Лицата на протестите: Момичето, което шие българското знаме

Георгия Иванова е на 22 и присъства на шествията от самото им начало
139

Телевизия Bulgaria ON AIR продължава да ви среща с лицата на гражданското недоволство. Георгия Иванова е на 22, идва на протестите от самото начало, а през последните дни спи в палатковия лагер в триъгълника на властта.

Преди да се включи в протестите пътят на момичето минава през Япония и Германия. Усеща обаче, че през цялото време, докато живее в чужбина, нещо ѝ липсва.

"Сега протестирам, защото искам да имам бъдеще в България и искам тук да си направя семейство, не искам да ходя някъде в чужбина вече", обясни тя.

Георгия запълва дните си на протеста като шие българското знаме.

"Шия го от няколко часа, защото не ми се дават 20 лева за китайски платмасови знаменца и съм на протеста от три дни, тука на гладната стачка, живея на тези павета и ще си го опъна на палатката след малко като го завърша", каза още младата жена.

Докато не бъде чута, тя ще продължава да пие само вода, но не и да приема храна.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
24
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До :)Радев и Отровното трио ще ни понесат подобна провокация, бъди сигурен. Психически лабилни, които да го направят винаги ще се намерят. Готови са да ходят по трупове само и само да се докопат до властта!
66
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много показателен разговор.Досега не се е интересувала. Вече започналите протести я накарали да дойде.Какво значи? Че хабер си няма кой я води, какви стъпки по закон трябва да се предприемат, за да има каквато и да е промяна.
65
1
 
19
 
! Отговори
222 преди 3 години
Не само образованието не и се отдава, като я гледам и шиенето не и върви. Шевовете са от Петкови до Пальови. Тока казваха навремето за тези, които не умеят да шият.
64
0
 
23
 
! Отговори
да я съжалиш- не мис преди 3 години
Това момиче не разбира как го употребяват. Щом в Япония и Германия не и е харесало, какво харесва тука? Нейните сподвижници издигат бесилки, носят из София ковчези, това ли и харесва? Дали си дава сметка, че ако кукловодите, които са в сянка вземат властта какво ще се случи на бълг. народ и в частност с нея. Като я гледам, не е красива, за да се лепне някой чичко паричко за нея. Тогава ще прогледне, но ще е късно.
63
1
 
19
 
! Отговори
арматуриста преди 3 години
Ако се включи и Корнелия в гладната стачка,ще е полезно за здравето и,че има доста мазнина за сваляне!
62
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 3 години
До ЧебурашкаКоето ме подсеща, че почти никой сега не си спомня за самозапалилото се момче пред сградата на Общона Варна.
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че излъчвате разговор с младата жена.Какво казва: Че образованието в Япония било ПОД стандарта в България.За образованието в Германия не я оставиха да каже.Виждам, че жената въобще не умее да шие, няма практически умения.
60
0
 
9
 
! Отговори
:) преди 3 години
До АнонименЗащото образованието в Япония е на по-ниско ниво от това в България :)))) как небрежно е поставена на масичката книгата Да научим сами японски език :))))
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че че че аааа аи бегай в япония
58
1
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Негодниците и мерзавците оглавили и насъскали протеста винаги използват "полезни" за своите цели. Ще има и само запалили се ако исканията им не бъдат изпълнени и няма предсрочни избори.
57
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 100То само той да беше *** здраве му кажи. Лошото е че простащината в България е масова и традиционна, което пречи на 100%. Чехия, Унгария и Словакия сега са добре защото са културни нации обособени с истински морал и дисциплина. При нас българите културата ни липсва при повечето или е с чалга характер!
56
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
УжасТ!
55
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБидон е вашият *** *** от Банкя, гербав *** .
54
3
 
15
 
! Отговори
ХА ХА преди 3 години
Малко да ослабне. Затова е само на вода.
53
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Странно защо не е пробвала да блокира кръстовища в Япония или Германия?
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма бяла птица.
51
3
 
28
 
! Отговори
Като я гледам тази, преди 3 години
разбирам какво точно й липсва. Обикаляла е да го търси чак в Япония и Германия, но доброволец не се е намерил.Сега е отишла да го търси там, където са се събрали известен брой мъже, някои от които са млади. Бивакува в палатката тя горката и си е намерила претекст, че шие байрак. Прави го, за да не заспи и да не изтърве някой загорял, който нямада придиря много.Едно разумно нещо обаче е сторила - гладната диета. Ако успее да свали 20 кг, може и да намери онова, което така отчаяно търси.
50
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 74Навсякъде по света има българи и "българи". Порядките на запад стопират до голяма степен българската традиционна ганьовщина и тя не пуска дълбоки корени даже превъзпитава повечето нашенци. Уви в България всичко може и първенющената се толерира даже възпява!
49
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките по протестите са такива , все разни Емо хипита.
48
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора, не си пращайте дъщерите да учат в чужбина!Те и в България едва изкарваха шестиците с частни уроци.Щестиците са за частните учители не за ума на вашите деца.И като отидат в Япиния или Германия или... като не знаят езика и там като няма частни учители се лашкат от университет в университет, послъгват че учат, а в същност само ви харчат парите.Къде са им дипломите на тия учили, недоучили? Няма.Лъгали са мама, че учат, сега народа лъжат, че се борят за нешо си, а в сщност усвояват парите на Б