18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София

Исканията остават същите
Обновена: 26 юли 2020 19:44 | 26 юли 2020 19:20,
868

Снимка: БГНЕС

18-и ден на антиправителствени протести в центъра на София. Исканията остават същите - оставка на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Протестиращите се събират пред сградата на президентството.
Още по темата


Част от хората, които се събират, решиха да играят волейбол. Днес протестиращите са заложили да по-артистичните прояви. Разпънат е и хамак, над който са издигнати лозунги. Те са за по-добра данъчна система в страната и за по-добра социална политика. За това предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

Протестиращите подготвиха и кратък пърформанс, който ще бъде показан малко след 19 ч. На този етап не е ясно дали движението ще бъде блокирано.

Ситуацията към момента е спокойна. Засилено е полицейското присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


868
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
635
0
 
2
 
! Отговори
Г-н Стоянов преди 3 години
Вие ще сте най-голямите Балъци ,ако подкрепите тези протести,защото те са от хора противници на ГЕРБ.Които бяха направили над 2млрд. ДефицИТНИ ДЪЛГОВЕ....ГЕРБ ,НЕ САМО ОПРАВИХА ДЪЛГОВЕТЕ А И ВКАРАХА ПАРИ В ХАЗНАТА.ТАКАВА ДУМА ХАЗНА ПРЕДИ ГЕРБ НЕ Е ИМАЛО..... А И , ПРИВЛЕКОХА ИНВЕСТИТОРИ,ЧРЕЗ КОИТО ПОВИШИХА ЗАПЛАТИТЕ x3 .20 ГОДИНИ НЕ СЕ БЕШЕ КАЧВАЛА ЗАПЛАТАТА А САМО ЦЕНИТЕ.ГЕРБ НАПРАВИХА ЖИВОТЪТ ВЪЗМОЖЕН........
634
1
 
2
 
! Отговори
ДО 680 преди 3 години
ТОЛКОВА СТЕ ПРАВ/А!!!МОИТЕ НАБЛЮДЕНИЯ СА СЪЩИТЕ И СЪЩО НЕ СЪМ ОПТИМИСТ ЗА НАЦИЯТА!АГРЕСИВНИТЕ СМАЧКВАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, КОИТО ОБИКНОВЕНО СА НЕНАТРАПЧИВИ.
633
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България няма никаква дискусионна култура. Всичко е свръхемоционализирано,никой не е готов да изслуша различно мнение,да дискутира,да се предлагат решения.Не,този с различно мнение се напада,обижда, трябва да бъде смачкан, унизен.Властва една арогантна агресивност.Всичко това е белег на едно незряло общество и много далеч от всякакви демократични стандарти.Тъжна картина, която ме прави доста скептичен за бъдещето на страната.
632
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И днес ще излезем да заявим своята подкрепа за президента Радев и г-н Божков. Няма да ни спре и дъжда и репресиите на прокуратурата
631
1
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
Всички които ставаха военни, бяха партийни членове и най-вече, родители, баби, двдивци.
630
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много бързо трият тука!КоректураДо 730 Анонимен 3:5До 718...членовете на ЦК на КПСС на БКП...3:5 за сега!Не съм вярвала, че неуките лум *** ни са повече от нормалните, но тука става факт!Мерси!
629
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 7323:5 за сега!Не съм вярвала, че неуките *** са повече от нормалните, но тука става факт!Мерси!
628
2
 
30
 
! Отговори
Бсп-съсипват преди 3 години
БСП трябва да се прекръстят на ПСБ - Партия Съсипваща България...няма да споменавам колко фалита, всички сме наясно.
627
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 718...членовете на ЦК на КПСС на БКП...Достатъчно възрастен съм за да твърдя, че това което пишеш са пълни измишльотини! КПСС е на тогавашната РСФСР, аБКП беше в България!Явно си някакво недоносче както по история така и по правопис!България имаше индустрия и беше на 28 място в света по ръст на развитие, ама на такива като тебе, които едно изречение не могат стъкмят няма смисъл да се спори!
626
5
 
28
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 3 години
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...
625
3
 
16
 
! Отговори
Я па ти.. преди 3 години
До Анонимен 796 Най бедна , ама в пъти по богати от соца. Я гледай какво става....
624
3
 
18
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Анонимен 792 Комунисти ни управляваха по време на соца. Сега нямат място в управлението на европейска демократична България. Това би било анахронизъм.Европа ще ни отреже.
623
4
 
17
 
! Отговори
Съвет преди 3 години
Ало протестърите , на морето има хиляди свободни легла. Вас чакат.
622
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Десет години откакто управлява ГЕРБ България не си дава последното място .Най-бедната и най-корумпираната страна за какъв напредък говорят трябва да си Покупката тях за да мислиш така.
621
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не свински уши,а свински опашки за герберастите и най вече за оная *** от спалнята с шкафчето
620
3
 
19
 
! Отговори
протестуващ преди 3 години
Лесния хляб и спокойствието раждат скуката!А скуката е майка на глупостта!
619
25
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберастките *** вместо да дремят по цял ден и да гледат телевизия,да вземат да си размърдат задниците ,ако искат да спасят Борисов...поне едно контрапротестче да спретнат...колкото и да са малко...Май е по-удобно да напишеш някоя друга глупост и да смяташ,че си си изкарал надника и ефект никакъв...Според мен Толупа трябва да ги подкара с тоягата,както направиха при първия и единствен контрапротест в София...и после се изнесоха набързо по бели ***...
618
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 798/ Така и не проумяха комунистите, че Герб няма да им даде властта. Видя се какво могат. Така че с тия ръченици по улиците от няколко стотин *** нищо няма да се промени. Комунизмът другарю няма почва у нас.
617
10
 
35
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
До Анонимен ... Ами така е едни хора ходят на работа, грижат се за семейния бюджет и децата си, правят планове за отпуската и на тях се крепи обществото ни...други които не са нагажирани с такива неща правят пърформанси със свински ушички, пъдпъдъчи яйца, тоалетна хартия и семки или пък плажуват пред парламента и играят на волейбол под вдигнатия юмрук на фигуранта...Лошото е че данъкоплатеца плаща на фирмите за чистота да разчистват бо.клу.ка им, а вечер виси по кръстовищата заради блокадите им
616
17
 
5
 
! Отговори
Doko преди 3 години
Бойко трябва да се освободи от измислени патреотари и русенски воеводи и да заложи на ДПС. ДПС е с твърд и постоянен електорат и със сигурност след известно време ще е първа и решаваща сила. Елементарна аритметика е.