Майките от "Системата ни убива" на автошествие

Ще тръгнат от Министерски съвет към Банкя
76
Майките от "Системата ни убива" на автошествие
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Майките на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива", които протестират от 1 март, организират днес автошествие с наслов "Борисов, тук сме!".

Те се готвят да преминат по пътя от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя.

Участниците в  автошествието настояват за оставката  на Борисов.

Майките, които са на палатков лагер пред сградата на правителството, ще изпратят послание до министър-председателя, в което е цитиран стих от Христо Смирненски "Два свята, единият е излишен!“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
2
 
! Отговори
Ние помним - продълж преди 3 години
Екзотичният електорат на партията столетница обича да получава незаслужени бонуси, но го мързи да ходи по протести и не разбира защо трябва да си прави труда да подкрепя някого, освен на изборите и то ако му бъде платено.Поради тази причина шпицкомандата на Корнелия (малка част от майките, които наистина имат болни деца), направиха онова, което би трябвало да направи екзотичният електорат - скочиха като ужилени, когато В. Симеонов обяви, че ще започне ревизия с цел установяване на фалшиви ТЕЛК.
60
0
 
3
 
! Отговори
Ние помним преди 3 години
След като получиха завидни бонуси, тези жени не мирясаха, докато не накараха В. Симеонов да подаде оставка.Защо направиха това?1. Защото той спомена, че някои (само НЯКОИ, не всички) са се сдобили с фалшиви документи за инвалидност.2. Защото този човек се готвеше да направи безмилостна ревизия именно по отношение на фалшивите ТЕЛК-ове.3. Да не забравяме, че основният електорат на партията столетница повсеместно се е сдобил с документи за фалшиви инвалидности, но почти липсва на протестите.
59
0
 
2
 
! Отговори
Не разбрах преди 3 години
За какво претендират пък сега?
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 39Не бе, пич.Не те са решили да излязат на това автошествие. В България има много други жени, които са в същото положение, но те си седят у дома, гледат си децата и оценяват онова, което Беше направено в тяхна полза от сегашното правителство.АвтоШественичките са шпицкомандата на Корнелия. И бъди сигурен, че знаят за какво са там. Обещано им е нещо солидно, което ще излезе от нашия джоб, ако Каката от Крушовица докопа властта. Засега вероятно им е даден само аванс.
57
1
 
5
 
! Отговори
НЕ ГИ ЛИ Е СРАМ?! преди 3 години
Какво точно искат от сегашното правителство, след като то буквално ги позлати и им даде бонуси, каквито не е получавала почти никоя категория граждани на страната ни?
56
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майките са чули за коронавируса и го търсят под дърво и камък, за да го занесат у дома при дечицата. Ще загубят парите, но свободата е безценна и най-важна.
55
3
 
0
 
! Отговори
Господ преди 3 години
Дано и на теб Господ ти даде,дете, внуците или на теб да ти го върне.той бави но не забравя.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кресливите майки с децата "Банкомати".Децата не искат нищо, майките разполагат с всички пари на децата "Банкомати".
53
5
 
1
 
! Отговори
До анонимен 52 преди 3 години
Бащата е на работа.не ни мислете за изоставени.все някой от семейството трябва да работи.много сте нагли,не може майка да гледа болно дете и бащата да е в къщи.знаете ли колко пари ще влязат в семейството???.прости сте ***....
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С това жалко за дечицата им решихте ли им проблема? Абсолютни африканци сте!! А между другото тези деца бащи нямат ли, или са се отказали от болните си деца?
51
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не системата, а вие САМИ СЕ УБИВАТЕ, глупави женички....като сте толкова зле, защо всички сте пущещи майки по протестите.. Облечени сте много, много добре. Крещите защото една изкуфяла Мая манолова ви подстрекава, а и тя с чанти от по 2000 лева. Огледайте се --- майки--- не позволявайте да ви манипулират , ОТ СЛУЖЕББНО ПРАВИТЕЛСТВО И СТОТИНКА НЯМА ДА ВИДИТЕ! СТОЙТЕ СИ У ДОМА- НЕ НОСЕТЕ ВИРУСА НА ДЕЧИЦАТА СИ
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протести докато не падне крадливото правитвлство и ББ с Гешев!Всякакви опити да се спре протеста са нещастно занимание на ББ клакьори!Решението е едно,ОСТАВКА!Мутри,вън!
49
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредните комунисти с маски!
48
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Циниците от ГЕРБ посегнаха и на майките на деца с увреждания.Не иакам да ви пожелавам тяхната съдба,но господ си знае работата.
47
3
 
7
 
! Отговори
Stoedin преди 3 години
Те са отврат.
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как кой им плаща, бсп им плаща
45
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия жени съвсем изтрещяха. Кой им плаща да крещят, жалко за дечицата им.... жалко откъде пари за гориво? Мястото им е при дечицата им. На кога оставят децата? Дане излезе Валери Симеонов прав ----,май сте наистина КРЕЩЯЩИ НО И ЗАБЛУДЕНИ. ИЗГУБИЛИ СТЕ СИ УМА....СТОЙТЕ СИ У ДОМА ПРИ ДЕЧИЦАТА И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТЕЗИ КОИТО ВИ ПОДКОКОРОСВАТ. И НЕ МОЖЕ ДА ПРИТЕСНЯВАТЕ БОРИСОВ В ДОМА МУ. ВИЕ НАРУШАВАТЕ ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ЛУДИ СТЕ. НЕ СТЕ МАЙКИ
44
0
 
3
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Може ли да обясниш каква връзка има държавата с личния морал, че не ми е ясно ? Наистина ли мислиш, че някъде на тоя свят има държава, в която всички пишат коментари, които биха ти харесали на теб ? Ти изобщо... наред ли си ?
43
5
 
16
 
! Отговори
Айде преди 3 години
Пак Борисов им виновен, вече си го хванаха за изкупителна жертва ! С оная тяхна колежка в Русе се видя кой убива - дали системата, или анти-системата !
42
7
 
19
 
! Отговори
истина преди 3 години
Системата уж ги убила, а имат пари за коли, палатки и разходки.Наистина са увредени.По увредени от тях са тези, които ги обслужват, и им вървят по гайдите.