Майките от "Системата ни убива" поеха към Банкя

Автошествието е под надслов "Борисов, тук сме!"
1 авг 2020 20:00, Петя Славова
184

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!".

То премина от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

"Най-недоволни сме от социалната им политика. Няма воля нещата да се променят, затова искаме оставка на цялото правителство. Всичко е замитане и на нас ни е писнало. Ние сме се сблъскали със стена от неразбиране. Очакваме нов морал в  политиката, за да оправим България", заявиха от "Системата ни убива пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
4
 
6
 
! Отговори
До 136 преди 3 години
Аре у лева с това чекмедже.3D Radev -Bojkoff pictures
112
2
 
24
 
! Отговори
До 143 преди 3 години
Те на Правителството не са благодарили.На народа - също. Все пак взеха от парите, които бяха общи за всички инвалиди.Егоистки.
111
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая на снимката не е чакала системата да почне да я у..Тя си е утрепана по определение.
110
3
 
16
 
! Отговори
О тигре преди 3 години
Химн на убитите от системата и техния вожд ВИСю Манолов.
109
4
 
12
 
! Отговори
Манолова преди 3 години
Въй,въй,нещо ми влезе в гащурите и мъ убива. Май нема да протестирам
108
3
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 3 години
Само Радето нема да ви омръзне, глей как из...ра всичко. Ако ви требват политически ... да не скучаете си ги търсете,но не за сметка на народа.
107
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съгласен съм, че Бойко е омръзнал на хората и трябва да си ходи, но това което правят протестърите не е добре, защото ... института на демократичните избори се измества в полза на това, кой вика най-силно по улиците, и кой има пари да плати на *** и протестери, а тези всички мислят за себе си, не за обществото.
106
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КиреГлавният грифон-дебелият с чекмеджето ! Комундела от Банкя .
105
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Emigrant Арести и съд до дупка за джендърите ,гей оргиите ,многополовите либерали ! За носителите на европейските ценности и поклонниците на задните дупки .На туркофилите и *** от БКП_ Герб .
104
5
 
14
 
! Отговори
Не разбирам преди 3 години
Убити от системата, много им болни децата, па денонощно с месеци си разнасят питките. И им плащат дабре,уж децата да гледат.
103
6
 
17
 
! Отговори
ВИС преди 3 години
Оная кюстендилска крива джанка Майчето ги усети, че са алчни, нали е стара висаджийка и сега рекетират държавата, като разнасят няколко недъгави. Гнусна картина. Социалните да се намесят.
102
3
 
12
 
! Отговори
Компрачикос преди 3 години
И ние така изкарвахме пари от увредени деца,ама това беше около седемнадесети век
101
5
 
14
 
! Отговори
Рекетьорки преди 3 години
Научиха се как да изкарват пари. Ние се пребиваме от работа и не получаваме толкова. Нашите деца *** ли са, та трябва да живеят по зле от техните. А после и цял живот да ги влачат, та искали и лукс и пари, пари....Алчници и наглеци...
100
4
 
15
 
! Отговори
Hillmann преди 3 години
Тези се компрометираха тотално. Какви майки.... супер *** организация на протестите. А тези майки - да вървят на атактуп у ис акйам ан с извинение
99
4
 
16
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Нещо в погледа на тази майка не е добре!Мая Манолова от психиатриите ли ги изкарва да протестират!
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен реалист:Да това го признава дори червен Кольо. Според него народът одобрявал протестите, но не искал предсрочни избори.
97
3
 
18
 
! Отговори
Giga преди 3 години
Правителството на Борисов направи и невъзможнота за децата с увреждания, за лекари и сестри, за учителите. Но системата убива тези, които искаха старото статукво - някой да си спомня за един дарен лев от СерГея, ***, Маяма? Че Радев назначаваше любовницата си Ген Деси на две места едновременно за по 2000 лв заплата. А сега 3 джипа на НСО охраняват тази плоскоглава да си пазарува по скъпи бутици в центъра на София и затварят улици за да и е спокойно! Някакви аналаголии със смахнатата Людмила Живкова, обличаща се като английската кралица и харчеща като арабски шейх по време на многомесечнити
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най справедливо е решил проблема с увредените оня германец с мухата под носа.
95
0
 
3
 
! Отговори
Пей сърце преди 3 години
Пей сърце, жегата пак дойде, жената весел, децата и той. Боси крака, духова музика, а веселба не може без бой.....По по по по по по-добре трай си, кучето у нас е зло а синджира му китайски. По-добре трай си, че синджира му китайски. Ай си, трай си
94
5
 
21
 
! Отговори
ho преди 3 години
Тази система ако ви убиваше отдавна да сте на оня свят...И да попитам тези майки спомнят ли си собствените думи ,че не им пука за проблемите на военно инвалидите и търсели разрешение на собствените си проблеми...Всяка коза за свой крак,така ли???