"Омлет" за властта: Яйца и домати летяха към сградата на МС

Протестите в София продължават 22-и ден
Обновена: 30 юли 2020 21:56 | 30 юли 2020 21:37, Веселина Йорданова
546

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца и домати полетяха към сградата на Министерския съвет в 22-ия ден от протестите.
Още по темата

Исканията за оставка на правителството и главния прокурор продължават. Блокирани остават и ключови кръстовища в столицата, което днес затрудни придвижването и през деня.

Митингът тази вечер преминава без напрежение. "Орлов мост" остава блокиран за повече от едно денонощие, но обстановката е спокойна

Вижте кадрите от протеста тази вечер в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


546
Още по темата: протестмитинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
362
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е готов с аферата Гриппен 2. И между другото със служебното правителство. Само му дайте власт
361
4
 
8
 
! Отговори
акъл преди 3 години
***. Първо американците употребиха протестърите, за да си гарантират военните бази и спирането на потока. Сега руснаците ги яхат, за да си сложат свои хора на властта и да обърнат действията срещу турски поток. Междувременно австралопитеците продължават да действат срещу бългаската власт. Никой не е с вас и вие не сте народа.
360
4
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
мисля, че снимат филм за 90 те години
359
9
 
4
 
! Отговори
4444 преди 3 години
Като чета коментарите или някой плаща, или хората наистина са затъпяли и мазохистии си заслужават прости селяци и бандити да ги мачкат до безкрай!
358
2
 
8
 
! Отговори
тоя отляво преди 3 години
дали е на социални помоши как мислите, или по скоро да кажа на социалистичестки помощи?
357
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше да хванат тези дето мятат яйца и бързичко да ги осъдят на обществено полезен труд, след което да им връчат по метла, лопатка и чувалче и да ги накарат да си почистят кочинката. След което чувалчетата да се отнесат на орлов мост и да се изсипят върху палатките, за да им е приятно на протестиращите там и да се чувстват като у дома си. Така биха се решили 2 проблема наведнъж.
356
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предлагам този от първата снимка от ляво да си го изберем за президент! Вижте кво представително лице на "младите и интелигентни" протестиращи е! Сигурно е програмист. Нали повечето от протестиращите били програмисти. Така казват, пък аз няма за кво да не им вярвам. Значи ето! Кво му е на човека?! Ще гласувам за него!
355
4
 
14
 
! Отговори
I преди 3 години
Изхвърлянето на неразвалена храна трябва да е подсъдимо!
354
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яяя, послушали са критиката на народа и този път са мятали нормални яйца и домати! :))) За да е малко по-достоверна претенцията им, че са бедни. Смeшници! Ако вземат още малко да послушат и следващия път вместо да разхищават така храна я раздадат на бедни пенсионери, може даже да им кажа някое "браво"!
353
4
 
16
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
София е мръсничка и без това, кой ще чисти тая свинщина?
352
13
 
17
 
! Отговори
Настоявам за арести! преди 3 години
Вече наистина е време за арести!Имате ги записани как хвърлят, арестувайте извършителите за хулиганство!
351
8
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
всяко нещо има граница...в ситуацията отдавна е премината....употребени наивници от една по-голяма мутра от тази, срещу която протестират...
350
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е грешна държава,а народът и робува на про'стотията ! В целият свят протестът е висша форма на демокрация,в "кошарата"на про'стите овце това това се тълкува като някакъв вид престъпление по-категорично от това да си пълниш чекмеджето с милиони ? и да декларираш само някакви си 30 хил.лв. доходи,да бълваш в пространството лъжи,непристойни думи и цинизми и да се излагаш пред Европа с простотията си в Брюксел ! Тук категорично се вижда правотата на израза:-"АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ !
349
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво! Герои! Сега като накензaхте там по-добре ли се чувствате ?
348
8
 
18
 
! Отговори
Какъв ФАРС преди 3 години
с протеста на РАДЕВ!!! Насъска ги да хвърлят ХРАНА!!КОЙ им купува тези ОГРОМНИ количества домати и яйца???КОЛКО пари ще се дадат за почистване???ВАРВАРИ, МАРГИНАЛИ, вдъхновени от ЮМРУКА партизански/издаде се.../
347
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито да клепаш, а друг да се мъчи да чисти след теб, нито да изхвърляш храна, е за уважение! Категорично не приемам освинването на публичното пространство като форма за протест срещу когото и да било! Това са хора, които не са произвели нищо, за да не го ценят! Софиянци си позволяваха свинщини и повсеместно безобразие и при протестите срещу Орешарски. Никой не може да ме убеди, е изпълнителите са на по-високо културно ниво от Борисов.
346
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
румка да ти имам и феноете ашколсун
345
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При откриване на данни за престъпна дейност на президента или вицепрезидента забраната да бъде възбудено наказателно преследване не препятства започването на наказателно производство
344
6
 
16
 
! Отговори
Протести преди 3 години
Онзи ден в репортаж отразяващ блокада на кръстовище видях как протестиращ блъсна един човек , който се опита да мине с колелото си. Човекът едвам не падна заедно с колелото. След като успя да слезе отново беше блъснат. Това ли са мирните протести? Това ли са хората, за които не смеят да пуснат полицията да въведе ред? В Москва дали щеше да има такива мизерии от протестиращите?Блокирани улици и пътища и на кого се пречи? На обикновените хора разбира се
343
2
 
17
 
! Отговори
Ето, виждаме го! преди 3 години
На фотосите авангардът на нацията!