Разчистването на палатките - политическо решение

Проф. Маринов: Притеснява ме, когато полицаи тълкуват Конституцията
106
Разчистването на палатките - политическо решение
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Едва ли решението за разчистването на палатковите лагери е на МВР, това е политическо решение.

Още по темата

Това коментира проф. Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента, пред bTV.

Полицията може да има право да разчиства кръстовища по закона за пътищата, но конституцията е над тези закони. Притеснявам се, когато полицаите тълкуват Конституцията, каза още Маринов.

Според него и реакцията от страна на Президентството трябва да е политическа.

От СДВР бяха категорични по-рано, че няма да допуснат нови блокади, защото нарушават реда.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце е открехнал повечко чекмеджето на шкафчето. Вижда се, има ефект. Троловете гербави се раздвижиха. Спазват заръката на еижда, да говорят глупости за да "направят президента смешен". Смешници сте вие г-да милиционери. Свърши се вашето. Оставка искат хората и скандират 'Мафията вън".
53
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гражданското неподчинение предполага неспазване на правила и закони. Напълно е нормално, органите които съблюдават спазването на законите да арестуват и глобяват хората изразяващи гражданско неподчинение.
52
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 44Алооо! Доброволно, срещу пари са давали децата си в Османската империя за еничари. Получавали възможност за образование и израстване в империята! Индже войвода е продаден от пастрока си. Капитан Петко Войвода се е притекъл на помощ на Портата, когато еничарите в Инстанбул започнали да правят каквото си искат в града. И не спазвали никакви закони. Досущ като днешните"протестиращи". Та кой е "***"???
51
9
 
40
 
! Отговори
Маринов-ченге от ДС преди 3 години
Александър Маринов е ченге от ДС и бивш хокеист. Сами си помислите колко му е акъла? Освен това беше съветник на комуниста министър председател Жан Виденов затрил България със заплата 5 долара и пенсия 3 долара. Това никога няма да го забравим. Ще допуснем ли отново комунистите и ДС да затрият България ? Необходима е пълна лустрация на ченгетата от ДС и бившите комунисти.
50
16
 
14
 
! Отговори
гогич преди 3 години
До Анонимен 51То си е по-страшно когато пребоядисан комункист тхе управлява, като др.Борисов
49
14
 
12
 
! Отговори
само минавам преди 3 години
До ДокторСамият Борисов е комунистическа метастаза, няма как да се самоирзязва ;)
48
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Страшното е когато комунист ти изготвя национален стратегически план.
47
7
 
30
 
! Отговори
???? преди 3 години
Търпение, тепърва ще си проличи кой какъв е и защо такъв е? Всичко ще излезе наяве, цялата истина ще лъсне рано или късно и тогава ще видим къде ще се скрият такива "тълкуватели" на законите.Аман от "професори и специалисти". На хората им писнаха, не го ли разбраха. Какъв човек трябва да си, за да излезеш и да дрънкаш лъжи, след като всеки може да си прочете какво пише в Конституцията и да си направи преценка кой лъже и кой не.Те баламите вече отдавна ги няма.Дано разгонят и тая лъжлива пасмина.
46
10
 
33
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Тоя на снимката е прошепнал на Фигуранта да поиска от Путин военна помощ. Така че , можем наистина утре да осъмнем с руски танкове на площадите. Реална е опасността - Фигурантът няма да спре пред нищо , за да изпълни поставената задача - да разтури България и да я превърне в Задунайская губерния.
45
11
 
33
 
! Отговори
Доктор преди 3 години
Още по-притеснително е , когато специалните агенти на бившата Държавна сигурност , какъвто е показания хрнтутник на снимката, започнат да правят анализи и прогнози ! Огромната грешка на Борисов е , че не изряза тези комунистически метастази още преди 10 г. Сега ще бере плодовете на доброто си сърце !
44
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте говорили от името на народа, защото навявате спомени от съветската окупация и така наречен народен съд
43
6
 
28
 
! Отговори
Ха ха ха, преди 3 години
До Президентът се скриРепетира поредното погребално слово.
42
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конституцията е писана от комунистически престъпници избрани след фалшифицирани избори през 1990
41
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отговорът на народа след тази пиратска акция на еничарите може да е съкрушителен за ГРОБ...Спечелиха една битка по нощите,но войниците на народа няма да се предадат на мафията и войната тепърва ще се разгаря и победата ще е на страната на справедливата кауза...каузата на Борисов и компания е да си запазят кокала и да си спасят кожата от народния гняв,но не са познали.Ще бъдат гонени безкомпромисно и решително до дупка.Трябва да си съвсем изперкал да се изправиш срещу народния гняв,Баце от Банкя.
40
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Притеснява ме, когато полицаи тълкуват Конституцията"--А представяш ли си пожарникар-еднокнижник да я тълкува?
39
1
 
16
 
! Отговори
21 преди 3 години
До Рамзан КадировВсички са "съветници" според както им изнася, а не както е наистина. И да лапачи са, които се домогват до властта,защото смятат, че това е начина. Не ми се мисли какви хора искат да управляват тази страна.После защо това не било така, защо друго, защо не ни харесват и т.н. Ами ето заради такива лъжци и "тълкуватели" и "радетели" на истината.Хората вмето да се вдигнат и да свалят и такива, седнали да свалят само отделни личности, а другите?
38
9
 
25
 
! Отговори
РАДЕЕЕЕЕЕФ.... преди 3 години
ХОДИ У РУСИЯ БЕ..... ФЪРЛЯЙ СЕ ТАМ ПО КИЛИМИТЕ... ХАХАХААА.. ИСКАЙ ПАК ДА. НИ"ОСВОБОЖДАВАТ".. ХАХАХААА....ИГРАТА С ЧЕРЕПА, СВЪРШИ. ...!!
37
6
 
30
 
! Отговори
АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ.. преди 3 години
АЙДЕ, СТИГА РЕВАНЕ И ТЪПИЗМИ... ПРАВИХТЕ НА РЕВОЛЮЦИОНЕРИ СТРАЖАРИ И АПАШИ..... АМА ДОЙДОХА ПЪДАРИТЕ ОТ МВР-то... И РАЗЧИСТИХА УЛИЦИТЕ.. ХАХАХААА....ИГРАТА СВЪРШИ!ЗАКОНА, СИ Е ЗАКОН--НЕМА ЛАБАВО!!!!
36
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добро решение било то политическо или гражданско. Не може група охлюви да държат цял град в плен! Нека си протестират на тротоара. Навсякъде в Западна Европа биха постъпили по същия начин.
35
8
 
34
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Президентът се скриСкри се за да репетира за поредния пасквил, в който ще "предупреди" за "опасно" нарушаване на правата на гражданите.Тоя е такъв пар*ал, че ме е срам, че имаме президентска институция. По-добре да я закрием, ако такива ще ни представляват.