Граждани събират подписи срещу блокадите в София

Те са недоволни от затрудненото предвижване
5 авг 2020 11:00, Нели Христова
155
Граждани събират подписи срещу блокадите в София
Снимка: БГНЕС

Надигна се фронт срещу протестиращите в страната с искане на оставка на правителството и блокадите на кръстовища, съобщава Dir.bg.

Около НДК недоволните от протестите събират подписи в подкрепа на жалба до прокуратурата за хулиганство с особена дързост и циничност от протестиращите.

Подписката се организира от създатели на Facebook групата "Не подкрепям протеста".

Жалбата е срещу блокадите на кръстовища.

Инициаторите ѝ защитават правото си на свободно придвижване, работа и почивка.

От миналата седмица в столицата има трайно блокирани няколко кръстовища - палатки има на Орлов мост, пред Министерски съвет, така задръстванията в града се увеличиха, а множество шофьори имат затруднения да стигнат до работа, променени са и маршрути на градския транспорт.

Блокада има и пред общината във Варна, стои и блокадата на пътя от Стара Загора към магистрала "Тракия", снощи бе блокиран и пътят край Хасково до Капитан Андреево, но блокадата падна в полунощ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
4
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 3 години
И КОИ ГРАЖДАНИ ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ БЛОКАДИТЕ---"бойковите ***" И ТИЯ КОИТО СА НА ХРАНИЛКАТА МУ НАЛИ ??? НИМА ТЕ СА "ЦЕЛИЯ" НАРОД ???
140
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пич (141)Абе ***, много се филмира. Никога не съм имал нищо общо с ГЕРБ и която и да било политическа партия. Изкарвам доста повече пари от споменатите, и съм си скъсал *** от работа за да си ги заслужа. Политическите подаяния са за такива като теб, дето вместо да работят и да се развиват предпочитат да протестират та някой да дойде и да ги оправи.
139
0
 
9
 
! Отговори
Бай Коста преди 3 години
До АнонименДнес и сутринта, и по обяд опитах да я намеря тази подписка, но пред НДК нямаше и помен от нея. Случайно се засякохме 7-8 души като мен и всички се издразнихме, защо ги нямаше тези представители на групата "Не подкрепям протеста". Жалко!
138
9
 
5
 
! Отговори
Пич преди 3 години
"3 хил. лева заплата не се дава. Тя се заработва. Ама това с работенето трудно ще го проумееш."Нз вас калинките от ГЕРБ точно ви ги "дават" срещу определени орални услуги. Гледаме ви сеира всички, особено огромните компетенции на министрите ви. Мога да си представя какво се случва по-надолу в йерархията. Хайде у лево, че ти отделих много време. Отивай да си прибереш хонорара за днес, ***.
137
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време беше да се предприемат някакви мерки срещу въпросното протестиране.... къде може да се открие подписката?
136
2
 
14
 
! Отговори
коко преди 3 години
Хората разбраха за платените протестъри и са на прага на саморазправа с тях.
135
10
 
3
 
! Отговори
BG преди 3 години
айдеее събират подписка от хората на сайта, демек Пеевски и Гербаджиите
134
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пич (123)3 хил. лева заплата не се дава. Тя се заработва. Ама това с работенето трудно ще го проумееш.
133
0
 
16
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
До православен патриот (126)Като си такъв патриот запиши се доброволец в армията?Направи нещо за страната си?Аман от клавиатурни патриоти, дето като ги сгащи полицията и се жалват на медиите после.
132
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арест за уличните престъпници.
131
13
 
5
 
! Отговори
бг преди 3 години
НЕ ПРОтестираха за безумните ремонти у СФ последните 2 години от които се краде яко но са недоволни от хората които протестират срещу това и безумията на ГРОБ ! а са кажете ми това не е ли напълно сбъркана нация ?!!?!?
130
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе хора, вие наистина ли не знаете какво ще се случи след предсрочни избори? Миналия път нали служебното правителство на Радев организира изборите. Да виждате някой нов субект в политиката / освен Слави и Мая М.
129
13
 
8
 
! Отговори
Пич преди 3 години
А, чакайте, чакайте, тук имаме 2-***, 3-*** провинциалисти, които са пристигнали в София и са им дали 2000-3000 лева заплата, и те вече са се качили на върха на света. Какво знаете вие, те са си ОК, нямат проблем. Не се интересуват какво се случва около тях, и са ОК с кражбите и безобразията. За тях е огромен проблем, че центъра на София е затворен и не могат да стигнат до Хепито или Викторията с кола, че да се почувстват като европейци. "Мамо, татко, вижте ме, аз съм в София и имам кола!!!" :)))
128
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Решението е едно - оставка.
127
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До манипулаториМай ще трябва подписка и за уволнението на много журналисти и водещи от БНР. Изключителна манипулирана и изкривена информация, а вземат заплати от моите данъци, а не отразяват събитията от всички гледни точки. И дори не информират за всички важни събития, а само за които им изнася.
126
0
 
8
 
! Отговори
бг преди 3 години
скандаЛНИ хора има на тая територия !
125
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПичНормалните хора гледат да се развиват и да си гледат семействата. Такива неранимайковци като вас, които нищо не искат да работят, но искат да лапат, те са по големите приказки за оправяне на държавата. Това ви е от едно време, когато най-големите некадърници ставаха партийни функционери, защото само така можеха да се облажат, без да могат или да правят нещо.
124
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е нарушение на конституцията, всички пияници и наркомани имат права. Те трябва да лежат на асфалта в палатки , защото Божков-черепа не им е купил апартаменти, а др. Радев каза мутрите вън , е те са навън.
123
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Че ГобараПонеже бях на морето за две седмици: не се притеснявай, почиващите има къде да почиват, повече от достатъчно. А, ако не искаш да виждаш хора: българските планини ей къде са. А ако и това не ти харесва, вече не живеем в светлия комунизъм: отиваш в Гърция или където другаде ти харесва. Мрънкала, които не искат да си мръднат пръста, но "искат" винаги ще има.
122
24
 
5
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Гербави мутри,вън !!!! Долу сикаджйиската мафия !!! Да влезнем в битка ,патриоти !!? Свобода или Борба !!!!