Протестът в Ден 26: Палатковите лагери остават

Как преминават протестите днес?
Обновена: 3 авг 2020 21:19 | 3 авг 2020 19:42, Веселина Йорданова
595

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани от палаткови лагери в 26-ия пореден ден на антиправителствени протести в София

Палатките са разположени на кръстовището на Орлов мост, пред СУ "Св. Климент Охридски" и до Президентството.

Пред Ректората на СУ обстановката е спокойна. Там продължава да стои белия микробус на майките от гражданската инициатива "Системата ни убива".

Т.нар. Отровно трио даде импровизиран брифинг, на който обяви, че тази вечер ще бъде блокирано пространството пред общината във Варна.

Също така адвокат Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков обясниха, че има данни, че са подслушвани, а срещу тях се повдигат обвинения за тероризъм. Именно заради това те настояват за отговор дали и защо разговорите са им ставали обект на службите.

Палатковият лагер пред МС ще остане за неопределено време.

Кадри от днешния протест вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


595
Още по темата: протестпалатков лагер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
471
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е глога, къде са 407 протестиращи. Къде го чукаш, къде се пука? И какъв бабаитлък!? Може би Христо Иванов губи вече търпение за това че не пада правителството.
470
2
 
1
 
! Отговори
Гюро преди 3 години
Да ти кажа право и 407 човека са повече от патроните в заредения Глок върху шкафчето. Така че по-кротко с бабаитлъка:)))
469
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде днес го свалете. Вчера се сбрахте 407 човека на площада. Днес може да станете 408 човека:))))))))))))))))))). После идете при Христо Иванов и рапортувайте.
468
8
 
1
 
! Отговори
Каскета преди 3 години
Хора, нека сме разумни и свалим Бойко днес. Да му направим услуга. Вярно е че изборите са след 8-9 месеца но замислете се че той дотогава вече ще е излежал това време и на практика ще му остават по-малко от 10 години да лежи в затвора. Ще минат за нула време. Като трите му мандата. Така че за добруването на Бойко нека го свалим по-скоро.
467
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре да си направим едно барбекю при Румен Овчаров. Има да черпи,че открадна 16 милиона и не влезна в затвора.
466
1
 
13
 
! Отговори
Пепи преди 3 години
Не ви ли е срам бе? Ще вкарате държавата в трапа? За бири и кебапчета се продавате. По-зле сте от ромите. Те поне не знаят какво се случва, а вие съзнателно карате държавата към батака. Дано Бог ви прости защото нормалните и работещи хора и децата им ще помнят вашето гнусно и продажно поведение.
465
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Вдигна заплатите на доста служби, някои които са с неизяснен произход, тоест не фигурират никъде, предполагам че са секретни звена към МВР или Отбраната."Или са за консултанстки услуги, ама от онея, дето излизат по 100 000 лева на месец, на консултант. Може и да са за "Отбраната", ама защо трябва, да не се знае на кого са? Аз ще ти кажа, на кого са - нанекое чичи от техните, дето е на 5 цифри заплатка в момента.
464
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 488В живота си съм виждал всяккави хора, но дали има и 10 парчета, дето да са поставяли страната над линчите си интереси, над тези на семейстовто си, над тези на общността си ... Рядкост са. Основно са разни издивели идиалисти. Това се отнася и за "двата" лагера. От крайно дясно до крайно ляво и всичко измежду ...
463
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кога ще им правят PCR тестове?
462
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 407Значи какво? трябва д аима умрели от глад, че да има недоволни! То комунистите гонаучиха още тоя номер - дръж, колкото да не умират от глад - хме малко се бонтуват, хем има работна ръка, ама хем не се надъхват много-много....
461
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Коко 496Дали не е най-евтината палатка, за 29.99 лева?!
460
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
407- толкова ли са недоволните от Борисов. Къде са гладните? Къде е Христо Иванов да разкаже на хората какво ще стане като влезе в парламента. Айде нали сте силни- 407- уау агитката на селски футболен отбор е повече. Смешници:)))))))))
459
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 498Ми видиш ли, щото всички много богати, ама Божков купил хиляди хора, за по 50 лева ... Гешев не мжое го хвани, ама някак си има организация от хиляди, деот излзиат да протестират.
458
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
407 протестъри. Точно толкова са били снощи в София. Ех. С един Икарус ще можеш да ги извозиш после до крайните квартали:)))))))))))))
457
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех, много доволни герберасти и тука са се събрали - не им е ясно как така хората протестират като държавата при баце е супер стабилна, хората богати, няма корупция.... Кажете бре, защо да не протестират хората като герп направи държавата на разграден двор????
456
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
събрана с много пари тълпа от кол и въже.
455
6
 
11
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Платени *** наркомани. Вижте че палатките са еднакви!!! Дали не е организиран протеста от Дубай?? И Радевчето подскача да хване вълната ама му е малка....
454
7
 
10
 
! Отговори
Гури преди 3 години
На следващите избори пак ГЕРБ ще победи
453
2
 
12
 
! Отговори
Ами, правилно... преди 3 години
АЙДЕ, СТИГА СТЕ СЕ ИЗТЕГАЛИ ПО УЛИЦИТЕ, КАТО ПОЖАРНИКАРСКИ МАРКУЧИ, БЕ....ПОНЕ СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА И ИЗМИЙТЕ ПЛОЩАДА!!!!
452
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 502А кой ти каза,че народа подкрепя протестите. От протестите през последните 30 г този е най-малобройния и най-неодобрения. В най-силните дни имаше максимум 7-8 хиляди души. Ако хората искаха сега избори щеше да се е разраснало за толкова дни до десетки хиляди. А то намалява вместо да се увеличава. Значи хората масово НЕ искат оставка ТОЧНО сега.