Протестът в действие: Блокираха кръговото на 4-ти километър

Днес е 29-ят ден от протестите с искания за оставка на властта
Обновена: 5 авг 2020 11:20 | 5 авг 2020 11:19, Веселина Йорданова
294

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращи затвориха кръговото кръстовище при 4-ти километър в София.
Още по темата

Днес е 29-ят ден от протестите с искания за оставка на правителството и главния прокурор.

Блокадата се случва и преди предстоящото събиране на актива на партия ГЕРБ, свикано от премиера и лидер на партията Бойко Борисов, което ще се състои в София Тех Парк.

Хората пречат на движението, като преминават по пешеходната пътека.

Така това става поредната блокирана важна транспортна точка в столицата, освен палатковите лагери на три ключови кръстовища.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още по темата: протестоставкаблокада
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
2
 
6
 
! Отговори
да им преседне преди 3 години
Вече разбрахме, че протестаджиите са платени. Полицията допуска до тях само КАМИОНИТЕ С ХРАНА! Палратки, биричка и храна на корем. Защо да не протестират
243
3
 
4
 
! Отговори
гну сни пл ъх ове преди 3 години
Бойко, оттук нататък платините протесктиращи св и ни ще стават все по-агресивни. Не се надявай чрез отстъпки да постигнеш мир. Корнела иска да вкара в парламента други партии, за да си правди коалиция, затова са тия изпълнения. Иначе кой протестиращ може да ми отговори - ако Бойко си отиде, кой да управлява? Коя личност имате предвид? Не че няма личности, обаче да ги видим! Крият се. Точно защото искат власт.
242
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
Тия искат гражданска война май!Що пречат на другите хора? Ще се съберат батките от кварталите там с по една сопа и ще ги изринат накрая !
241
2
 
4
 
! Отговори
теро ристи преди 3 години
Парламентът трябва срочно да приеме закон за протестите, разписващ кое е разрешено и кое не при протест. Палатките по улиците да се забранят и криминализират. Носенето на камъни и остри предмети. Нападението върху обществени сгради, граждани и служебни лица. Всичмко това да се наказва със затвор за тероризъм.
240
2
 
5
 
! Отговори
там ви е мястото преди 3 години
Най-после протестаджиите са там, където трябва - при лудницата. Като сте стигнали до 4 км, да бяхте влезли при лудите, там ви е мястото, агресивни пл ъ хове.
239
2
 
4
 
! Отговори
жив от ни преди 3 години
И да си отидеш в оставка, Бойко, тия площадни май му ни няма да отстъпят от нищо, ще продължат с издевателствата над държавата, докато не стане така, както искат те. Вече видях как става това. И питам - откъде накъде трябва да става такто иска някой само защото протестира? Те не разговварят, не отиват на компромис, те се налагат. Като нуе може с мирни протести, то с агрися.
238
1
 
6
 
! Отговори
палаткови у роди преди 3 години
Бойко, много си мекушав. Това не е демокрация. Това е демо с рация. Всеки прави каквото си иска! Заприщили улиците, опънали си палатките, налитат на бой и викат на бабите - Марш оттука! Ей това са плъ ховете, които протестират. Какви са тия палатки по улиците?! Какъв е тоя конски панаир? Защо полицията не премахне палатките от улиците?
237
1
 
6
 
! Отговори
аз не искам преди 3 години
Аз не искам оставките на Бойко и на правителството. КТрябва ли да окупирам дома на Корнела, за да се чуе и моят глас? Вие платгените и хранените с цели камиони хратна, може и да искате оставка, а аз не искам. Като искате друго правителство, изчакайте и гласувайте.
236
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фа прав си 262 те използват сатснински ротуали я си предъаво тия да са в правителствпто какво ще стане тр са си датани затова се казват Отровно трио
235
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 260 отивай в Куба фа живееш като искаш комунизъм днрс видяхте ли протеста с този ковчег който Птровно трио разигра то трябва на тях да ич се сложибковчег *** такива ами какво идкате като им плаща Васил Божков само простотий от такива некадирни нехранимайковци
234
3
 
11
 
! Отговори
Искам да еба Радеф! преди 3 години
Къде да се запиша са ред?
233
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стотина недоволни нарушават ритъма на живот на стотици хиляди!
232
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шепа протестиращи не признават вота на милиони гласоподаватели и нарушават правата на стотици хиляди за нормално придвижване! Защо - различни са причините, но...най-страшното е, че те нямат никакви идеи какво да правят, ако страхливия ББ все пак сдаде властта!
231
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе няма ли снайперисти в тая държава бе, аман.
230
5
 
25
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 3 години
НЕ ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ,ЗАШОТО РУШАТ НАЙ-ЦЕННОТО НА ЕДНА НАЦИЯ-ДЪРЖАВНОСТТА,БЕЗ ДА ЗНАЯТ КАКВО МОГАТ ДА НАПРАВЯТ С ВЛАСТТА, КОЯТО ТОЛКО МНОГО ИСКАТ.
229
12
 
1
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До 234. Това са герберастки ***.
228
0
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Тези 5мата на снимката ли са протестиращите или са хора чакащи автобуса на пътното платно?
227
0
 
0
 
! Отговори
1-n преди 3 години
До Анонименправи като ветъра ве
226
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"КЪДЕ БЯХТЕ ВИЕ, С ОГРАНИЧЕНИТЕ ПРАВА, КОГАТО ЗАТВОРИХА ГРАДОВЕТЕ?!"Чекай да ти отговорят, баце...
225
6
 
28
 
! Отговори
д-р Зигмунд преди 3 години
Малко по малко протестърите се придвижват към логичната крайна точка - от Президентството, през Орлов мост и към 4-ти километър. Там трябва да се отклонят само по бул. Г.М.Димитров за 100-200 метра и са "пристигнали на местоназначението си".