Лицата на протестите: Недоволство, изразено в ноти

Защо е на улицата поколението след промените?
Обновена: 2 авг 2020 21:08 | 2 авг 2020 21:07, Веселина Йорданова
369

Той е от поколението, което се ражда след промените. Излиза на улицата отново заради тях. Общото недоволство показва в кадри, а своя протест изразява в ноти.

Вярва, че можем просто да живеем нормално, а пътят към промяната започва от високо. Но смята, че без промяна в нас самите, ще продължим да сме в омагьосан кръг.

Избира да остане навън с всички, които искат ново начало и по-добро бъдеще, предаде Bulgaria ON AIR.

"Роден съм във Великобритания и доста хора ме питат какво правя тук. Майка ми е българка и от абсурдите, които стават в нашата държава, няма как всеки, който милее за това късче земя, да не е тук", казва Дилън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


369
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицата от снимката - космически интелект и осанка!
130
2
 
2
 
! Отговори
Данъци ли? преди 3 години
Оле Божков има к'во да каже по тоя въпрос! Правиш примерно 50 милионера на гърба на седем милиона, ама не плащаш данъците, а ги прибираш или ти ги прибират или цялата Национална лотария се оказва пирамида без ликвидност на задълженията. И духваш в стил човека зема парите и рече ще видим к'во ще направим.
129
1
 
1
 
! Отговори
Отново Гайдарски преди 3 години
Сега да обясним на министъра .... Че държавата и министерство на образованието не са Arbeit machts Frei! Психосоматичните процеси са тези на развитие на менталните процеси свързани със сетивата, възрастовата група и обработката на информация. Бихте ли казали на надзирателите, че осакатяването на затворниците води до една криза на човешките ресурси и масово затъпяване!
128
1
 
3
 
! Отговори
До Гайдарски преди 3 години
Аре перкай
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този някакви данъци внесъл ли та да има причина да протестиралицето на протеста е - млади некадърни мързеливи с претенции хаълази
126
1
 
0
 
! Отговори
Отново Гайдарски преди 3 години
Я да видим внимателно - психофизиологическите щети от министър Гайдарски. Really to chew to the bone! Според биологията, психосоматията, когнитивната психология това е писано от пълен ***, който явно не само е неграмотен, не само не познава нормалната физиология и функционира на нервните системи и тяхното развитие, не познава северните модели и изследвания, но тези резултати са по-ниски от тези на затворниците в западните партньори от Европейския съюз и невиждана от 30 години неграмотност!
125
1
 
0
 
! Отговори
Айде Гайдата! преди 3 години
Министър Румен Гайдарски - министър на здравеопазването квота Сакскобурготски - дефинира и прави разлика (противоконституционна)между отделните дисциплини на човешкото познание и дава квалификации като ниско трудна, средно трудна, високо трудна,но това е относително ( колко научно казано против всяка практика и наука и научни изследвания по темата) Едни учители работят 580,други 680,трети 720 часа. Шум до небето - наредбата му пада след осем години.Обаче разликата в часовете намалява, но е тук
124
0
 
8
 
! Отговори
Ех.. преди 3 години
Гооляма реклама им направихте на тия наглеци !
123
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бащата идилец ли е на това отгоре на снимката
122
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това лице здравноосигурено ли е у нас , та така спокойно разнася вирусите из страната ни.
121
1
 
0
 
! Отговори
После що увиснах? преди 3 години
От кой сектор задигнаха твойте хора 500 милиона долара над пазарната цена с оправданието "Много софтуерно пиратство" - от образованието. Чети закона за авторските и сходните техни права. Всеки продукт със запазани авторски права е позволено за ползване с образователба, но не комерсиална цел! Министерство на образованието, не на комерса! Духай Симеоне 12 години по 62 милиона колко прави? Колко им е пазарната цена по това време. 300 долара , колко сте платили? По 2000 на копие!!! Ще видиш!!!
120
1
 
0
 
! Отговори
Понеже Буров преди 3 години
Рекъл така - Българинът ще стане велик гражданин на света, когато се научи да си плаща нужното за каквото получава! Верноооо ли? Десет пъти над пазарната цена? 50000 копия на Уиндоус! Беееееее - Българинът ще стане велик гражданин на света, когато обеси и убие не Левски, Ботев и Вапцаров, а убийците им! СИМО НА ВЪЖЕ! СИМО НА ВЪЖЕ!
119
2
 
1
 
! Отговори
Клупове за бесене преди 3 години
*** тоя аутокорект. Тая нация ще е велика когато не кръста, а клупа за бесене ви стане символ! А конската опашка да се вее на бесилото !И Сакскобург да виси на него!
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
201Имаш нужда от психопат или психолог до себе си.......единият за компания а другият за лечение.
117
3
 
0
 
! Отговори
До Протеста преди 3 години
Съветвам да имате само един лозунг от сега нататък: До Смърт на СакскобургаКобурга! Един милион мъртви стигат!Мажете още клипове с талк, че са много!
116
2
 
10
 
! Отговори
РуменЧе Гевара преди 3 години
Дайте ми властта, обещавам да бъда честен и почтен крадец.
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спя на Орлов мост, акам в Борисовата, пикам в Княжевската, и не се къпя! Ремонтирам възпитанието си, извинете ме за неудобството!
114
0
 
3
 
! Отговори
GG преди 3 години
Не можах да разбера какво толкова е това лице ?! Този ли ви е най Ентелигентния ?
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1, 2Чаша квас преди лягане /върху печката/ ще те успокои......временно каскет.
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Президента Радеф, още известен като Румен ЧеГевара ли ще е новия Премиер? Една заплата две длъжности, полезнитеИдиоти от протеста ще се подмокрят от кеф без въобще да подозират, че подкрепят един преврат.