Професионалното ръководство на МВР застана зад действията на полицаите

Те бяха обиждани по циничен и вулгарен начин, заяви Ивайло Иванов
68
Професионалното ръководство на МВР застана зад действията на полицаите
Снимка: БГНЕС

Професионалното ръководство на МВР категорично застава зад действията на полицейските служители, които гарантират реда и гражданския мир във всички райони на страната, в които малки групи граждани се опитват незаконно да блокират пътища и да възпрепятстват свободното придвижване на всички останали български граждани.

Още по темата
Това заявява главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в позиция до медиите във връзка със зачестилите през последните дни случаи на провокации, груби обиди и агресия от страна на протестиращи граждани срещу полицейски служители.

"И на пътя, който свързва Стара Загора с магистрала "Тракия", и на магистрала "Марица", и на магистрала "Струма" и пътя за Гърция в районите на Благоевград и Кресна, наши колеги бяха обект на безпрецедентна агресия по време на нерегламентирани протестни мероприятия. Български полицаи бяха обиждани по най-циничен и вулгарен начин от лица, които претендират, че протестират в защита на демократични ценности и граждански права", посочва гл. комисар Иванов.

"Искам да уверя колегите, че нито един случай, при който, по силата на служебното им положение, те са били принудени да търпят агресията и обидите на тези лица, няма да бъде оставен без разследване на действията на провокаторите. След събиране, обективиране и документиране на доказателствените материали, те ще бъдат изпратени на съответните прокуратури за произнасяне относно грубите закононарушения, извършени от тези лица", посочи Иванов.

Той увери, че професионалното ръководство на МВР "няма да допусне провокацията, обидите и агресията спрямо български полицаи да останат ненаказани съгласно разпоредбите на българските закони".

"В заключение, изказвам личната си благодарност на всички полицаи за самообладанието и отговорността, с които изпълняват своите конституционни задължения по запазване и гарантиране на гражданския мир в страната. Благодаря им и за това, че с цената на лишения за техните собствени семейства, те не позволяват български граждани да се изправят едни срещу други", заявява гл. комисар Ивайло Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на осемдесет хилядната банда потомствени рушветчийстващи еничари. Всичко им е професионално и рушветите, и далаверите, и престъпленията,само основната им дейност куца малко, но за три милиарда лева бюджет годишно, само преки разходи без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие, толкова.
36
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Рекорд на ГинесБаикян не беше ли аФторът на фалшивите новини? А оня адвокат, как му беше името - не е ли проводника на ЛГБТ? Ба си протестърите!
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле! Бат'Бойко ще ги остави да се окакат и пак ще спечели изборите. Мъка! Но по-добре от какака Кyри! Че тия дойдат ли - жална ни майка... Иначе - да се махат всичките партии и партийчета!
34
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля, че ще има осъдени. Много скоро. И тука политически гръб няма да помогне.
33
0
 
3
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Човече разсмя ме, за което ти благодаря. И аз тая я мразя, ама братле... Епилепсия на мустак нема, има епилация.
32
9
 
9
 
! Отговори
Респект преди 3 години
Изключителен професионализъм в действията на полицията.
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В палатките се беше скрил един протестър - улично куче.
30
5
 
18
 
! Отговори
Рекорд на Гинес преди 3 години
5000 души събрани в двуместна палатка на Орлов мост по време на дъжда.Гарантирано от Бабикян от Партията ,,АнтиБаба с бacтун,,
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В нормалните демократични държави полицията хвърля един демократичен бой на тези които не изпълняват указанията ни. При нас няма нито държава нито полиция. Мотото е оправяйте се сами.
28
10
 
15
 
! Отговори
1 преди 3 години
"Български полицаи бяха обиждани по най-циничен и вулгарен начин от лица, които претендират, че протестират в защита на демократични ценности и граждански права", посочва гл. комисар Иванов"А защо допускате това? Не е като да не можете да ги озаптите тия прошляци и маргинали за половин час. Слагаите Бодикамовете и кой както обиди полицай отивате и му трясвате глоба, а ако си позволи да ви докосне за посегателство срещу длъжностно лице и арест. Не вярвам да не знаете как става, тогава ЗАЩО?!?
27
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призрачен протест.Дъждът разкри тайната.В палатките няма хора.Всички протестъри се събират в четири местна палатки.
26
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има си хас. Милицията е инструмент на герб мафията.
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП! БКП! БКП! БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!БКП! БКП! БКП!Ние сме на всеки километър!И на Цариградско!И на Орлов мост!И на Лъвов мост!И във Филиповци!И в Столипиново!
24
2
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Златина ли си ква си -Омръзна ми от такива стари моми -днес пак ме гледат нахално и си мислят че може да им "вържа' Отивай да си правиш Бурканите за Зимата и да чатиш на пейката пред входа!! Омръзна ми от "мокри" погледи на стари мустакати моми!!!! Ще ти кажа колко съм "смешно' като ти направя епилепсия на мустака - Ще има да ревеш една седмица!!
23
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
26,ето го катаджията.как си старши?10лв става ли?
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23ДТ и Б ВГЗ, амбрияж нещастен. Да не си пил английска сол днес?
21
8
 
4
 
! Отговори
До7 преди 3 години
Ти природно ли си т'ъпо или се правиш на такова? Крадеца Е-Борисов-(тиквуня) !
20
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да пребитите майки цял ден се чекнат по кръстовището с цигари и кафета в ръка, голям бой е било, а дали изобщо имат деца тия уж майки, че като гледам цял ден се въргалят по улиците и са си заряза ли децата
19
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избивсме полицаите и последната съпротива срещу българите пада.
18
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф каза - "Мутрите - вън" и екипите на СИК, ВИС и други самосиндикални излязоха по улиците.