Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!

Според премиера газовата диверсификация е вече реалност
Обновена: 29 юли 2020 11:53 | 29 юли 2020 11:53, Веселина Йорданова
220
Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!
Снимка: МС, архив

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на "Балкански поток". Той отбеляза, че диверсификацията, за която е говорено с години, е вече факт.

Да видят българите какви огромни строежи се правят в момента, коментира той. Затова не могат да ни простят - мечта на поколения, посочи още премиерът.

Още по темата

С него на инспекцията пътува директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов. Той обясни, че аварията по газопровода с Гърция е отстранена. Газовите доставки към Гърция са възобновени.

Близо две денонощия продължиха аварийно-ремонтните дейности в района на Кулата, където автоматичните системи регистрираха изтичане на газ.

На 27 юл, при огледа на мястото на аварията беше установено нарушаване на целостта на тръбата, най-вероятно заради стареенето на метала. Високото налягане на газа предизвика и лека експлозия, като се образува кратер с дълбочина три метра. Екологични щети не са установени. Тя е на около 30 години, стана ясно от думите на Малинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
4
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
То и аз така си псувам, като говоря с жена си, макар и двамата да сме професори------Толкова сте и професори.Толкова и банкянския *** е генерал.Омръзна ми от про стащина.
116
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Магистралите в Сърбия са строени с руски пари и по точно на Газпром.
115
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако словашкия президент е казал каквото и да е, то надали е по адрес на Борисов. Не случайно никой от Европа не изказва мнение за така наречените протести у нас. То и за какво, като това си е чиста проба анархия и хулиганство- да хвърляш храна, да псуваш, да скачаш на бой- нали бяхте мирни, умни и красиви!?
114
3
 
13
 
! Отговори
Преводач преди 3 години
Министрите на ЕС говореха и смятаха параметрите, наш толуп се хеалеше лакво плочки и полу магистрали е построил. Все едно учи европейците какво е магистрала и плочки! Пълна простащина, пълна! И огромен срам след като всеки му се подиграва на ценностната система - пачки, пачки!
113
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Калотина като тръгнеш до Хоргош границата с Унгария всичко е магистрала и то без пари от ЕС всичко сами си го направиха -------Глупости.Само от Калотина до Белград е нова магистрала, оттам до Унгария е стара, строена още през 80-те.
112
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 115Имахме но е истекъл. Гаспром не са глупави и знаят, че ако не испълнят, ще ги съдим. Освен това Украйна подари техните тръби на САЩ и така договора става невалиден. Също и ЕС промени правилата че Гаспром нямат право на газ ако няма друга газ и Газпром казаха добре ние ще чакаме като България получи друга газ но такава няма и днес.
111
2
 
16
 
! Отговори
Ахахахха преди 3 години
Мутрак, твойте строежи са безкраен извор на корупция и тотални злоупотреби! За да си напълниш шкафчето, всичко се прави на минимална цена и с най-ниско качество, за да го отчетат полсе на максимум и да вземете мутрите половината под форма на комисионна! Не ядеме доматите с колците и не е нужно най-тъппият в държавата да ми казва какво да гледам! Оставка мутри!
110
3
 
14
 
! Отговори
ХоХо преди 3 години
Баце, строежите не ме хранят ! Кажи ми как да живея с 400 лв. пенсия след като съм работил 45 г. и съм си внасял осигуровките ?
109
0
 
17
 
! Отговори
Абе ей преди 3 години
АЛАНКОЛУ ТИ *** ДА ВИДИШ КАКВО СЕ СТРОИ У ЧОЖБИНА
108
10
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Борисов ряпа да яде! Т. Живков какви строежи правеше... но народа беден си остана...
107
13
 
8
 
! Отговори
Коменданте Че Говада преди 3 години
БРАВО НА БОЙКО!!! НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА С ТЕБ!
106
4
 
2
 
! Отговори
stiling до Абе.. преди 3 години
Пич ти или си идеалист или си тъпчо! Ти си мислиш, че този който те управлява е длъжен да ти слугува за 6000 лева заплата, да е честен, да не краде, да не псува, да се държи мило итнт. Такъв човек на тия Балкански ширини няма! Всеки на такива постове по един или друг начин, ще се облагодетелства, Ще се "уреди" някък за старини, деца и внуци! На теб примерно ако Цвъки ти се обади и ти рече, че ти е уредил един апартамент на 500 евро вместо на 1500 какво ще речеш? НЕ НЕ НЕ АЗ СЪМ ЧЕСТНЕН! АЙДЕ..
105
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка Мутро!Върви си с мир, докато можеш!
104
0
 
13
 
! Отговори
Max преди 3 години
В Германия преди няколко години един полицейски шеф беше преминал с колата си на червен светофар и след това си подаде оставката защото е дал лош пример за останалите.Г-н Борисов как ще реагира след новия запис с Томислав Дончев??
103
16
 
4
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Браво Борисов народа е с теб!
102
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 110Глупости пишеш, ние имахме договор за транзит в направление север - юг до 2030 година, и Баце най-безотговорно се отказа с подписването на новия д-р от него и предвидените обезщетения обезщетения по него в случай че Газпром се отегли едностранно, а иде реч за близо 2,5 млрд, и сега накапак отгоре плащаме 3 млрд, та да осигурим транзит за Сърбия, сумарно това са щети от над 5 млрд, абсолютно безобразие
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърбия е добре щото е с Русия а България е зле щото е с САЩ и ЕС
100
3
 
15
 
! Отговори
Много ядосан преди 3 години
Нещо по въпроса за новия запис на тулупа как псува президента?
99
0
 
9
 
! Отговори
До 98 преди 3 години
Явно пожарникарския *** много ти харесва.А записа го е направил Цвъки.Той е най-добрия в това отношение.Както се казва-пази ме боже от приятели,от враговете сам се пазя.
98
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВмЕСТО ДА ПРЕЧИТЕ НА ХОРАТА ДА СЕ ПРУДЕИЖВАТ, НАПРАВЕТЕ СИ ПАРТИЯ И СЕ ЯВЕТЕ НА ИЗБОРИ! ТОВА Е ДЕМИКРАЦИЯТА! СЪЩАТА ДЕМОКРАЦИЯ ВИ ПОЗВОЛЯВА ДА ХОДИТЕ ПО ЕКСЛУРЗИЙКИ И ДА РАБОТИТЕ ЗА СЕБЕ СИ, АКО ВИ СТИСКА! ТЕЗИ ПРОСТОТИИ ОТ ДНЕС НА ВЪЗЛОВИ КРЪСТОВИЩА НЯМА ДА ВИ ПРОСТЯТ РАБОТЕЩИТЕ!