Майките от "Системата ни убива" поеха към Банкя

Автошествието е под надслов "Борисов, тук сме!"
1 авг 2020 20:00, Петя Славова
184

Около 18:00 ч. майки на деца с увреждания от гражданската инициатива "Системата ни убива" поеха на автошествие под наслов "Борисов, тук сме!".

То премина от Министерския съвет към дома на премиера в Банкя с настояване за оставка на кабинета, без да се водят каквито и да било преговори.

"Най-недоволни сме от социалната им политика. Няма воля нещата да се променят, затова искаме оставка на цялото правителство. Всичко е замитане и на нас ни е писнало. Ние сме се сблъскали със стена от неразбиране. Очакваме нов морал в  политиката, за да оправим България", заявиха от "Системата ни убива пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-138,а ти заради парите на тиквата ли пишеш ,такива глупости,за майките.
132
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ЧИТАТЕЛ,сигурно искат,и техните чекмеджета да са пълни,с евро и кюлчета.
131
1
 
3
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 3 години
Трудно е да се намерят по-нагли хора от тези "майки".Те получиха от това правителство (каквото и да е то) повече от всички други,взети заедно. Алчни, нагли и продажни.Предизвикват ми спазми в стомаха.
130
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, а Мая Манолова се подиграваше през 2013г с протестиращите и наричаше протестите нова форма на временна трудова заетост.
129
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да им отнемат децата, използват ги за изнудване, разнасят ги като чучела, не им пука за децата.
128
2
 
6
 
! Отговори
Тъпите маноловски преди 3 години
кифли,на които е осигурени много повече,отколкото на нормалните хора.изпълняват поръчката на отровната Мая за нарушат чл.32 от Конституцията,който гласи,челичният живот на гражданина е неприкосновен.Ето го нонсенсът:в Банкя те могатда протестират срещу гражданина Борисов, а не срещу министър-председателяБорисов,срещу когото трябва да протестират пред МС.Отвратителната злоба напровалената Мая ги кара да вършат беззакония.Боже пази България от чудовищакато Мая и вярното и котило ***.
127
1
 
8
 
! Отговори
До руснак преди 3 години
Най зле ще е да им се родят и.иоти като теб. Това,че имат болни деца не ги прави нищо повече от другите, просто здравите ще трябва да работят повече, за да ги издържат. Ама те искали да използват, че имат болни деца, за да живеят охолно.
126
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чисто нов бус,спонсориран от безработната Манолова,която разведе мъж преди няколко години. Верно ли? Колко долен и продажен трябва да си,за да искаш да извлечеш полит. дивиденти на гърба на болни деца?Очаквам включване и на Фигуранта,за да е пълен цирка. А т. нар. майки дори няма да коментирам. Някои хора са наказани предварително,те обаче не се усещат и продължават да копаят дъното,за да изкарат пари от болните си деца. А Баце само чака тия дни някой да го помоли за някой лев,на никой не отказ
125
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как ще решат проблемите на болните си деца тия като ги разкарват напред-назад като зрели круши и то във времето на пандемия. Истинско падение!
124
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дами и господа всичко е заради това,че прокуратурата започва проверки по ключови предприятия от приватизацията и това кара червените олигарси да се тресат от страх и активират всякакви схеми. Представете си докъде са стигнали да използват някакви ***,които влачат болни деца по нощите за парите на Черепа.
123
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Платени клакьори на Маяма, ако имат искания да се организират да си ги кажат,а не да влачат болни деца по нощите. То се вижда колко им пука за тия деца,използват ги само,за да заработят паричките на Божков. Искали и оставка на Гешев,това пък за какво,нали уж соц. искания-така само лъсва спонсора им още повече.
122
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
къде се покри лоената топка?!? крие се като миризливец в дупка и обикаля страната по тъмно и по тайни маршрути. Явно го е страх от народната любов. Всеки ден ще е така до оставката! Съд и затвор за организирана престъпна групировка ГЕРБ!!!
121
2
 
15
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До 151За полицията дали мислят не е важно. В 03.00 часа висят на вън, а болните им деца кой ги гледа? Щом са толкова загрижен майки, да си стоят при децата. Май ще се окаже прав В. Симеонов с изказването си, за тях, колкото и грубо да беше.
120
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата се къса на есен , добре узряла , цепи се и се вади семето и !
119
17
 
6
 
! Отговори
Боко шафиорът наТато преди 3 години
Отдавна не бях влизал в този сайт, но виждам, че е налазен от няколко гербави трола, които заработват яко стотинки. Работете ***, защото банкянският селянин скоро ще падне от власт и няма да имате препитание. И един съвет, съберете някой лев настрани, защото може да ви потрябват пари за адвокати.
118
4
 
18
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тази искала да дойдат морални хора. Ами де са ***, пачангa? Кажи, че и ние да гласуваме за тях. Коя им е партията?
117
4
 
15
 
! Отговори
В друг сайт, преди 3 години
в 3.00 ч. имаше информация, че още са при ректората и снимки на полицаите, които ги задържат.Тези жени не се ли досещат, че и полицаите са хора и се мъчат там на крак цяла нощ заради нечии капризи.Не им ли идва наум колко струват на данъкоплатците режисираните изпълнения на шпицкомандата на Нинова, съставена от такива майки?Ще се помисли за осигуряването на хората с тежки инвалидности, след като те навършат 30 г. Човешко е да се направи това. Но с нахалство и крякане не става, а с нашия труд.
116
21
 
8
 
! Отговори
rusnak преди 3 години
БРАВО МОМИЧЕТА, не обръщайте внимание на коментиращитебоклуци, дано им се родят болни деца!!!!!!
115
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само липсват циркова шатра да показват децата срещу пари.Доста вулгарен протест, като се има предвид,че вече удовлетвориха всички техни искания.
114
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИДИЛки