Петър Кърджилов излезе от ареста след 72 часа

Той влезе в спорс възрастна жена на Орлов мост
Обновена: 2 авг 2020 15:43 | 2 авг 2020 15:42, Веселина Йорданова
141
Петър Кърджилов излезе от ареста след 72 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пуснаха от ареста Петър Кърджилов, който беше задържан, след като нападна и заля с вода възрастна жена на "Орлов мост". Тя също беше разпитана и след това освободена. Кърджилов пък бе оставен в ареста за 72 часа.

Още по темата


Облечен с жълта жилетка, в петък сутринта бившият пиар на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Преди това протестиращи на Орлов мост се оплакаха, че жената ги е провокирала, демонстрирайки несъгласие с блокадата, предаде Нова тв.

Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: арестПетър Кърджилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес в Берлин подобни лек ета ги опердашиха яко.
101
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи с вода може да се пръскаме? Браво! Полицията да докара водното оръдие.
100
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ли ми се струва или на улицата са всички, които службите им разбиха схемичките или незаконните бизнеси? :) И за какво протестират да си върнат схемичките ли? :)Няма да стане споко.
99
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не обръщайте внимание на Сато Нато. Държим го от съжаление тука да ни разсмива.
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, Пепи?Синът на възрастната жена от онзи ден те търси. Обади се.
97
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е сега тоя да ходи да блокира някоя магистрала , и в един момент няма да има проблеми само с бабички а с доста друг народ.
96
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя, колко му се смях. Как си личеше, че това чака. И вика некви измислици и крещи. Явно и ситиени носи :) Ти за революционер ли се имаш пинко. Подобре се прибирай на село.Бутайте всички в ареста, които нарушават обществения ред. Има избори скоро да си покажат гласа там.
95
0
 
2
 
! Отговори
13000 преди 3 години
До Анонимен АБЕ АНОНИМКА Я ВЗЕМИ СЕ ТРЕСНИ НЯКЪДЕ!
94
0
 
16
 
! Отговори
stiling преди 3 години
Тоя знае за какво се бори.Никога не е работел, не е вил врат и пот не е лял.ПИ АР бил на Иванчева! хахаха. Лека работа за пари и да не прави общо взето нищо. Свободно време, срещички и кафенца и обяди!Сега пича тарикат драги мой иска да испъкне да, да го снимат как го бият полицайте, да се направи на защитник на интересите на народа и много честен човек!Вече г видя цяла България какъв борец за свобода е срещу лелката с чаша кафе. Сега "очаква" новото правителство да го назначи някъде на хранилка
93
0
 
5
 
! Отговори
Я сат н преди 3 години
Както сме почнали тука с наказателно правните остроумия. Как би квалифицирал напълно хипотетичния случай:Лице участващо в незаконно събиране, да удари с яйце в окото орган на власт, при изпълнение на функциите му?
92
0
 
3
 
! Отговори
1300 преди 3 години
До Сат Н, ти въоще не си наред с главата,дали ти го е казвал някой А?
91
1
 
4
 
! Отговори
1944 преди 3 години
До Сат Н: я като си много отворен кажи ти къде живееш ,че да те плисна аз с водица и да ти сроша- главица .А кво ше кажиш?
90
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
И този се бори за руски орден...
89
7
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Значи мога да отида на Орлов мост с колата и ако не ме пуснат да мина ще го смятам за провокация и имам право да взема една кофа с вода и да пръскам всички наред без да имат право да ми отвръщат------Мии...Ще се докаже, че си планирал провокацията и са те били в състояние на афект. И гледай водата да е чиста питейна, защото иначе и в затвора ще влезеш.
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го пускайте, една баба го търси да го бие тоя "боец"!
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сат нЗначи мога да отида на Орлов мост с колата и ако не ме пуснат да мина ще го смятам за провокация и имам право да взема една кофа с вода и да пръскам всички наред без да имат право да ми отвръщат. Защото съм бил провокиран да го направя,а водата е безобидно нещо.
86
1
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
А, нЕма нужда да си даваш парите. Кърджилов понастоящем живее там, където "шета" с бастуна възрастната ти майка - Орлов мост.------Е, ти па що му каза бе, тееба!Щех да му измъкнем некой леф като нищо! Развали ми далаверата ся...
85
0
 
0
 
! Отговори
УБДХ преди 3 години
Зависи. Разликата между дребното и това по 325 е обществената опасност. Прокуратурата ако прецени, че е 325 да го вкара и ще видим съда какво мисли.Най-добре се вписва като, че ли в 148 вр 146. Интересно съда дали би приложил 146 ал2
84
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Неприятен е. Яхна протеста. Борба за кокала.
83
2
 
2
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 3 години
Деянието е дребно хулиганство, това е първият случай за такова маловажно деяние да те задържът за 72 часа, а и наказанието ако бъде признат за виновен ще е вероятно глоба.