Протестът в Ден 26: Палатковите лагери остават

Как преминават протестите днес?
Обновена: 3 авг 2020 21:19 | 3 авг 2020 19:42, Веселина Йорданова
595

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани от палаткови лагери в 26-ия пореден ден на антиправителствени протести в София

Палатките са разположени на кръстовището на Орлов мост, пред СУ "Св. Климент Охридски" и до Президентството.

Пред Ректората на СУ обстановката е спокойна. Там продължава да стои белия микробус на майките от гражданската инициатива "Системата ни убива".

Т.нар. Отровно трио даде импровизиран брифинг, на който обяви, че тази вечер ще бъде блокирано пространството пред общината във Варна.

Също така адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков обясниха, че има данни, че са подслушвани, а срещу тях се повдигат обвинения за тероризъм. Именно заради това те настояват за отговор дали и защо разговорите са им ставали обект на службите.

Палатковият лагер пред МС ще остане за неопределено време.

Кадри от днешния протест вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още по темата: протестпалатков лагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванчев наби ли някоя баба вчера.
430
1
 
9
 
! Отговори
до всички преди 3 години
Ба ходете на морето и опъвайте
429
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаджи Генчо миришат ли дубайските кинти. Като си терорист що се оплакваш. Събрал си се с бандити и убийци а сега плачеш.
428
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опъвайте палатките - смешници !
427
1
 
19
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
РЕВЪТ НА Р.Овчия.....Е МУЗИКА ЗА МОИТЕ УШИ...ХА,ХА,ХААААААААА....ОБАЧЕ , РЕВЕ СЛАБО.....ИСКАМ ДА Е СИЛНО,БЕЕЕЕЕЕЕ....ХА,ХА,ХАААААААА
426
2
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахаааа, в момента престъпникът Р.Овч. реве на умрело по БТВ :)))))))))))))))))))))
425
3
 
12
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
СВИКНЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ!Я , КАК У ЦЕЛИЯ СВЯТ ПРОТЕСТИРАТ!КОГАТО ПРОТЕСТА Е ЗАКОНЕН И С ОСНОВАНИЯ ...ВИНАГИ Е ЕФЕКТИВЕН!АКО НЕ Е ЗАКОНЕН И ОСНОВАТЕЛЕН ....НИКОЙ НЕМА ДА ВИ БАКАРИ И ЗА ЦЪРВИВА С.ЛИ.ВА ДОРИ ...ХА,ХАХААА...ТОВА Е ЖИВОТА!!!
424
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, ако трябвше ДА ВРЪЩАМЕ тези милиарди, щеше ли да има протести, а?
423
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Само питаме:Нека помоли Господ да поживее поне 100г,че няма да може да си похарчи парите.Все пак не сме безсмъртни....
422
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка на главния прокурор и министър-председателя!
421
2
 
18
 
! Отговори
МА ДА ПРОТЕСТИРАТ БЕ преди 3 години
У ГЪРЦИЯ , НАЦИОНАЛНИТЕ СТАЧКИ СА ПРЕЗ ДЕН .....АМА ГЪРЦИЯ СИ ЖИВЕЕ ДОБРЕ И МИЦОТАКИС СИ Е НА ВЛАСТ!....ХА,ХА,ХААААААААА...КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ...КЕРВАНА СИ ВЪРВИ!ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !
420
7
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До ч Ебу рашка........ Вдигнаха ни с 30% заплатите..... Ами виж им заплатите бе умник. Например в бюрата по труда само директорите и началник отдели взимат над 1000 лева. Масово се взима 50-100 лева над минималната. Ти ще работиш ли за толкова?
419
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радо, дървата са на село при печките.Човек да си дава самооценка+хвалби за "тухли", е признак на слабост.Не считам за "простотии'' ?! неща които съм постигнал да ти ги обяснявам в подробности.Ще ми купиш ли билет за Куба?
418
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За КТБ трябва независимо разследване.Испанците на Хуан Карлос духнаха под опашката за некви 100млн.подкупи,а нашите убавци заграбиха милиарди от ктб по добре обмислена програма-от шиши мислителя.Последната врътка беше с виваком,която беше купена за 300млн и сега препродадена за 4 пъти повече,като естествено се вдигнаха запорите....неам думи.
417
4
 
15
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
При СЪР гея , ми дадоха 5-лв. увеличение на пенцията...При Бойко ..цели 50-лв.!..а до изборите Бойко ако даде по 100....направо го пишете ПОБЕДИТЕЛ!Иначе онова червено и отровно Трио, с Чалгаро ше ми вземат и париците , гдето ги имам до сега!НЕГОВ СЪМ!
416
4
 
8
 
! Отговори
Alex2 преди 3 години
Па нека си купонясват Нема лошо! Отвориха работа на мисирките 2 години напред!
415
13
 
4
 
! Отговори
ч Ебу рашка преди 3 години
Бравос.Вдигнаха ни с 30% заплатите на чиновниците,защото работата ни е да разнасяме папки по етажите.При толкова ай ти спецове,най лесно ще е електронно управление и съкращаване на ненужната администрация.Конграчулейшън,подкупватели!
414
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистик- 5 ДОЛАРА БЕШЕ СРЕДНАТА ЗАПЛАТА А СЕГА ОТВОРИ МИН РАБОТНА ЗАПЛАТА ПО ГОДИНИ И ВИЖ НА ВЕЛИКИЯТ ФИНАНСОВ ГУРУ РУМЕН ГЕЧЕВ КАТО МИНИСТЪР НА ИКОНОМИЧЕСКОТО РАЗВИТИЕ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА 5500ЛВ, А СЕГА ВИЖ В БНБ- 2.1997Г- 1ДЛ-2965ЛВ- МИН ЗАПЛАТА 1.8ЛВ- ТАКА ЛИ ИСКА ОТНОВО ДА НИ РАЗВИЯТ ЧЕРВЕНИТЕ- НИКОГА, А ПОМНИМ И КОЛКО СКРОМНО СЕ ПРОЯВИХА СЛЕД 2013Г ДОЙДЕ 2014Г КОГАТО ГРЪМНАХА КТБ И СЕГА НИЕ И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ 5/6 МИЛИАРДА КОИТО КРАДЕЦ МУСТАКОВ ОТКРАДНА..АМАН ОТ ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ
413
1
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Мая Манолова :"Бих казала, че протеста е една нова форма на временна заетост. И доста хора успяха да си покрият разходите през летния сезон, някои да отидат на море, благодарение на финансирането по време на протестите. Тази временна заетост, която ако продължи през есента, сваля малко от ангажиментите на социалния министър да търси подпомагане за тези хора, защото едни други хора им плащат за това да ходят на протести."
412
4
 
2
 
! Отговори
Рада преди 3 години
До 490 аз не съм като теб моят речник не е такъв като твоя защото аз не съм като теб с плосък мозък и не мисля да правя простотий като теб ибоще ти ако си бил някъде то няма да си такъв дървар в твойте приказки