Загуби ли протестът количество и качества?

Политолог: Парламентът ще изкара мандата си
7 авг 2020 22:30, Екип на Bulgaria On Air
79

Оказа се, че протестът загуби и количество и качества, вече става дума за десетки хора, които стоят на тези блокади. Виждаме стари политически лица, които досега са имали възможност да дадат алтернатива. Каква ще е реакцията оттук насетне - вероятно с това разтурване, той няма да приключи. Това каза за "Денят ON AIR" политологът Цветанка Андреева.

"Всяка власт трябва да бъде уплашане или от компроматна война, или от черен ПР", подчерта тя.

По думите ѝ сякаш задачата от ГЕРБ да бъдат изолирани сякаш се случвала вече.

"Трябват бързи и ясни решения сега", заяви още Андреева.

Според политолога Димитър Димитров каквото и да се изговаряло за протестите, копупцията, то нямало отношение към политическия процес, който се случвал институционално.

"Оставката на Гешев няма как да стане под натиск. Атаката срещу Борисов беше силно подкрепена от всички предхождащи събития - снимки, чекмеджета", посочи той.

По думите му никой не се е произнесъл как и защо са направени първите снимки, които изглеждали като монтаж.

"Сигурен съм, че парламентът ще изкара мандата си", подчерта политологът.

"Почти съм сигурен, че няма кой да замести сегашната администрация. Просто не бива да изоставаме", допълни той за Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Хан Тервел преди 3 години
отг.: Не може да загубиш нещо което си нямал!
56
2
 
3
 
! Отговори
Фъфльо преди 3 години
И също така, че им трябвали павета и коктейли м*****в, за да можели да победят, иначе така нищо няма да се получи. Докато нямало кръв, нямало да победят. Виждам и константното присъствие на Мая Манолов и други елементи от БСП. Забелязваа се и модел в политическата им ориентация - анархисти и комунисти основно. Някои дори дават Северна Корея като държава за пример. Основният извод, който си правя е, че лечебните заведения не си вършат добре работата.
55
3
 
3
 
! Отговори
Скоро сме милионери преди 3 години
Бедните младежи си мислят,че не с работа,а с протести ще забогатеят.Като докарат пак червените на власт,наистина ще ви направят милионери в обезценени левове! Във Венецуела вече са милиардери,не можем ги стигна!С нашите протестъри обаче бързо можем да се затичаме след тях.Следващата управляваща коалиция се очертава- Курлеля премиер+Слави+Маяма.И тримата са "сам баш юнак на коня" и не ги слуша главата.Малиий,ще ни позлатят с приказки,как Бойко всичко е раздал.. и те могат само да вземат!
54
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБЕРАСТА , ГЕРБЕРАСТА ЕЕЕЕЕЕЕЕ ***......ПСЕВДО ПОЛИТОЛОЗИ И СОЦИОЛОЗИ ПЛАТЕНИ ОТ *** И ПРАТИЯ ГРОБ!!!
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През зимата като се съюзят вълната от Ковид 19 с безпаричието и икономическата криза, защото парите от ЕС ще започнат да идват след април 2021, Татарина ще си хване "нещото" в ръка и заедно с НФСБ и ВМРО ще избягат. ББ и тези около него ще отидат като виновници за разрухата там, където доброволно никой не ходи. А президентът ще се чуди с кои и как да запълва дупките...
52
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Димитре, вие с Буруджиева тъкмо се изказахте против протестите и главен ли беше или старши комисар Тони Тодоров с полицаите нахлуха на Орлов мост, пред Ректората и на пл."Независимост", изхвърлиха палатките и арестуваха няколко протестиращи. Младите снощи се вдигнаха и в дъжда бодро шляпаха няколко хиляди души в столицата. Татаринът с прадядо от с.Бутан, той и сега си прилича на азиатец пък се разсипа да се хвали, че удържал кабинета да не се разтуря.Само че през зимата като се съюзят ковид
51
4
 
7
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 3 години
Държавата отдавна е загубила "качества", не протестът!!!
50
6
 
