18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София

Исканията остават същите
Обновена: 26 юли 2020 19:44 | 26 юли 2020 19:20,
868

Снимка: БГНЕС

18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Още по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


868
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
575
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другарят Плевнелиев е бил комсомолски секретар и член на бкп от най-ранна възраст.И сега ни учи на чест,майко мила...
574
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 750Вярно е, и Путин е предложил помощ, и Макрон с нов "пакет".
573
1
 
24
 
! Отговори
Руски мааши преди 3 години
Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, К.Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.
572
8
 
4
 
! Отговори
Вдъхновен преди 3 години
До ВъзмутенНе си разбрал.Винските ушички са мятани не по полицаите а зад тях-срещу ония,които охраняват.Трите пасенца
571
29
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премиерът на Холандия е изпратил писмо до бития студент Евгени Марчев и е предложил помощ.А каскетът се покри в отпуск,без да има разследване за насилията и изтезанията.
570
2
 
23
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Защо срамежливо пропускате да споменете с каква храна са замеряли полицаите за развлечение тези разглезени радетели за социална правда? Действията им не се връзват с мантрата, че са умни, красиви и добродетелни, нали? Затова дрънкате да арт пърформанси, за игра на волейбол, но за замерянето с храни - нито дума! Защото е грозно, а обществото трябва да ги смята за младите Прометеевци на България. Само че не са!
569
1
 
30
 
! Отговори
А преди 3 години
Нещо изпростяват нещата май. Доказателство че хубава идея може да бъде съсипана като попадне на прости хора. Един интилигентен човек не чух. Кощунство е да се сравняват с 90та година
568
3
 
31
 
! Отговори
Чипът преди 3 години
Един автобус хора. Як протест нема що
567
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабикян прилича на фалирал сводник.
566
4
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика"===ХАхаха, на тези Черепа затова ли им плаща? Да си правят купона и да поркат и да друсат. То стана като Ибиса парти :) Следващият път лозунгите по Вайбър да ги пращат на Боко. А това дето го искат, май го искат всички гладняри и мързеливци по свет
565
28
 
12
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
герб оставка
564
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е президента Румен Радев...........................100 %!!!!
563
27
 
10
 
! Отговори
??? преди 3 години
ГЕРБ..................граждани за Европейско развитие на България...................хаха...............тия да си сменят името най-добре, защото:1.не са граждани, а са прости селяни2.България-вън от НАТО и ЕС!!!3.под умелото ръководство на ББ и компания България не се развива, а се разграбва!!
562
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ.......................гадове за единно разграбване на България!!!!
561
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей...................хората управлават успешно огромни държави като Китай.....................а ние не може да си оправим родната ***.....................прав е ББ, че материалът е зле..........................изобщо не съм му фен.....................но за това е прав човека!!!
560
21
 
8
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Оставка за гербаджийския кабинет и министрите на ББ и на Каскета-главен прокурор!!!Нови избори...............веднага.................президента да разпуска парламента и народа да ди каже думата.......................кой да управлява България!!
559
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, съд и затвор за крадците и мафиотите!!!!
558
9
 
24
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Протести ? Със свински уши и пъдпадъчи яйца ? Че защо трябва да има оставки всеки може да се забавлява както си иска. Само че защо всички данъкоплатци трябва да им плащаме забавленията ? Нали идват с дипломи от Европа не знаят ли там че който замърсява си плаща. А това че един Метежник наречен Президент ги лови на голи куки спор няма !
557
4
 
20
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Язък ви за дипломите! Метежника ви лови на голи куки!
556
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"" 18-и ден на протести ... ""...................хората управляват огромни държави, ние сме колкото един град ... толкова ли е трудно да се подпомогне земеделието, дребния и средния бизнес (ама не само на наши хора), да се създадат работни места за една шепа млади хора ... властта да се отчита за свършеното всеки месец по телевизията.Сигурно е невъзможно ...щом вече 30 години не става