Яйца, домати и боя полетяха към централата на НФСБ

Протестиращите "направиха омлет" на Валери Симеонов
Обновена: 6 авг 2020 22:55 | 6 авг 2020 22:12, Нели Христова
78

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

В 29-я ден от протестите недоволните от правителството се отправиха към централата на НФСБ с намерението "да направят омлет" на Валери Симеонов.

В 21 часа протестиращите се отправиха към "Раковски", а срещу сградата на НФСБ полетяха яйца, домати и кутии с боя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
5
 
! Отговори
той май преди 3 години
и с кгб е имал взимане-даване щом е имал достъп до "наръчника" им както той си призналично
47
7
 
12
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
А отричаш ли че Борисов е член на бкп. И свързан със сик? Какви комунисти гоните като 90 процента от герб са членове на бкп и доносници на дс.
46
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лаура Кьовеши до 2018 вкара в затвора ДЕЙСТВАЩИ политици за корупция.Гешев притопля стари манджи. Баневи крадат още от 1996 масовата приватизация. Баневи, Арабаджиеви, Стайков, Златев крадат от от 1996-1999.Борисов спа. Не е спал, вземал е. Много
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защото не всеки понася истината в очите като ми се каже, а Валери си е доста директен, заради което си и пати. А дали не е и защото репортерката на СКАТ пита Христо Иванов(който м/у другото разцепи дясния вот за кмет на София не подкрепяйки да спасим София, а предложи друг кандидат) за имотите на Буджака на Иво Прокопиев? А за трагедията в Меричлери нещо ще каже ли Христо? За съжаление тези боядисани деца на комунисти имат по-добрите и по-образовани, и по-безпардонни журналисти. И имат БХК и др
44
8
 
14
 
! Отговори
ФкОффСимеонката преди 3 години
Тоя *** още го търсят в Бургас да го бият.Как проби в бизнеса. С подкупи. И далавери. 1993-1994 кабеларката му опасваше Меден Рудник. Започна саботажи по конкуренцията. Тв микс и рн. Нае бригади да режат чуждите кабели. Палене на табла, рекет като сик, елате при нас. Видяхме и любовницата му в борбата с английския. И ТОЗИ човек е премиер в момента
43
9
 
12
 
! Отговори
Кьошеви преди 3 години
Та румънката главен прокурор вкара доста апаши в зандана ---това го слушах в предаването на Слави цяло предаване и посвети ,защо и при нас нямало кой, сега Гешев като ги почна бил си правел пияр - напред Г-н главен Прокурор смело народа е с теб .
42
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чудесна новина. Симеонов трябваше да вече в затвора. Утре лично да чисти стъклата селския бек.Новият Премиер.
41
1
 
7
 
! Отговори
Смешки преди 3 години
Дивият Запад, бар (салон), пиано, пианист. Над пианиста - табела с надпис:Толкова може, толкова свири. Моля, не го убивайте!
40
7
 
10
 
! Отговори
Умрел трол преди 3 години
Кой ги плаща тия чалгарски купони?
39
11
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Използват ви бе хора! Не разбирате ли?
38
1
 
5
 
! Отговори
Уууууууу десно преди 3 години
До 44ало до София генелалу иска у десно не у лево там е кака Корнела
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фандъцата ще прати чистачки от любимия на Далавери електорат и утре всичко пред централата на НФСБ ще бъде чисто!
36
15
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Спрете да са изказвате за София, не сте никои, нищо не сте, 20 умрели трола.Който не му харесва да се спаси на село.Айде у лево.Скоро няма да има освобождаване на центъра.
35
11
 
20
 
! Отговори
99 преди 3 години
Няма такава простотия никъде.Всеки народ си заслужава това, което сам си направи. И тези протести и постъпките на протестиращите са като една "криворазбрана цивилизация". Имаше такъв мюзикъл едно време. Как точно искат някой да ни уважава като нация и да ни вярва? Пълно е с използвачи, които се показват по телевизията,но аз лично не искам такива хора нито партия да правят,нито да определят бъдещето ни.Промените се правят умно и с дела, не с хулиганства, дават "добър пример" на децата си.
34
13
 
25
 
! Отговори
x преди 3 години
Гешев подхвана Черепа и Президента и протестите започнаха веднага. Слочаенос? Не мисла.
33
1
 
3
 
! Отговори
Гладния преди 3 години
Поне трохи оставете за народа ААА те са за утре ако ме изгонят гладните.......
32
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО по някакъв начин Черепа и компания успеят да спечелят изборите, аз вече съм си приготвил пътя за спасение от "рая" който ни чака след това. Вече два пъти преживявах БСП и двата пъти доста стрес събрах и вече не мога. Дойдат ли пак си бия шута. Ще оставя БСП да управлява тролчетата тук, които сега драскат като безмозъчни, а после ще просят за стотинки да имат какво да ядат.
31
3
 
11
 
! Отговори
Ум царува Ум робува преди 3 години
А и ум патки пасе като давъл Бог акал военните били под моста а другите патки пасли сега искат баницата да е само тяхна и генерала казал нали знаете най голямото парче е мое а за народа ако остане напред към баницата
30
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: номер 32Ми не е вечна я!!! Вече влязохме в новинарските емисии на западните медии!!! Ихааа!!! Чувствам се като едно време: Когато слушахме на "ВЕФ" "вражески" радиостанции като Гласът на Америка, Свободна Европа, Би Би Си и Дойче Веле на български!!!
29
7
 
14
 
! Отговори
От До кога преди 3 години
Защо ми скрихте определението за тези,които вилнеят,как да ги нареча освен л у. м. п. е. н. и. !!!