Майка показа зловещ клип, бившият мъж й взе детето посред бял ден

Тя твърди, че и другото й дете е при него и не го е виждала 2 месеца
Обновена: 31 юли 2020 12:05 | 31 юли 2020 12:05, Александър Попов
337

 
Катерина Игнатова сподели в социалните мрежи клип, в който показва как бившия й съпруг й отнема детето. Тя твърди, че правата са дадени от съда на нея, като твърди, че и другата й дъщеря е при него и не я е виждала от 2 месеца.
 
Ето какво сподели тя в своя профил.
 
"От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция. Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30 ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент. Бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря. Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). 
Dnes.bg не успя да се свърже с Борислав Кръстев, медията ни е готова да предостави и неговата гледна точка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
1
 
! Отговори
Антдискриминационно преди 3 години
До АнонименА защо връзвате децата с жените? Защо не с мъжете. Има и Резолюция на ЕП, която осъжда дискриминацията спрямо мъжете-бащи.
237
1
 
1
 
! Отговори
Родителски капацитет преди 3 години
И тази лъжлива майка, подлагаща на стрес детето си, лишаваща и двете деца от другия родител, отказала да вземе второто, само за да може да обвини бащата, пледира да може да отглежда децата?!?!
236
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето така преди време един *** си взе децата от Полша където живееха с майка си.
235
3
 
1
 
! Отговори
Балкансарай преди 3 години
Випче, прокуратурата не дава становища. Може да сподели информация, ако иска.Ако майката не е спазвала споразумения, то татенцето е трябвало първо да отиде в полицията, а не с баджанака да дърпа деца от ръцете на майката. Законите и органите на реда са направени за тези, които не сещат сами как да се държат. Използвайте ги.
234
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този баща не е нито добър баща, нито читав мъж. П...а е меко казано. Да дърпа собственото си уплашено малко дете ат ръцете на майка му и на баба му и дядо му, докато то пищи в истерия. Това е за да отмъсти ня бившата...нарцисистичен и мутренски подход. Един любящ баща не се държи така.
233
8
 
9
 
! Отговори
Майка преди 3 години
Детето така пищеше скъса ми се сърцето. Това не е добър баща, който така може да травмира собственото си дете и да го извлачи насила от ръцете на майка му. А помагача му трябва да се засрами, работа там няма. Спасете децата...малките деца имат нужда от майка си
232
1
 
16
 
! Отговори
Татул преди 3 години
до 257Незнам как е в Англия, но се сещам за това как се раздели моят приятел със жена си. 3 години води дела за да МОЖЕ да вижда детето си. Душа човек и муха не би ударил. А тя за малко да го изкара психопат.Такива простотии беше писала,че ми иде аз да и прасна два. Жените злоупотребяват с това положение. Детето има нужда от баща си независимо, че не се понасят с майката. Защо трябва да *** като заклано прасе и да травмира детето,вместо да го пусне да постои малко при баща му.
231
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде спят социалните или и те са на площада в София?
230
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Shtom bashtata postapva po tozi nacin e dosta dosta sporno dali izobshto obica dezata si, maikata si e maika kolkoto I dobar da e bashtata.
229
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tazi maika neka da izprati tozi klip na vsicki po golemi evropeiski medii I neka vsicki da vidjat kak v Baldaria na nikoi ne mu puka za pravata na jenite I dezata.
228
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Az jiveja v Anglia.Tuk ako tova se sluci tozi bashta nikoga njama da vidi povece deteto si bez prisastvie na darjaven slujitel.Nezavisimo ot pricinata tuk tova se scita za absoluten psihiceski i fiziceski tormoz, na moja rodnina sapruga I udaril shamar v prisastvieto na deteto im I sega njama pravo da go vijda a neia ja izvedoha v zashtiteno jilishte za minimum 6 meseza, zashtoto ha I neja I deteto na 100 % I sega na delata I osiguriha advokat i zabelejete pregrada da ne go zasica.Tova e darjava
227
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като тоя така настървено го взима явно тая и другите двама са го е крили от него
226
5
 
0
 
! Отговори
ВИП преди 3 години
До БалкансарайСпециално за теб ще има инфо в късните новини на БТВ,където Прокуратурата ще даде становище по случая.Хората са в потрес от чудовищното и зловещо посегателство.
225
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво излезна най-накрая, бащата е взел децата за законно полагащите му се 20 дни родителство.Колко ли наши не могат да си вземат децата от такива "змии" извинете "жертви"
224
8
 
21
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Във всяка нормална държава това е отвличане
223
4
 
24
 
! Отговори
Балкансарай преди 3 години
Dnes.bg да не е прокуратурата, че да търси и да се обяснява за липсващото мнение на другата страна!? Не ме интересува мнението на тоя чОРбаджия и льольото с него. И двамата са за панделата. Кадрите говорят сами по себе си. Да се самосезират официалните власти и то незабавно за извършеното престъпление! Очаквам информация и единствено мнението на официалните власти!!!!
222
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТИПИЧНО ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА МАФИЯТА!!!
221
17
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 3 години
Най обикновен битовизъм,не виждам какво зловещо има в този клип.Сашето Попов щеше да е по оригинален,ако беше написал "Посред черен ден",вместо тривиалното "бял ден"Наистина сайта е прав,че не може да чуем и гледната точка на бащата,така че не прибързвайте да съдите когото и да е!НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ!
220
10
 
30
 
! Отговори
майка преди 3 години
До Е Това ли е обич?? Да чуваш как детето ти пищи и да го отнемаш брутално от ръцете на майка му? Или детето е просто вещ, върху която бащата има право?Вероятно така е показвал и любовта си към майка на детето..
219
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бах таз Комедия на "Държава"!!!Посред бял ден насилствено отнемат детето от ръцете на майката.В нормална държава този "баща" моментално влиза в пандиза за доста дълго време заедно със съучастника му.А, у Бг-то павоохранителните институции на Винету и "меринджея" му Гешев - полиция, следствие, прокуратура и съд - мълчат като п...ки!Пфу, бе!!!!!!