Протестът в Ден 26: Палатковите лагери остават

Как преминават протестите днес?
Обновена: 3 авг 2020 21:19 | 3 авг 2020 19:42, Веселина Йорданова
595

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани от палаткови лагери в 26-ия пореден ден на антиправителствени протести в София

Палатките са разположени на кръстовището на Орлов мост, пред СУ "Св. Климент Охридски" и до Президентството.

Пред Ректората на СУ обстановката е спокойна. Там продължава да стои белия микробус на майките от гражданската инициатива "Системата ни убива".

Т.нар. Отровно трио даде импровизиран брифинг, на който обяви, че тази вечер ще бъде блокирано пространството пред общината във Варна.

Също така адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков обясниха, че има данни, че са подслушвани, а срещу тях се повдигат обвинения за тероризъм. Именно заради това те настояват за отговор дали и защо разговорите са им ставали обект на службите.

Палатковият лагер пред МС ще остане за неопределено време.

Кадри от днешния протест вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още по темата: протестпалатков лагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
4
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
26 дни протест = 5 817 новозаразени от коронавирус!
410
2
 
5
 
! Отговори
БРАВО НА ГЕРБ преди 3 години
БЛАГОДАРИМ ТИ БОЙКО, ДНЕС ПО 50-ЛВ. НА ЧОВЕК, ДО ИЗБОРИТЕ ПО 100-тарка..ХАХАХААА...БОГ С ТЕБЕ!!!
409
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех Радо, Радо, не ми говори за имоти тука - къщи - мъщи. Нещо си объркала сайта.Пак ти казвам, дай нещо свежо, не тия до болка баналности.И една свястна обида не можеш да напишеш като хората.
408
2
 
8
 
! Отговори
Само питаме: преди 3 години
ЗА КАКВО СА МУ ПАРИ И ЗЛАТО НА БОЙКО, У ДОМА КАТО ОТ ЕС, МУ ГЛСУВАТ ЦЕЛИ 29-млрд.ЕВРО.....ХАХАХАААС ТЕХ ЩЕ КУПИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ!!!!ЗА ТОВА ЗЛОБЕЯТ КОМУНИСТИТЕ... ХАХАХААА...
407
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излязох от къщи заради невъобразима глъчка.И..навън е като Вавилон - народа крещи,ухилени, хора се поздравяват,тъкани бият, вувузели се надуват!Бабикян, Минеков и Хаджито се целуват на трибуната уста в уста.Палатковият лагер организирано се къпе на импровизирани дезинфекционни душове.Жените от "Системата" са захвърлили черните дрехи и децата,и облечени в бяло танцуват камбана,а Манолова бие дайре....Борисов е подал оставка!:-))))А после се събудих..
406
3
 
5
 
! Отговори
Рада преди 3 години
До 466 Е тъпъна само си за Куба там е комунизъм ще ти хареса а ти за мен не се грижи аз на едно много хубаво място с демокрация къщатаъа ми е доста големичка не се притеснявай аз само се притесняеам за моята мила Родина България че такива като теб са готови да я продадат за жълти стотинки т.е за безплатна бира и безплатни кебапчета а пък този живот който аз живея ти не си и го сънувал и с твоя плитък мозък не можеш фа си имаш този стандат на живот който аз живея
405
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма официална информация по колко се събират - нито по градовете, нито по Сф.Според мен се събират дотолкова доколкото бюджетът позволи (откъде се взема е друга тема).
404
0
 
5
 
! Отговори
Таня преди 3 години
Някой може ли да м каже по колко души се събират на тази протести защото пишат че е имашо във Варна ,Благорвград, Русе, Стара Загора по колко човека се събират на тези протести
403
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, ако всичко това хипотетично се беше случило в Китай, нямаше ли да ги мачкат с танкове, както преди.Споменавам горното само за да се види, че сме изкл. демократична страна.
402
1
 
13
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Бягаш от отговорностАми добре, протестирайте си :))) Успех и кажете на Черепа да развърже кесията, че сте само 50 човека, а те Правителство не могат да бутнат
401
2
 
9
 
! Отговори
Хе Хе преди 3 години
Абе Ка Рашките Чебурашките успяха да докарат от северозапада тез гнусни, грозни и смрадливи бетонобъркачки на протестО надничащи по палатките. Няма ли млади и красиви другарки които да се жертват за благото на партията. Даже алкохола не помага при вида на тез грозотии. Направо подплашиха протестО.
400
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
478, няма прости хора.Дори и лелката де продава зарзават на пазара не е проста.Заблудени, неориентирани, необразовани, без късмет - вероятно да, прости - не.
399
10
 
2
 
! Отговори
Бягаш от отговорност преди 3 години
Тиквениците откак са дошли на власт все някой друг е виновен. Не шльоко, не можеш да увърташ вечно. Става въпрос за тези 10 години от тиквенското управление. За това хората протестират.
398
2
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 477Защо хотелите да са тема табу? С такова удоволствие коментирам на другарката от СДС Нинова новия хотел в Халкидики за 20 милиона. Чекмеджетата са за анацефали, дето вярват, че някой ще си държи кюлчета злато и почти неизползваеми банкноти от 500 евро (обменят ги за едва 1,50 и губиш по 45 стотинки на евро). Нищо не е табу. Има само прости хора. А да почнем ли с Жан Виденов и заплата 5 долара? Фалита на КТБ при Орехчо? Лукановия глад? Серж и Местан как се целуват на Орлов мост?
397
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Калинковите пак полазили коментарите. Да им напомня опорките от ден 1ви до 26ти1 божков2 малко са3 били не знам си какви (колкото повече епитети повече евроцентове на коментар)4 не трябвало да се протестира имало вирус5 въхваляване на тиквун поради от 1 до 4Теми табуСуджуциТераси хотелиШкафчетаРемонти на ремонти на ремонти... Безводие в половината страна (мийте си ръцете с шампанско и не протестирайте)"Кресливи" мед сестри майки военни лекари учители полицаи тираджии живптновъди..
396
2
 
8
 
! Отговори
Jj преди 3 години
Стига с едни и същи новини с вой на тъпани , проглушихте ми ушите. Без илюзии пригответе се да стоите в лагерите до март 2021. До тогава моля намалете воя на тази новина
395
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иванчева е натопена, защото НЕ Е ВЗЕЛА предлаганите и кинти.И който и да беше на власт, пак щеше да и скрои същия номер.Бизнес потокът отмива песъчинкинките по пътя си.
394
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземат скалпа - може, а кинтите - не. Докато се организират и 30-те млрд. "изчезнали".Too не, че ако стане по-бързо смяната на властта, парите ще дойдат при хората.
393
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радо, аз от чужбина ида, ***. И не точно от Куба, както ти се ще.Каквото си фантазирараш, задръж за себе си. Дай нещо интересно, не тия баналности.
392
4
 
7
 
! Отговори
Рада преди 3 години
Хей Аноним спри да говориш глупости като не ти харесва заминавай да живееш е Куба там е комунизъм а що се отнася до Биргас аз бях миналото лято и го видях с моите очи така че не ми говори простотий от твоят плосък мозък айде отивай да спиш в палатката от НАП обявиха кметът на Бургаскакво притежава не се притеснявай че утре ви престой ден пак да лъжете младите хора но господ сизнае работата ще ви накаже с тия фалшиви новини