ И БОРИСОВ АКО НЕ ПРЕДЛОЖИТЕ НОВИ ЛИЦА, ПОЛИТИКИ И ИДЕИ, ПРОГРЕСИВНИ И МОДЕРНИ ОТГОВАРЯЩИ НА ДИНАМИКАТА НА ВРЕМЕТО...НАБИЙТЕ СИ ГО ТОВА В ТЪПИТЕ КРАТУНИ ДОКАТО ГРАЧИТЕ ПО УЛИЦИТЕ КУХИ ФРАЗИ!!!!!
603
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще поскачат, ще потропат хора и ръченици и ще се приберат. Няма лошо. Пари за курорт и без това нема.
602
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** си мисли, че ще се промени. Така и не проумя, че това никога няма да се случи, дори ежемесечно да се провеждат избори. Това е дереджето му.
601
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свекървата юмрук вдига, ама пари не дава.Никой вече не работи за голи обещания за светъл комунизъм. Чакат си кешовицата от Дубай
600
4
 
20
 
! Отговори
1908 преди 3 години
Ако случайно не сте забелязали, след като резидентът се опита да яхне протеста през миналата седмица и хората на площада се стопиха разко. Дотолкова, че снощи беше възмножно да бъдат преброени на един телевизионен кадър. На това му се вика "обратен ефект"...
599
19
 
5
 
! Отговори
ГЕРБЕРОКРАДЦИ преди 3 години
ОНУЙ НЕЩО БОРИСОФ ОЩЕ ЛИ НЕ Е ПОДАЛО ОСТАВКА? НАГЛОСТ!
598
6
 
22
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
Ще му дърпам ушите на моя Фигурант! Казах му всеки ден да организира поне по 2 рейса с хора, а сега гледам снимките, хора само от един рейс. Аз му плащам за два рейса, отделно му пращам пари да има да им раздава, а той се прави на yлaв! Явно останалите пари Деса му ги прибира. Ама няма да се разберем така!
597
1
 
2
 
! Отговори
Миганин преди 3 години
До БългаринПитай Херо.Тя всичко знае
596
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До АнонименЧе кой мислиш стои зад президентчето?