Лицата на протестите: Момичето, което шие българското знаме

Георгия Иванова е на 22 и присъства на шествията от самото им начало
139

Телевизия Bulgaria ON AIR продължава да ви среща с лицата на гражданското недоволство. Георгия Иванова е на 22, идва на протестите от самото начало, а през последните дни спи в палатковия лагер в триъгълника на властта.

Преди да се включи в протестите пътят на момичето минава през Япония и Германия. Усеща обаче, че през цялото време, докато живее в чужбина, нещо ѝ липсва.

"Сега протестирам, защото искам да имам бъдеще в България и искам тук да си направя семейство, не искам да ходя някъде в чужбина вече", обясни тя.

Георгия запълва дните си на протеста като шие българското знаме.

"Шия го от няколко часа, защото не ми се дават 20 лева за китайски платмасови знаменца и съм на протеста от три дни, тука на гладната стачка, живея на тези павета и ще си го опъна на палатката след малко като го завърша", каза още младата жена.

Докато не бъде чута, тя ще продължава да пие само вода, но не и да приема храна.

Вижте повече в репортажа на Александра Иванова и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
18
 
! Отговори
Шиши преди 3 години
Искам да си поръчам едни *** при нея, че старите ги на.ках. Купил съм 5 топа плат.
6
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Я кажи, щом я "познаваш" с какво се е занимавала в Германия и Япония и докъде го е докарала там?
5
41
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам момичето.Това е едно чудесно българско момиче,което заедно с останалите млади хора,които спят под звездите на плочките,измиват срама от челата на нас,останалите,които си стоим на сухо и на топло,чакайки тези деца да свършат нашата работа.
4
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да шие каквото иска, що нямаше протести Мавъра като разпродаваше държавата и после Мадридския крадец, като осече българските гори и ги разпродаде. Цар е държавна институция, тия гори са на даржавната институция цаp, а не на персоната самообявила се за цар. Тия ли ще се връщат дето разпродадоха и осякоха държавата или вече дементиралите комунисти ?
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе само с шиене на българското знаме няма да станат нещата, акъл си требе ама липсва!
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БауТи мани. На 22. ВЕЧЕ е била в ЯПОНИЯ и ГЕРМАНИЯ. ЗА Япония не знам как е, но в Германия едно висше образование трае НЕ ПО-МАЛКО от 4 години. С други думи, в Германия това ..... девойче .... не е успяла да направи нищо. В Япония предполагам също. Та, поразходила се е по света за сметка на мама и тати, и "нещо" я е накарало да се върне. Да не си помислите, че това "нещо" е това, че не се е оправяла? Неееееееее. Просто е усещала, че много й се протестира на Орлов мост!
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже, тия наистина се вземат много на сериозно а не си дават сметка че в този момент просто съсипват държавата.Тая пък се изживява като Райна Княгиня.Ако не беше трагично щеше да е смешно.Вместо всеки да си гледа работата едва ли не правим въстание. Ужас, нямам думи!Мога само да си направя извода колко тези хора изобщо не са на мястото си нито в живота нито никъде.Сега намериха място за изява.И докъде ще доведе това? Абсолютно доникъде.Пълна глупост но срещу това е най - трудно да се бориш