Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!

Според премиера газовата диверсификация е вече реалност
Обновена: 29 юли 2020 11:53 | 29 юли 2020 11:53, Веселина Йорданова
220
Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!
Снимка: МС, архив

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на "Балкански поток". Той отбеляза, че диверсификацията, за която е говорено с години, е вече факт.

Да видят българите какви огромни строежи се правят в момента, коментира той. Затова не могат да ни простят - мечта на поколения, посочи още премиерът.

Още по темата

С него на инспекцията пътува директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов. Той обясни, че аварията по газопровода с Гърция е отстранена. Газовите доставки към Гърция са възобновени.

Близо две денонощия продължиха аварийно-ремонтните дейности в района на Кулата, където автоматичните системи регистрираха изтичане на газ.

На 27 юл, при огледа на мястото на аварията беше установено нарушаване на целостта на тръбата, най-вероятно заради стареенето на метала. Високото налягане на газа предизвика и лека експлозия, като се образува кратер с дълбочина три метра. Екологични щети не са установени. Тя е на около 30 години, стана ясно от думите на Малинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
1
 
4
 
! Отговори
хората гладуват преди 3 години
и нямат пари да се явят на протеста, строежите не ги вълнуват като няма хляб на масата = КРАДЛИВА МАФИЯ ВЪВ ВЛАСТТА = БИЗНЕСА СИ ИМА ДЪРЖАВА
156
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като погледна виждам шкафче с милиони евра и кюлчета злато.И един пишман прокурор с каскет който ги пази.
155
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видят Българите как от директен внос от ЮП И милиони годишни такси, които можехме да получаваме сега ще плащаме за доставката му до Турция.
154
1
 
13
 
! Отговори
kory преди 3 години
Да видят и друго Борисов,трети сме в Европа по най-скъп ток.Полша първи с договоренои защитено в ЕП затваряне на ТЕЦ-те 2027 година,у нас затваряне с кански викове през 2022 и рев по всички етажи на властта.Втори Румъния с минимална заплата 600 евро.Да чуят и видят,пишман патриоти,волеви мъже с аптеки и бензиностанции,крадливи министри и депутати с много спастрени пари,трети ние,но реално отново...ПЪРВИ!Днес,видяхте ли каква я вършиха ГРОП през тези години,ядоха,пиха,крадоха и се веселиха!
153
0
 
12
 
! Отговори
Az преди 3 години
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА , *** !!!!!!!
152
0
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Хайде стига сме гледали ,че ще вземем до окьоравеем от гледане и взиране в това дето се руши а не да се строи!
151
1
 
7
 
! Отговори
дърт преди 3 години
Е, и какво ги греят българите "диверсификацията" и "великите" строежи?
150
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!"На плаж Алепу ги видяхме строежите.
149
4
 
32
 
! Отговори
ак47 преди 3 години
Много работи видяхме,много неща преживяхме,но това,което ти не си видял е бедната тии ограничена фантазия!България е позор с министър председател Бойко Методиев Борисов!
148
2
 
27
 
! Отговори
Приятел преди 3 години
Наглостта на Барба Ганьос е безгранична ,както и глупостта му.Сам не си вярва на лъжите ,ама вече е свикнал да ни залива с тях от сутрин до вечер.Всеки ден проверява и инспектира някакви неща ,от които нищо не разбира.Защото е обикновен глуповат пожарникар.Цяла Свят ни се смее и ни се чуди на търпението.
147
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕшев трябва да те арестува за пари в чекмеджето,злато.Имоти незаконни и оружие АНАРХИЯТА Е ГОЛЯМА В закони и изпълнение .ЗАТВОР И СЪД.
146
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има 20 трупа до Своге, които знаят добре какви строежи се правят.
145
0
 
8
 
! Отговори
Мислиш, мислиш, ама преди 3 години
До къде да ида ?
144
0
 
15
 
! Отговори
когато се строи преди 3 години
може нещо да се присвой ,ако даде пари за не реформираното здравеопазване също ще изчезнат ще даде на полицията за да млъкнат и да го пазят ще даде на фирмаджии не на хората във фирмите така ще изхарчи милиардите , ама не ще да направи съкращение в администрацията и премахне модела болница--търговско дружество не иска да се занимава с неравенството ,ами какво ще правим с необразованото малцинство което върви към мнозинство....
143
4
 
23
 
! Отговори
къде да ида ? преди 3 години
.... да видя как се строяло ? Откакто той е на власт ,Аз съм все по-беден парите стигат за ядене ,а зимата изпадам в затруднение мисля ,че бая са като мене .А за повечето пенсионери смятам ,че са обречени на смърт .
142
4
 
29
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Със строеж на магистрали не не се постига растеж.Постига се временна локална заетост на необразовани хора.Растеж не се постига с шиенето на *** и потници чужди суровини и с правенето на фарове,килимчета,кабелни стопове на автомобили.Растеж не се постига с добивна индустрия,отдадена на ограбващи концесии на чужди компании.Растеж се постига с наукоемка индустрия в областта на роботиката,кибернетиката,биониката,високо-точното машиностроене,специалните сплави,специалните полимери,ГАПС-овете,електон
141
1
 
18
 
! Отговори
в бургас, преди 3 години
още не са сложили маркировката и са започнали пропадания
140
1
 
11
 
! Отговори
Винету ББ преди 3 години
Ааааа, ...... ся разбрах!"Матряла" ми завижда за "Шкафчето" и за Барса!Мъ, добре, че не видяхте Четирикрилния ми "Гардероб" с надстройка.... -))))Еййй....., аз съм олицитворената на живо мечта на бай Га...ньоС!!!-)))))))
139
1
 
24
 
! Отговори
Лили Барута преди 3 години
Гледайте само обръщението му: Българите да гледат....ега те у простия селски ***...От теб и пожарникар не става!
138
2
 
18
 
! Отговори
Виждаме и Знаем преди 3 години
За какво става въпрос. За това Оставка, Съд и Затвор. 70 процента е таксата на Тиквата от всеки народен лев.