Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София

Очаква се лидерът на партията да говори за протестите
150
Борисов свиква актива на партия ГЕРБ в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре в София политическия актив на партията.

На форума ще присъстват областните управители, кметовете, депутатите и евродепутатите, излъчени от ГЕРБ, предаде БНР.

Официална информация за събитието няма.

Очаква се Борисов да говори за протестите в речта си. Той вече даде заявка, че след края на мандата на правителството ще се занимава с укрепване на партията.
 


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
6
 
2
 
! Отговори
Предупреждение преди 1 месец
На Бойко да му кажем, че ако пак подаде оставка заради 500 или 50 000 души, то следващия път изобщо няма да си направим труда да ходим да гласуваме за него. Какъвl ще е смисълът, ако ни захвърля вота заради някакви зомбирани keлeши, които ни нарушават правото на придвижване. Ако сме провова държава да ги чисти от площадите, защото са незаконно там, а законите трябва да се спазват.Винаги ще има хора, които не го харесват, дори и след новите избори.
129
0
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
Партийният актив на НСДАП се събира по разпореждане на фюрера. Интересно кои са главните гаулайтери...
128
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
НА СВОИТЕ 30%
НА СТАРИТЕ 6%
НА ДРУГИТЕ ХИЧ
127
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ми то у гроб само пасив, бе. Де ще го дири баце ви тоя актив, в чекмеджето ли?
126
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойче,там на форум'о ще има ли
"Торта с сахАр"?
125
5
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 месец
ФЕВРУАРИ ..2021 година...…...Б.Б. става НАЙ - ДЪЛГО управлявалия мин.-председател на БГ (в света ще проверим )…….и ВЛИЗА в ИСТОРИЯТА !!! ЗАЩО ???????? ЗАЩОТО НАРОДА го избира ВИНАГИ с над 1 000 000 гласа !!! ЗАЩО ??? ЗАЩОТО ХОРАТА никога до сега не са живели по-добре ( от 681-ва год ) !!! ДОКОГА ще управлява Б.Б. ????????? ДОКАТО СИ ИСКА !!!!!!!!! или докато БСП не се стопи до 5-6 % !!!
124
0
 
5
 
! Отговори
Симича кмет на Терве преди 1 месец
Боре,не ме забравяй,че съм избран от твоята партия, майка беше комунистка,но аз се нагаждаме според ситуацията.в тая община сме така, където *** вятърът ние сме там. Моите братовчеди са бивши ченгета и аз им се доверявам.
123
1
 
6
 
! Отговори
Помнещ преди 1 месец
До 120 Просото. С теб винаги сме били на едно мнение! Да прав си и сега! Другарите от ЦК на БКП Не са го помнили изобщо д-р Борисов . Но дали просто си член на тази партия или член в ръководният и ешелон е все тая! Ти Членуваш в нея! И да лъжеш младото поколение че Не си комунист е кощунство пред самият себе си!Аз съм един от тези българи.Които Нито веднъж Не гласуваха за тоя мишок! Не глАувах и на времето за Костов и СДС крадците!Имало е защо явно!-:) Оставка на МУТРИТЕ от ВЛАСТТА! ОСТАВКА!
122
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Нищо ново,вече за 1001 пиша,че бивши комунисти няма,както няма и малко бременна жена ,комуниста си остава такъв пожизнено.
121
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До ПроСоТо, в гр.Дулово го помнят още,но господ забавя,но не забравя,даже и с хеликоптера не минава над града,защо ли ?
120
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
До Помнещ
Напълно те подкрепям,само с една кротка забележка:
-Мутрьо наистина НЕ е бил никога член на ЦК!..-На "Централния комитет на БКП".
Беше си обикновен член на БКП,защото:
-1.За да направи кариера,бившия пожарникар просто беше принуден да стане член на БКП
-2.Каквито и да беха членовете на ЦеКа ,те бяха класи НАД тоя примитивенелемент,който може единствено да се навежда и козирува на "Големите началници"..Та "ЦеКа"-то дори не го е и помирисал.
Обаче може да разкаже къде беше във Възродител
119
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лойко опитва да мобилизира целия държавен апарат с увеличение на заплатите от 30% и целия си политически апарат, за да може да купи следващите избори и да си осигури нов мандат. Нека не позволяваме това да се случи ОТНОВО! Съд и затвор за организирана престъпна групировка ГЕРБ! ОСТАВКА и СЪД за каскета!!! МУТРИ ВЪН!!!
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спокойното царуване на с,, превъзходни,, качества,, на Цветанов и подобни царе е към своя край. Може да поставите напълно законно въпросите - жалки и смешни...
117
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Групировката ГЕРБ си тръгва! Ерата Борисов е към края си! Кой още *** не го е разбрал? Спокойното царуване н д-р Борисов свърши! Ще нахока пред мисирките БСП и Нинова.И ще се прибере при чекмеджето си с евра д си поспи спокоен че и Утре ще е на власт?! Е това време отмина! Оставка МУТРО от бившата СИК!
116
12
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 1 месец
ТЕМАТА е ЯСНА !!!! КУРС към АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО в НС на ГЕРБ на изборите напролет !!! ……..НИКАКВА ОСТАВКА !!! Два пъти я подаваме ….два пъти НАРОДА ни връща на власт с над 1 000 000 гласа ! А напролет - над 1 400 000 ….а това са 122 депутата !!!
115
5
 
14
 
! Отговори
Agent provocateur преди 1 месец
Внимание! Утре в 12.00 часа в София се очаква рязко падане на коефициента за интелигентност. Отлично информирани кръгове, пожелали анонимност, подшушнаха, че това се държи на срещата на елита на Герб.
114
5
 
10
 
! Отговори
Помнещ преди 1 месец
И още нещо да добавя.Члена на ЦК на БКП д-р Борисов.Ще обясни на този пленум надявам се последен.Че " проблема" Не е вече Нинова и БСП! А самият народ на РБ срещу ПАРТИЯТА МУ! Наричаща се " демократи"! А те горките са с членове над 60 и кусур години като самият него!-:) Е от дърт комунист " демократ" Не става! Лягаш си комунист и се събуждаш " демократ"? Е няма такъв филм!-:) ОСТАВКА МУТРО от бившата СИК!
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Логичното, извенете по точно паричното мислене на актива на партия Герб, ще бъде заменено с интензивни отрицателни емоции от страх, паника или ужас. Безспорно ще бъдат и разкрити най силните фактори и.... как е възможно за 13 години да се замигнете с честна и почтена работа.
112
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На чернобяла снимка - никаква разлика с конгрес на бкп... на цветна, ако знамето беше червено - също.
111
3
 
14
 
! Отговори
Бългериъ фърст преди 1 месец
Пожарникарят свиква в София малобройните си последователи. Ще раздават хапчета срещу заспиване, когато вождът започне безкрайните си маниашки монолози.