Полицаите от първа линия още чакат за безплатната почивка

Приоритетно ще ги настаняват в санаториуми и бази на МВР
37
Полицаите от първа линия още чакат за безплатната почивка
Снимка: БГНЕС

Полицаите, които бяха на първа линия в борбата с коронавируса, все още чакат да получат обещаните им 210 лева, които да използват за почивка по родното Черноморие.

Още по темата


До 6 август трябва да са готови списъците с тези, които имат право да се възползват от почивката, обясни МВР шефът Христо Терзийски.

След това той и главният секретар ще определя кой къде ще бъде настанен.

С предимство ще се използват базите на МВР и санаториумите, а при нужда полицаите ще бъдат настанявани и в частни хотели.

Терзийски припомни, че през април и май бяха спрени отпуските на полицаите.

За положените усилия и с цел допълнително им стимулира с по 650 лева са наградени полицаите на КПП-тата на областните градове и районите под карантина, тези които са отговаряли за контрола на лицата поставени под карантина, граничните полицаи, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията защитава бандата ГЕРБ чака пари нали им е обещано трябва да се натискат.СРАМ И ПОЗОР.
11
10
 
1
 
! Отговори
Добра идея преди 3 години
Добра идея е на държавните служители да се дават бонус валчери във формата на почивки в България. Така парите се въртят вътре в държавата, икономиката върви и има ползи за цялото обществото!
10
5
 
11
 
! Отговори
Защо преди 3 години
На полицайте всичко им е безплатно,народа им плаща заплати, пенсии,данъци, осигоровките, привилегии,отпуски и тн.А те само искат още и само консумират нищо не дават на обществото!На фона на недоверието и омразата към тях?
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на това му се вика подкуп всяка година протестипраха за повишаване на заплатите защо точно сега се сетихтеда платим да млатят народа- защото на него му светна и не иска да го крадат повечеда охраняват банкянското комунистче
8
2
 
15
 
! Отговори
- преди 3 години
По условие работата на полицаите е тази, която вършеха при наложената изолация! Те не се "БОРЯТ" с вируса - борят се за спазване на правилапри извънредно, нормално или каквото и да е положение -просто РАБОТАТА ИМ Е ТАКАВА!По логиката да им се дават пари, може и на мен да ми отпуснат защото си стоях в къщи и се борех да не разпространявам вируса, който евентуално бих носил и заразявал останалите!Така че и аз бях "БОРЕЦ" с вируса! ВИЕ СЪЩО! Поличеите тоже! Въпрос -за кого да са парите?????
7
1
 
3
 
! Отговори
gogo преди 3 години
докато се организират то лятото ще свръши.нищо де , зимаска ще ви дадат пари за почивка или за следващият летен сезон и така до безкрай
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те от какво се умориха, за да почиват. Даже трябва да връщат пари. Заплата се получава за работа, а не за стоене и лежане.
5
0
 
15
 
! Отговори
Див преди 3 години
А останалите работещи в частния сектор, какво ще получат за това, че бяха съкратени и останали без работа мизеруваха и гладуваха. Държавни служители с бонуси хем пенсионери и пак работещи. А за капак допълнително възнаграждение и хоп 3000 лв. заплата. Това ли е Борисовата демокрация?
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз имам едни много сериозен въпрос - всеки ден обявяват колко са заразените и починали от Covid медици, но до момента не съм чул такава статистика за милиционерите.Сигурни ли сме, че изобщо е имало някой на първа линия?А, и още един въпрос - медиците кой ще ги праща на санаториуми?
3
0
 
15
 
! Отговори
Бате Гойко преди 3 години
"чакат да получат обещаните им 210 лева, които да използват за почивка по родното Черноморие."Малиии, ама кък ша са напочиват с тия 210 кинта... Направо зех да им завиждам...
2
1
 
20
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Първа линия на какво ?!?!? Война, стрелба, кражба ... Или придворни слуги, в момент в който цялата държава беше затворена и от всяка точка се всяваше страх за чували с трупове .. хладилни камиони и хора умиращи по улиците. Хора си умират по улиците вече 30г.. не не от корна а от държавно безхаберие ..
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аре чингета, пазете крадците за да ви крадът и Вас!