Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт

Представители на Столична община не успяха да ги убедят дори само 2 линии да се пропускат
Обновена: 31 юли 2020 07:36 | 31 юли 2020 07:32, Елка Василева
309
Орлов мост остава блокиран, протестиращите не пускат градския транспорт
Кадър: БНТ

Спокойно е тази сутрин на Орлов мост, където за втора поредна нощ протестиращите останаха на импровизиран палатков лагер.

При тях дойдоха представители на Столична община, които разговаряха в опит да бъде пуснато движението на градския транспорт. Искаме диалог и разбиране, заявиха пред БНТ от Столична община.

Още по темата

Протестиращите обаче са категорични, че няма възможност да бъде пуснато движението на градския транспорт, дори само на част от линиите, съответно две линии.

Гражданите от палатковия лагер са снабдени с вода и храна, а до късно снощи на кръстовището имаше музика, танци и барбекю. Въпреки блокадата в късната част на вечерта протестиращите пропуснаха няколко автобуса от линиите на градския транспорт.

Протестиращите не отстъпват от исканията си и заявиха, че ще останат на Орлов мост, докато правителството и главния прокурор не подадат оставка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
3
 
2
 
! Отговори
Боко преди 3 години
До чакайте бе. Пожелавам ти да го видиш в действие. И тогава ще разбереш колко си далече от истината. Между другото аз слущам Intelligent Music Project - ако изобщо ти говори нещо.
180
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАААФтИКАТА! КОЙ ША МИ ПЛАТИ НАФТИЧКАТА ДЕ ИЗХАБИХ УЕ!Какви протестиращи сте уе! Права имали ... МИНЯМАТЕ УЕ!Вие ме набутахте БЕ! ПЛАТЕТЕ МИ НАФТИЧКАТА МИ БЕ!
179
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 185/Смях-Вярно е, че си ***. Напиши къде раздават пари за протеста за да си ги получа, а не да пишеш тъпотии.
178
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре има контрапротест! Да спрем злото!
177
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безидейна дейност кипи с пълна сила
176
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не може шепа емоционално фрустритани индивиди, да тероризират София. Ако стотиците хиляди, на които пречиняват неудобство, хвърлят по едно яйце по тях, ще ги омажат до ушите.Мисля, че ще се намери в тази държава, достойни хора от отговарящи те за реда, които да прекратят този терор.
175
4
 
16
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
Баси, винаги може да се намерят 10 откачалки, които да искат нещо си и затова да блокират кръстовище. Има нещо сбъркано в демокрацията.
174
2
 
11
 
! Отговори
До 167 преди 3 години
С поста си сте демонстрирал изключителна интелигентност. Човек като вас е неспособен да се изкаже, пък камо ли да решава съдбата ми. След няколко месеца ще си проличи и дано "умните" като вас изчезнат от лицето на земята.
173
2
 
20
 
! Отговори
aa1830 преди 3 години
"Нямали възможност да пропуснат дори и две линии...." а няколко палки по кратуните могат ли да поемат?
172
15
 
2
 
! Отговори
чакайте бе преди 3 години
До Боко 201Масови протести на симпатизанти на ГЕРБ, казваш? Усмихвам се като си ги представям - ние пускаме AC/DC, вие ще слушате "Джелем, джелем", докато ви извозват от Факултета и др. интересни места към триъгълника. И там ще е интересно - кючеци, смрaд... Ех, бате батее... не се излагайте повече, каквото откраднахте дотук беше.
171
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 212Борисов и ГЕРБ са единственото спасение на България! Сега остава само да се премахне опозицията и ще могат спокойно да спасят страната!
170
24
 
4
 
! Отговори
Удивен на мерзостта преди 3 години
За тези от Вас, които защитавате правителството и плюете по протестиращите, не мога да ви се начудя! Нима искате да живеете под управлебието на хора, които използват ресурсите на държавата в своя изгода - Доган и Пеевски се пазят от НСО, 700 млн. проспани от Горанов и само уволнен, 75млн. дадени от ББР на бандитска колекторска фирма, *** и още и още. Срам ме е от такива, като вас! Ако хората по олощадите не постигнат целите, напускам тази престъпна държава и няма да съм само аз.
169
1
 
13
 
! Отговори
x преди 3 години
Не съм от София, но да ви дам една идея. Полицията няма да се намеси, сигурен съм. Футболните агитки на Левски, ЦСКА се съберете и "помолете" протестърчетата да си съберат чукалата и да изчезват. Няма да ви откажат, сигурен съм. Става и с рокери, фитнес маниаци и всякакви други здрави мъжаги.
168
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз смятам ,че протестът ще доведе Борисов за 4 ти път начело.БСП води ужасяваща компроматна война,която българите не обичат.Българина не обича и костовистите и това съвсем потапя протеста.За Радев може да е хубаво бъдещето да е омлет пред Дондуков,но за хората ,за българите това не е правилно.Българите са подредени хора и не обичат мърсяри.
167
0
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Крайно време е да се направи разлика м/у правото на протест, който е предварително заявен в общината и гражданско неподчинение на група хора, които са си присвоили правото да говорят от името на народа и да отправят искания от негово име...Демокрацията не предполага такива прецеденти и би трябвало да ги поставя под ударите на закона...Целият абсурд на това положение дойде от един фигурант, който е готов да тласне страната в гражданска война, за да даде израз на неограничените си амбиции за Власт
166
6
 
0
 
! Отговори
х преди 3 години
До До 172за герберите ще остане
165
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нахтичкатааа миии ... изхабих си нафтичкатаааа! И за ко! Да ва чакам у задръстването! Да въртя! Какви хора сте бе! Не сте хора а yродииииииии!
164
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Столична община защо ходят да убеждават протестиращите? Да се обърнат към причинителя на тази ситуация - кoрумпираният, крaдлив, циничен, пpимитивен мафиoт Бойко Методиев Борисов!В момента, в който си тръгне от Дондуков, блокадата се вдига.Вие сте необразовани тъnaнapи! На Дондуков е президента - верно най - големият мафиоз!
163
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е нощо повече от изнудване.Мафиотски похват.Ако бешее в Германия или някъде другаде в Западна Европа,изнудвачите по кръстовищата отдавна щяха да бъдат разчистени и арестувани.
162
1
 
6
 
! Отговори
Боко преди 3 години
До чакайте бе. Тази блокада се вдига, но започват масови протести и блокади на симпатизанти на ГЕРБ. Това дали ти е ясно?