5
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
До ЧебурашкаЕдно такова нещо , като ,,Чебурашка" дали може вземе поне един изпит от положените от Румен Радев? А дали може да даде за България толкова, колкото той е дал...опс-а-а-а, тези измислени чебурашки никога не са давали.те са научени само да взимат, да крадат... Ето заради такива като тях България е най-бедната. И най-смешното е когато употребяват думи като ,,интелект" чието значение дори не знаят..
49
8
 
17
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Не знам за какво качество на протеста може да става въпрос? В Пловдив от 37 протестъра 6 са били пияни с промили от 0.82 до 2.51, я други 6 са били криминално проявени. Ако и в София се направи подобно изследване ще се получи аналогична картинка. А ако им пуснат и тест за наркотици ще се окаже, че масата от "протестиращите" са алкохолици, наркомани е криминални типове. И е ясно, че не протестират за промени или нов морал я за избегнат правосъдието или безплатен алкохол и дрога.
48
11
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
май май всички виждат какви муцуни се вадят по телевизията за да манипулират с неверни твърдения! доказват управляващите с всяка тяхна реакция че са невежи и неквалификацирани за да се справят с всякакъв проблем! ОСТАВКА на целия парламент и ВЪН от тази институция - безсрамници!!
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите няма да загубят но парламента да
46
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
борбата е безмилостно жестока борбата както казват е епичнаколко милиарди ще има за прибиранеа на банкянското комунист с кюлчетата му се иска още и ощеа народа е казал- г.ъ.з глава затрива
45
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе тия двамата платени рупори могат ли да кажат колко им плащат гербавите за глупостите които говорят!?Какво по голямо изоставане от това до което ни доведоха мутрите? Последно място в Европа по всичко и продължаваме надолу.Срам, да се махат за да спасим това което е останало!
44
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За качество не знам, ама за количество бива да се поправи коментатора. Туко що гледах клипове от снощи и хич не изглеждат малко хората.
43
9
 
16
 
! Отговори
ТОЗИ... преди 3 години
ТОЗИ ТРЯБВА ДА ОТДЕ НА ОЧЕН ЛЕКАР КОЕ КОЛИЧЕСТВО НАМАЛЯЛО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ НЕ СА СТОКА ЧЕ ДА ГИ НАРИЧА КОЛИЧЕСТВО - СНОЩИ ИМАШЕ ТОЛКОВА МНОГО ПРОТЕСТИРАЩИ ТОЛКОВА НЕ Е ИМАЛО ДО СЕГА - Я ВЗЕМИ ЧЕ ОТИДИ ДА СИ ГЛЕДАШ СТАРИНИТЕ ЧЕ НЕЩО НИ ПИСНА ОТ ПОЛИТОЛОЗИ СОЦИОЛОЗИ И КАКВИ ЛИ НЕ ЗОЗИ
42
4
 
12
 
! Отговори
Ххх преди 3 години
Държавата не е компютър да я рестартираш
41
13
 
17
 
! Отговори
винету в пандиза преди 3 години
с побоища и насилие трудно се управлява държава в 21 век
40
22
 
24
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Оставка на правителството и гл.прокурор.....уволнени сте...не признаваме властта ви прокуждаща децата ни от домовете ни...плюем на къщите ви в барселона...на нощните ви шкафчета пълни с евра платени с животите на милиони наши братя българи...роби...Оставка и Справедлив Народен Съд....съдийте само емигранти...платени българоубийци сте,манипулиращи хората...еничари
39
34
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев, нищожество такова!Ти си най-голямото разочарование за българите.И двоно по-голямо защото на никой друг политик българите не бяха възлагали толкова големи надежди.А ти се оказа путински ***.Затвор ти е малко, жалко че нямаме смъртно наказание.
38
26
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това, което го казват политолозите го знае всеки средно интелигентен българин. На палатките са само кликата на Черепа, ***, Гумен Крадев, Решетников и компания. Затова и се провали. Живот и здраве месец март ще се броят пилците:) Тогава пак ще има изненадани, ама като гледам правителството пак ще е на ГЕРБ