Лицето, нападнало журналисти в София Тех Парк, не било от охраната

Екипът на София Тех Парк осъди всяка проява на насилие или вербална агресия
Обновена: 5 авг 2020 17:13 | 5 авг 2020 17:05, Красимир Ангелов
238

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк, осигурена за събитието, съобщиха от ръководството на Тех Парка.
Още по темата
"Разпространените видеоматериали бяха щателно разгледани от ръководството на София Тех Парк и декларираме, че това лице не е наемано и не е било част от охранителния екип", се чете в позиция на институцията.

"С цел отличаване на охраната на събитието от останалите органи на реда и от участниците в мероприятието нейните представители през цялото време бяха идентифицирани със светлоотразителни жилетки с надпис "Security". София Тeх Парк осигури събитието с необходимия брой охранители, чиито ангажименти бяха да се грижат за сигурността на мероприятието, за периметъра на събитието, както и за логистика по придвижването на участниците", твърдят от ръководството.

Според тях е видно от излъчените кадри, че лицето, участващо в инцидента с журналистката от "Свободна Европа" Полина Паунова, не носи въпросната светлоотразителна жилетка и не се легитимира като представител на охраната на София Тех Парк.

Екипът на София Тех Парк строго осъжда всяка проява на насилие или вербална агресия срещу представителите на медиите, които изпълняват своите служебни задължения, както и спрямо всички, които мирно и демократично изразяват своята гражданска позиция, завършва позицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
7
 
7
 
! Отговори
Открий Разликите преди 3 години
Който открие 10-те разлики между ИПОН, ДЕЛТА ГАРД и ИДИЛ, печели ваЛчер за 50 лв от Емаг.
131
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата иска да запали гражданска война.Бесило за него.
130
6
 
4
 
! Отговори
Мъжка Любов преди 3 години
Абе тоя Митко Каратиста дали си ги поЕбвa тия? Изглежда лееееко феминистичен.И между другото са МНОГО смешни на снимките с пушките, дето се правят на ИДИЛ :D :DПрипадам от смях. Как може да имат пари тия бе? Бойко ги храни с договори. По същия начин беше и ИПОН - явно Баце си гласи Митко Каратиста за наследник. :D вероятно го възприема като нероден син и го е осиновилХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
129
4
 
8
 
! Отговори
До143 преди 3 години
Прав си. И аз не помня чак такава милиционерщина да е имало преди 90та.Тези съвсем се забравиха.
128
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата събрал платените си клакьори и лакеи, за да си гали егото! А ония *** и папагали го гледат с благоговение, и като пръдне - ще се изпопребият едни други - кой да се *** първи в чест на вожда!А вожда ѝм, бил готов да подаде оставка, ама нямало да я подава, щото не бил много готов?!?!? Странна логика - наивна и циркаджийска! Да му мислят платените фенове!
127
2
 
2
 
! Отговори
До милиционер преди 3 години
Те първа ще види шамари, но надали ще е само шамарене. Жив ще го одера
126
7
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
ЖИВЯЛ СЪМ В КОМУНИЗМА - ЯЛ СЪМ БОЙ КАТО МЛАДЕЖ ОТ МИЛИЦИОНЕРИ -АМА ТАКАВА МИЛИЦИОНЕРЩИНА КАТО СЕГА -НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!!! БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НАЙ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДЪРЖАВА!!
125
9
 
13
 
! Отговори
жалки сте преди 3 години
Какви протести, бе лузъри. Вие сте 300 човека привечер и 50 през деня. И постоянно си търсите конфронтации с някого, че да ви снимат от медиите как ви "репресират". Айде сгъвайте цирка, щото дразните всички вече и следващия път няма да е 1 човек дето ви подмята нагоре-надолу, а ще попаднете на разярени граждани и тогава ще видите какво е насилие. Жалки плазмодии.
124
12
 
8
 
! Отговори
Милиционер преди 3 години
Лицето е раздало едни шамари на едни провокатори, дето си мислят, че всичко им е позволено. Е и адвокат ще му намерим ако трябва на лицето, но едва ли ще се наложи. Ще мине в графата дребно хулиганство, глоба от 1000лв. Лицето не е мрънкало, като тия хайлязи.
123
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата от СИК който открадна милиарди как не можа да намери един свестен *** , всички тук *** на банкянския *** приличат на плъхове като него , ръсят глупости и лъжи , абе ела на протеста да ни обясниш мишко опърпана !
122
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутренска държава. Само кражби и бой знаят герб ***
121
9
 
15
 
! Отговори
джош преди 3 години
Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк. МНОГО ЯСНО ТО Е ОТ ДЖИГИТИТЕ НА БОКО.
120
2
 
2
 
! Отговори
джош преди 3 години
До КучкарСмешко
119
7
 
9
 
! Отговори
one of... преди 3 години
Въпросната не е била там в качеството си на журналист, а на протестър. Или и ТО (поради неясния пол) има някакъв предполагаем имунитет, като разследвания и засечен по време на инструктирането МУ съветник на Радев?
118
6
 
15
 
! Отговори
Мутрата действа преди 3 години
по мутренски, събрал го.ведата от фитнес залите и се прави на велик, но така става още по противен. И най слабият касапин събаря силен бик с едно шило между очите, и тези бабаити ще си получат заслуженото, Боко няма да е вечен!
117
2
 
8
 
! Отговори
Германска пивоварна преди 3 години
Aз го знам лицето - същото дето отрови рибата в реките и разпръсна белите топки по морето, след като изкопа л***йнопровода във Варна. Същото дето прегради плажа пред сарая и построи хотела на Вълка! Това дето пропаде апартамента на Цв.Цв и дето пълни чекмеджетата на Бойко. А накрая избра и Гешев за прокурор! Страхотно това непознатото лице - да знаете!
116
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шпиц команди, бойко югенд, почерпени обилно от фармата на Киро Гела
115
7
 
6
 
! Отговори
Поне преди 3 години
По набихте ли ги тези ке ле шчета?Значи те могат да тероризират,но тях никой да не пипа!Ега ти и демокрацията!
114
9
 
9
 
! Отговори
Кучкар преди 3 години
Ами ето че и бурята против блокадата на Орлов мост. Интересно ми е тия хайлязи от къде намират пари да преживяват без да работят. А вече толкова дни протестират. Вече един месец едни 500 човека затрудняват работещите в тая държава. Явно това им е работата на тез безпарични типове.
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде бе революционерите, свободните *** и сие, нали сте големи следователи? Дайте имената на този, докато още има някакъв шанс да оживее