Майките от "Системата ни убива" поеха към Банкя

Автошествието е под надслов "Борисов, тук сме!"
1 авг 2020 20:00, Петя Славова
184

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!".

То премина от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

"Най-недоволни сме от социалната им политика. Няма воля нещата да се променят, затова искаме оставка на цялото правителство. Всичко е замитане и на нас ни е писнало. Ние сме се сблъскали със стена от неразбиране. Очакваме нов морал в  политиката, за да оправим България", заявиха от "Системата ни убива пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
15
 
2
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Плюя на Булгаpистан!!!
92
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
колите на маиките са блокирани пред су предават по алфа тв
91
13
 
3
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
Бyлгаристан е кeнeфът на Европа!!!
90
5
 
19
 
! Отговори
Пенева преди 3 години
Ако вас ви убиват тия пари,които получавате,то какво да кажем ние - останалите майки, след като нямаме такива помощи ?! Погледнете и около себе си и разберете,че не сте само вие ! Недоразумения някакви!!!
89
13
 
2
 
! Отговори
МУТРИ, ВЪН! преди 3 години
И WC.имеонов - СЪЩО!
88
14
 
5
 
! Отговори
Стрина Пена преди 3 години
ТцтцтГаньовци как може да наричате тези деца ***, не ви ли е срам. Потрес. Скотове сте си и това е. Няма такова гнусно и долно племе като българското. Професорът беше прав, но сметките му бяха грешни. Не 80, а 95% сте ***.
87
4
 
17
 
! Отговори
Ставрев преди 3 години
Тия жени наистина нямат срам и достои9нство - отново си лепнаха същия лозунг,както преди месеци - е,дадоха им немалко средства и пак недоволни ?! Вземете3 обратно0 дадените пари.поне да се знае за какво протестират! А сега и на всичкото отгоре поста вят условия - нез никакви преговори ?! Това ли ви издиктуваха ?! Да,наистина с вас не трябва да се водят преговори!
86
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен реалист преди 3 години
Хайде като сте много отворени да се преброят тези който за за протестите и тези който искат да стане на избори през март;За протестите 15%За избори март 85%Ако не вярвате направите референдум,национално допитване,анкета каквото и да е ще ви покаже по горния резултат.
85
4
 
22
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Утре Кюстендил пред дома на Мая,после Крушовица при Корнелия,после градчето на Радев пред Деса апартамент,след това на гости на Станишев и след Коч байряма при Доган в сараите.Карайте наред...Божков ще плати.
84
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безобразие ще бъде тия майки да донесат вируса на болните си деца.Защото аз вярвам,че наистина някои от тези жени наистина имат болни дечица . Татковци не видяхме.
83
2
 
19
 
! Отговори
Смешници преди 3 години
МАЙКИТЕ ОТИШЛИ НА ..МАЙНАТА СИ ,А ..БАЩИТЕ .В КРЪЧМАТА.
82
3
 
19
 
! Отговори
Не преди 3 години
Видях.Мая костинбродска и учиндолския чалгар с майките ли бяха.Обикновено вървят комплект
81
8
 
28
 
! Отговори
Баща преди 3 години
Ненаситните на пари"майки" , ще прададат и децата си! Всичките им искания са изпълнени, получиха си и парите , но подлите "майки" сега ДУ.ха.т на Божков !
80
5
 
26
 
! Отговори
Еми преди 3 години
Това са калинките на Корнела и нищоправеца.Кадри за БожковТВ
79
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Божков ТВ днес това ли е модния бранд?След гафа на Рачева, продължават неразбориите в емисиите им.Днес в 19.00 водещата фамилиарно нарече репортера в ефир - Пепи??? Чудно той как не и върна топката с нещо от рода на Пуфи,Муци или Фифи..Спортната репортерка пък прекръсти треньора на футболен клуб Левски на Иван Тодоров, а той всъщност е Георги!И това..национална телевизия, ама протести и здраве да е!
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Елементарковци, защо си мислите, че само майки на деца с увреждания могат да имат различно мнение от това на блеещото стадо ,начело с оная неграмотната с жилетката?
77
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поизбледнелите протести ще предадат щафетата на "Системата ни убива". Просто сърцераздирателно!Какви закани ще осъществят? Че ще продължат да раждат болни деца за каузата си?Политизирането на тази болка няма да им донесе облекчение,а само отрицанието на хората, които не парадират и не търгуват с мъката си .
76
15
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Дежа вю,този път тиквата ще спичели,от трите най-дългото,триото спонсорира в.б., а тиквата,кой го спонсорира,че чекмеджетата му са пълни .До сега на никого чекмеджетата не показваха.
75
4
 
29
 
! Отговори
Дежа вю преди 3 години
Подобни походи в Банкя и омаскаряване на ББ гледахме преди 5,6години,само че "отровно трио"тогава бяха ***,петното и мисля Йордан Бонев се казва третия.Сегашното трио се спонсорира от В.Б.,а преди отЦв.В. и КТБ.Тогава имаше тв7,сега Божков тв.(ще измисля).И тогава ББ спечели изборите,ще спечели и сега!!!
74
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 79Бог дава но в кошара не вкарва.