Петър Кърджилов излезе от ареста след 72 часа

Той влезе в спорс възрастна жена на Орлов мост
Обновена: 2 авг 2020 15:43 | 2 авг 2020 15:42, Веселина Йорданова
141
Петър Кърджилов излезе от ареста след 72 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пуснаха от ареста Петър Кърджилов, който беше задържан, след като нападна и заля с вода възрастна жена на "Орлов мост". Тя също беше разпитана и след това освободена. Кърджилов пък бе оставен в ареста за 72 часа.

Още по темата


Облечен с жълта жилетка, в петък сутринта бившият пиар на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева крещеше на пенсионерката "Марш оттук!", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се защити. Преди това протестиращи на Орлов мост се оплакаха, че жената ги е провокирала, демонстрирайки несъгласие с блокадата, предаде Нова тв.

Кърджилов се опита да привлече вниманието с крясъци, че го отвеждат и че го боли, след като му поставиха белезниците.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче обясни, че арестът му е проведен по всички правила, а белезниците са сложени заради агресивното му поведение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още по темата: арестПетър Кърджилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така бе? Нема ли нещо по Указа за дребно хулиганство - нещо тухларна това-онова?
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...тя протестира против отнетото право да мине по улицата, като решава да премине..."-----------------дай нещо по-смислено, това звучи нелепо
80
1
 
13
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
Напира за власт момчето!
79
0
 
0
 
! Отговори
До сат н преди 3 години
Не се заяждам. Колко имаш по наказателно и при кого.
78
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка!ПЛАЩАМ СИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!".........А, нЕма нужда да си даваш парите. Кърджилов понастоящем живее там, където "шета" с бастуна възрастната ти майка - Орлов мост.
77
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
наглеца се засилва и залива жената с вода в лицето, тя да се предпази от физическа саморазправа вдига бастуна да се защити------Гледам, гледам, и виждам как тя вдига бастуна и тръгва напред, чак след като той я е плиснал и вече се оттегля.
76
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой прати тази жена там и кой им плати ?
75
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вижте клипа и сами преценете, това което се вижда е как наглеца се засилва и залива жената с вода в лицето, тя да се предпази от физическа саморазправа вдига бастуна да се защити, не е ударила никого. Малко му е на долния ***, ще напада възрастни жени - сами преценете колко му е промит мозъка, като тия надрусаните дето виждат демони в майка си и баща си.
74
5
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
ПЪРВО ИНФОТО ЗА ДА НЕ ЛЪЖЕШ.------- Първо излезни напред с мангизите, щото ме съмнява синът на тая дьрта гюдерия да си държи на думата.
73
11
 
3
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Никаква агресия няма.От правна гледна точка човекът беше провокиран, плисна я с вода - абсолютно безобидна течност, която даже не може да ти изцапа дрехите. В отговор дьртата гюдерия го нападна с цел причиняване на тежка телесна повреда. При което оръжието тояга и бе отнета в рамките на законната самоотбрана и хвърлено на земята. Ако беше действал по логиката на дьртата усмърдена гюдерия, г-н Кърджилов требваше да и строши тоягата от главата, но той прояви самообладание и хладнокръвие.
72
0
 
3
 
! Отговори
ЩЕ СИ ДОВОЛЕН. преди 3 години
ПЪРВО ИНФОТО ЗА ДА НЕ ЛЪЖЕШ.
71
1
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка.------Колко плащаш за информацията?
70
12
 
3
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
а я заля с някаква Бяла течност и и крещеше марш оттук ---------И?Това оправдава ли идьотката да посяга с тояга?Тя няма никакво оправдание за своята агресия.Освен това нападението с 80 см тояга е много по-опасно от плискането с вода.
69
5
 
8
 
! Отговори
Синът съм преди 3 години
Моля дайте ми инфо , къде живее П.Кържилов.Човекът , който посегна на възрастната ми майка!ПЛАЩАМ СИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!
68
9
 
4
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
нападна и заля с вода възрастна жена на "Орлов мост"----- Не е вярно, тя го нападна с тоягата си, искаше да му извади очите. Заливането с вода НЕ Е нападение.
67
2
 
12
 
! Отговори
Уважение преди 3 години
Уважение към правото на протест, но тоя Петър играеше театър с крясъците си. Не знам жената дали е провокаторка, но може да се приеме, че тя протестира против отнетото ѝ право да мине по улицата, като решава да премине.
66
11
 
5
 
! Отговори
До гущера под №66 преди 3 години
Явно че с изкорубената г-жа сте от една партийка,"смучеща кръвта" на този народ вече 10 години !Няма да ви се размине . . .чадо !
65
3
 
15
 
! Отговори
Голем смех ! преди 3 години
Съдът пусна една мутра, за да вика мутри вън - истински протестиращ ........
64
3
 
17
 
! Отговори
Защо лъжете ? преди 3 години
Не влезе в спор с възрастната жена, а я заля с някаква Бяла течност и и крещеше марш оттук ! Паправо лицето на протеста е този Кърджилов - учтив, умен и интелигентен !
63
12
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Герб печели в градовете.----e те та. Затова обилая Тулупа с джипката по села и паланки. А не смее иде в СФ да говори с протестиращите. Щото печели в градовете ? Ти нали не си от тия дето мислят, че Враца е град? Щото уверявам те нищо градско няма там! И затова като направихте митинг тука в СФ всичките беха дошли отнякъде. Затова и ви нападаха - щото ви виждаха автобусите със селски номера.Аре бегай, че чушкопека замириса. Градски !