Лицето, нападнало журналисти в София Тех Парк, не било от охраната

Екипът на София Тех Парк осъди всяка проява на насилие или вербална агресия
Обновена: 5 авг 2020 17:13 | 5 авг 2020 17:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк, осигурена за събитието, съобщиха от ръководството на Тех Парка.
Още по темата
"Разпространените видеоматериали бяха щателно разгледани от ръководството на София Тех Парк и декларираме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип", се чете в позиция на институцията.

"С цел отличаване на охраната на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители през цялото време бяха идентифицирани със светлоотразителни жилетки с надпис "Security". София Тeх Парк осигури събитието с необходимия брой охранители, чиито ангажименти бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по придвижването на участниците", твърдят от ръководството.

Според тях е видно от излъчените кадри, че лицето, участващо в инцидента с журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на охраната на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на насилие или вербална агресия срещу представителите на медиите, които изпълняват своите служебни задължения, както и спрямо всички, които мирно и демократично изразяват своята гражданска позиция, завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
4
 
2
 
! Отговори
158 преди 3 години
Ами колега, точно за ей такива отделях от залъка си, за да придобия по ЗАКОНЕН начин бойно оръжие. Имах и лесен вариант, но не си заслужава глупостта! Така че това петленце съю готов да го лежа
151
1
 
12
 
! Отговори
До 165 преди 3 години
Ако Бойко беше отишъл на Бузлуджа да провокира, щеше да си мисля,че ще има противопоставяне.Ама да отидат 20 драки на конференцията на хората и да дразнят, извинявай, няма такова затъмнение . Всички видяхме какво става.Вече не е преди 10 ноември,че да ни заблуждавате.
150
9
 
16
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Разбира се, че не е от охраната на Тех Парк! Това са охранителите на Делта ГАрд, които охраняват мутрата от Банкя! И не е един! Всички сме видяли записите. Това са поне 10-тина души!ТОВА е мутренското управление на КАруцаря!ТАКА той управлява България!Оставка на Банкянския каруцар и неговия пудел с Каскета!
149
4
 
6
 
! Отговори
Most Wanted | FBI преди 3 години
АДМИНИСТРАТИВЕН ЕКИП | Delta Guard LtdВлезте в сайта на делта гард и вижте административния им екип. Прилича на бюлетина за издирвани на ФЕ БЕ РЕ. :D :D :D :D :D
148
6
 
8
 
! Отговори
www преди 3 години
Завръщането на мутрите!!!Вече дори не се крият!
147
7
 
10
 
! Отговори
До 159 преди 3 години
Журналист, колко да е журналист.Не е носила бадж, който да я отличава като представител на пресата.Или , според теб, щом има смартфон с камера , я пишем журналист.
146
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко се опитва да разпали безредици.
145
4
 
7
 
! Отговори
КО+Р преди 3 години
Забранете Делта Гард - паравоенна организация са.
144
1
 
8
 
! Отговори
До 125 преди 3 години
Наистина е добре да припомниш,че ни задължиха да маршируваме на Първи май под радиоактивния дъжд( не облак) ,а в същото време Номенклатурата плюскаше от държавния резерв.Не трябва да ги забравяме тези неща.Терористи са тия БСП и никога вече не трябва да управляват.
143
8
 
9
 
! Отговори
Елдорадо преди 3 години
Е то тия протестиращите сами се биха помежду си за да изкарат ГЕРБ виновни... *** цирка хаха :)
142
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия стероидни *** са си от контингента на ГЕРБ.Полицаите ги знаят много добре кои са точно.Удар срещу човек е престъпление срещу личноста и трябва да бъде наказано.Посегателство срещу журналист обаче е престъпление както срещу личността, така и срещу държавата и трябва да бъде наказано ДВОЙНО.Полициата КЪДЕ Е??? Заета е да бие 21-годишни момичета...
141
6
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ са КОМУНИСТИ преди 3 години
Е това е опит за разпалване на гражданска война. Трябва да вадим армията срещу тия Делта Гард да знаете. Въоръжени и опасни са. Ако ще се разправяме с тях - само *** и бягаме. Нямаме шанс срещу тия - тренирани са да се борят СРЕЩУ групи с хора. Имат и оръжия.Това е паравоенна организация (картел), който е прикрит зад охранителна фирма.ДА ИЗЛЯЗАТ ВОЕННИТЕ И ДА ГИ ИЗМЕТАТ!
140
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата съсипа България.
139
6
 
9
 
! Отговори
DELTA GUARD преди 3 години
Бойко им дава на тия държавни договори, за да пазят кво ли не. Включително ги ползват МАСКИРАНИ, като полицаи, за да следят протеста от първа линия.ИПОН на Бойко е била фирма с ИДЕНТИЧНА ДЕЙНОСТ.Не си правете илюзиите, че Делта Гард не е на Бойко Борисов. ДЕ ФАКТО Е НЕГОВА! Тоест този побой идва с ДИРЕКТНА ЗАПОВЕД НА БОЙКО. Не се съмнявайте в това.Казал им е да ни бият по ъглите, далеч от камерите. Това и опитаха да направят - за това трошаха камери и телефони.
138
6
 
5
 
! Отговори
*/* преди 3 години
Мишките как се крият от любовта народна.Ще се гласува с машини и ще гледат парламента по телевизията.....мирише ми на екскурзия в централен софийски-източно изложение.
137
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се обградиш с мутри и криминално проявени индивиди на конгреса си, за да се пазиш от ... журналистки е смешно и жалко ! Това е нивото на герП - мутри, арогантност, агресия, простащина и мускули ! Начело стои една "*** кърджалийска птка", която явно не се чувства засегната от това определение и пълзи доволно в краката на един самозабравил се ***, който си повярва, че ще управлява вечно ! Тотален провал ! Видя се истинското лице на диктатурата на герП - мутри, полиция и частните охранители на митко каратиста - това ли е Европейското развитие на България ! Не, благодаря ! ОСТАВКА !
136
9
 
8
 
! Отговори
OnePunch Man преди 3 години
Протестъри, що един човек ви разхвърля смешната сбирщина, бе спрелтаци.
135
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направиха панахида на Тодор Живков. Днес е годишнина от смъртта му, а те много го почитат. Навремето Тиквун го пазеше.
134
6
 
4
 
! Отговори
Митка Каратистката преди 3 години
Ще има мъжка оргийка в офиса на Делта Гард, за пълноценния ден.
133
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя пленум се получи като някаква гротеска. Вместо музика и танци са сякаш на погребение.