Граждани събират подписи срещу блокадите в София

Те са недоволни от затрудненото предвижване
5 авг 2020 11:00, Нели Христова
155
Граждани събират подписи срещу блокадите в София
Снимка: БГНЕС

Надигна се фронт срещу протестиращите в страната с искане на оставка на правителството и блокадите на кръстовища, съобщава Dir.bg.

Около НДК недоволните от протестите събират подписи в подкрепа на жалба до прокуратурата за хулиганство с особена дързост и циничност от протестиращите.

Подписката се организира от създатели на Facebook групата "Не подкрепям протеста".

Жалбата е срещу блокадите на кръстовища.

Инициаторите ѝ защитават правото си на свободно придвижване, работа и почивка.

От миналата седмица в столицата има трайно блокирани няколко кръстовища - палатки има на Орлов мост, пред Министерски съвет, така задръстванията в града се увеличиха, а множество шофьори имат затруднения да стигнат до работа, променени са и маршрути на градския транспорт.

Блокада има и пред общината във Варна, стои и блокадата на пътя от Стара Загора към магистрала "Тракия", снощи бе блокиран и пътят край Хасково до Капитан Андреево, но блокадата падна в полунощ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
16
 
5
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Нормалните хора си имат работа и почивка. Вие в ред ли сте, или си мислите, че понеже вие сте проваляци всички са като вас?"Нормалните хора имат акъл в главите си и могат да гледат по-далеч от носовете си. Нормалните хора протестират в цялата страна и им е ясно, че каквито и неудобства да изпитват, това е нищо с безобразията на това управление и вредите, които се нанасят на държавата в краткосрочен и дългосрочен план.
120
14
 
4
 
! Отговори
Че Гобара преди 3 години
"защитават правото си на свободно придвижване, работа и почивка.""И къде ще почивате бе, сладури, когато бетонират и последните педи земя на морето?! Къде ще работите когато се изнесат инвеститорите заради корупцията в тази държава?! Всички ли ще сте на държавни хранилка? А кой ще ви плаща заплатите когато се изнесат и последните млади хора? Искали да "почиват и работят", хахахаха ...
119
1
 
2
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
до 120 Щото калинките не разрешават !
118
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПичНормалните хора си имат работа и почивка. Вие в ред ли сте, или си мислите, че понеже вие сте проваляци всички са като вас?
117
16
 
7
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"Инициаторите ѝ защитават правото си на свободно придвижване, работа и почивка."А, значи все още има наивници, които си мислят, че могат да имат "работа и почивка" с това управление?! Виж ти, значи малко еебане е имало до момента, още му трябва на този народ, още подпорни стени, още валиращи бизнеси, още кражби, че да им дойде и до техния ***, и да се сетят да протестират. Явно още има хора, на които им е широко около врата.
116
12
 
6
 
! Отговори
БСП преди 3 години
По времето на Тройната коалиция нямаше "Ремонт на ремонта"!!! Нямаше изобщо ремонти всичко беше здраво и красиво.Но скоро пак ще е така. Само да вземем властта.
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Митко-любопиткоПо-любопитното е защо вие не блокирате с палатки когато има "ремонт на ремонта на ремонта"?Или да не питам?
114
1
 
8
 
! Отговори
бг смешки преди 3 години
много *** народ ...жалко за БГ
113
17
 
10
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
А когато има затруднено движение поради ремонта на ремонта на ремонта - ТОГАВА НИКОЙ НЕ СЪБИРА ПОДПИСИ ?! Защо така , герберасти едноклетъчномозъчни ?
112
9
 
5
 
! Отговори
Белчо преди 3 години
Значи искате нов живот и промяна по-добра за вас и децата ви и внуците ви а си седите на гъзовете и плюете протестите и блокадите ... еми заслужавате си гадният скапан живот понеже не правите нищо в посока промяна към по-добро !!! Мързелите винаги само са лаели и давали акъл ,но когато трябва да се действа първи се крият и първи предават сънародниците си справка историята ни . Затова или мълчете или помагайте за промяната ,че *** не ни трябва а ВЪЗРАЖДАНЕ на мисленето и ценностите ни !
111
5
 
12
 
! Отговори
гербер преди 3 години
До революция. Аха, ясно. Значи така разбираш ти демокрацията? Вие може да протестирате и затваряте пътища, а ние дори на подписка нямаме право, а? Вие сте едни долни хунвейбини и затова нищо няма да постигнете, мнозинството българи го виждат.
110
1
 
14
 
! Отговори
до 100 преди 3 години
И айде кажи кое ще е следващото правотелство, бе учник!! Щото ми е много интересно тез дето врещят и наливат бири по паветата в момента, Кой искат да ги управлява? Ама име , не "тез да паднат, пък ши видим"! Цялата работа такава- оставка, после кво праИм,питам! Някъв план , нещо?
109
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ВИ ЛИ КАЗА ПЕРСОНАЛЯ НА ТАЗИ МЕДИЯ, ЧЕ САМО ВИЕ ГРОБАРЧЕТАТА СИ ДРАСКАТА ТУК, ИЛИ МОЖЕ БИ ПЕРСОНАЛЯ СИ КОМЕНТИРА САМ СТАТИИТЕ! СБОГОМ КРАДЛИВИ ГРОБАРЧЕТА - ПЪТНИЦИ СТЕ. ЕЛАТЕ ДА МИ СЕ ПОДПИШЕТЕ НА ОНАЯ РАБОТА...
108
6
 
0
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
20 априлий 1876 г., недоволната рая се жали на Султана: Чок яша, Правоверний, Алла да ти дава да илядиш. Пишем ти във връзка с развилнелите се комити по нашият край, които ни пречат да си гледаме рахатлъка и алъш-вериша, да си пасем добитъка и гледаме икинят и ни карат да се дигаме с шишанета и сърпове срещу вас, Бащице Наш Ненагледен. Борже прати един-два табор низами, д ани отърват от проклетите комити, за да моежем ние, покорната рая да си плащаме чинно харачъткъм теб, както досега!
107
4
 
13
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
НАЙ-ПОСЛЕ! Да изритаме тези наглеци от кръстовищата и площада.
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 102"Ти си в чужбина, ама на петък 13-ти нова година, гробар нещастен"Ето по това познаваме, че сте платени драскачи без грам акъл. Когато ти кажа един ФАКТ, и ти започнеш да ми се дървиш с опорки, си ясен.
105
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
До 109. Глу.пак, хората бяха прокудени в чужбина много преди ГЕРБ. От управленията на БСП и на тези, които сега протестират.
104
4
 
16
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Отивам да подпиша. С две ръце.И на инат на протестърите на другите избори ще гласувам за герб. Няколко пъти!
103
2
 
19
 
! Отговори
Г. П. преди 3 години
В момента 50-100 човека макс ПРЕЧАТ на милионен град! И при това, абсолютно незаконно! Кои са те, че да казват откъде могат и не могат да минават другите? И не , не е "геройско" и не е гласът на мнозинството! Това своеволие в друга европвйска държава, досега да е прекратено от полиция и община! Разбирам да са излезли 10-20 хиляди , да се наредят по пътищата и да скандират денонощно. Ама са едни смешки, които Не са мнозинство. Властите да се намесят и да осигурят Свободното Придвижване!
102
1
 
13
 
! Отговори
манипулатори преди 3 години
Небългарското национално радио нито веднъж в новините не обяви, че в София се събират подписи срещу протестите. Защо му плащаме всички, за да манипулира ли? *** журналисти, които работят там изкривяват информацията. Щом чуя гласа ва С.В., И.Н и още няколко такива, спирам радиото.