Евгений Михайлов: Младите на протеста ще бъдат използвани

Цели се провокация на протеста, смята режисьорът и политик
132

Вече 26 дни продължават антиправителствените протести в София и страната. Режисьорът и политик Евгений Михайлов обаче е на мнение, че се прави огромна манипулация с младите хора и искрено протестиращите.

"Това го правят кукловодите, които бяха и преди 30 години и дърпаха конците. Цели се огромна провокация. Не мога да подкрепя протеста на лъжата", заяви той в студиото на "България сутрин".

Още по темата
Според него все повече младите хора на протестите оредяват и се появяват лицата на "отровното трио", на Мая Манолова, както и на майките на деца с увреждания, които по думите му, правят провокации.

"Младите хора няма да се усетят как ще бъдат използвани, както и нашето поколение беше използвано. Бих разбрал протест, в който се настоява управляващите да въведат мерки. Давам пример с демонтажа на Паметника на съветската армия. Те искат падане на правителството и служебно правителство на Радев. Не ми се ще да прогнозирам до какво ще доведе", коментира Михайлов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза
, че всички протести са започнали след обвиненията срещу съветниците на президента Румен Радев.

"От февруари започна атаката на главния прокурор. Радев започна да обикаля и да дава изявления. Васил Божков започна да заплашва с "Българско лято". Не искам да живея в лятото на Радев и Божков. Бих искал да помогна на младите хора за тяхната пролет. Да направят една или две партии, да влязат в парламента и да управляват България", посочи режисьорът.

Евгений Михайлов припомни палежа на Партийния дом на 26 август 1990 г. и направи аналогия с Мая Манолова, която запали изборни книжа в центъра на София. "Сценаристите много добре регулираха и водеха масовото недоволство до момента, в който излезе, че протестиращите са запалили Партийния дом. А той беше запален от специалните сили", отбеляза гостът в студиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
След Първата световна война България е окупирана от Великобритания и Франция.-------България е била окупирана единствено от СССР след 8 септември 1944 г. След ПСВ е договорена капитулация без окупиране от чужди войски и е имало само контролна комисия по разоръжаването на нашата армия.
108
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 3 години
ТУРСКИ ИБРИК.
107
1
 
3
 
! Отговори
до 115 преди 3 години
ми Херо носи на паметника на убийците на 4000 софиянци от американските бомбардировки
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 114Чакай Херо да носи венци на паметника на съветския окупатор на България !
105
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Паметникът на Съветската армия е в памет на прогонването на фашистите в България, които воюват със САЩ и Великобритания.САЩ и Великобритания също трябва да полагат цветя на паметника.
104
1
 
0
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
До ЧочоВсичко може, ако сами не си извоюваме това дето го искаме ,няма как някой да го направи вместо нас.Това е.Лесно е да пишеш от компа и да плюеш, я се опитай да направиш нещо, да подобриш твоя и на околните живота, за да видиш каква стена от бюрокрация стои срещу теб.Така ли трябва да живеем, знаеш ли как е чужбина?Защо бягат хората?
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След Първата световна война България е окупирана от Великобритания и Франция.България губи Беломорието, Южна Добруджа, Западните покрайнини.Това е Втората национална катастрофа.През 1944 година България запазва Южна Добруджа. Няма загуби на територии.
102
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съветската армия е принудила фашистите в България да спрат да воюват със САЩ и Великобритания.Те спират войната на България със Запада.
101
4
 
7
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Евгени Мохайлов е идьотин.Като искаш махане на ПСА, защо подкрепяш Боко Руския лакей бе, нещастино?
100
1
 
3
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До Михайлов от ДОСТ? Мой комунистически приятелю, ГЕРБ може и да крадат но по времето на твоите хора просто се открадваше всичко да дори народа нямаше представа че е имало нещо за крадене. А видимо Баце е понапълнил делвата с мед щом осите така яростно жужат наоколо
99
2
 
4
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До ПРАВ Е точно така е , ако тия записи дето зове народа на бунт срещу властта се разпратят по света даже и путин няма да иска да контактува с него. Явно си мислят че за миналите 23 години откакто не откраднаха а изметоха всичко в държавата новите- младите няма как да знаят. Но дали са познали...
98
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, тази Истина която казва Евгени Михайлов, е Истината която Радев няма да ви каже.А аз ще ви кажа и Истината, която Михайлов не иска да прогнозира, какво ще стане ако кремълската марионетка Фигуранта дойде на власт в България: Кръгом, марш в Азия !Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант
97
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
!!!
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Воювали сме със САЩ и Великобритания до 9 септември 1944 година. Идва техният съюзник - Съветската армия и прогонва фашистите и германските войски.
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един психодесен фашизоид все намира конспирации.
94
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Канарчето Евгени изкукало тотално
93
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съратника на Местан.Гнус!
92
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 91Под най-големите крадци защо изключваш Божков, Василев, и куп знайни политици от БСП, СДС, НДСВ, ДПС.Мотото на протеста е: "Крадеца вика, дръжте крадеца"Продължавам да смятам че протеста е безумен и от него ще се възползват хора жадни за власт, без морал и не уважаващи инакомислещите, който ще са и по-големи крадци от сегашните.
91
5
 
5
 
! Отговори
коментар преди 3 години
жалък платен драскач...
90
2
 
4
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
ИСТИНАТА!КАНАРЧЕ,КАСЕТА,ТАНКОВЕ!Така наречената танкова касета на лицето Миайлов бе изнесена от служител на американското посолство в София до Варшава!Там канарчето евгений я обработва в студио на негов състудент.После без да се предостави камерата направила записа,което е абсолютно необходимо заявиха,че записа е автентичен и не е манипулиран-КОЕТО Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА!И сега канарчето отново оглася с брътвежите си ефира!Канарчето на ЛЪЖАТА!