Ден 31: Кръстовищата отново са блокирани, яйца летят срещу МС

На Орлов мост вече е осигурен и агрегат за ток
Обновена: 9 авг 2020 05:37 | 8 авг 2020 21:25, Нели Христова
1064

Вече 31 дни продължават протестите срещу правителството в центъра на София. Отново са блокирани трите възлови кръстовища при Орлов мост, Софийски университет и при Триъгълника на властта. Протестиращите са препречили пътя не само с палатките си, но и с кашпи и пейки.

Някои избраха Орлов мост, за да закачат хамаците си. Лагерът вече е и електрифициран с помощта на агрегат. Заради блокадите градският транспорт отново е с променено разписание.

Протестите засега са спокойни, а срещу сградата на Министерски съвет за пореден ден полетяха яйца.

СДВР се готви да премахне барикадите отново в ранните часове на нощта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1064
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
725
5
 
12
 
! Отговори
истината е че, преди 3 години
това не е демократичен протест , а платени размирици от олигархична мафия и Външни фактори с фигуранти ! това не е само срещу Българската държава ,а и срещу Европейския съюз !
724
2
 
8
 
! Отговори
Перформънс преди 3 години
А всичко започна с един перформънс на плажа. Не източените фондове и здравна каса, не къщите за тъщи, не милиардите от уредените обществени поръчки, а една бурлеска. Не смяната на правителството, а промяната в манталитета на всеки един ще оправят положението в страната.
723
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите са уверени, че когато Радев и Нинова завземат властта, то смъртността рязко ще намалее, средна възраст 90-100 години, заплати и пенсии ще достигнат европейските, престъпност няма да има, Рая ще се премести в България!
722
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещата ще промените, като дойдат изборите, в момента не променяте нищо. Как пък никой не каза - ние предлагаме - не, не предлагаме, само искаме.
721
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До важно съобщениеТези не разбраха ли, че всичко тръгна от там, че Христо Иванов се обиди, че не е бил поканен от Доган в Росенец, както е станало според него с *** и ББ? Да прочетат/видят първото му изявление от където тръгнаха нещата. Преди"десанта"на Росенец. Двамата с Майчето искат да влязат в Парламента. Ако ще да затрият държавата.
720
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
788,сега стана Божков спонсор на протеста,а нещо да кажете за времето когато беше спонсор на Борисов? Или Борисов на 10 година управление "светна" за корупцията на Божков? Не виждате гредата в неговите очи,но виждате сламката с очите на протестиращите!
719
4
 
7
 
! Отговори
Пояснение преди 3 години
Еврата, които протестиращите размахваха пред вилата на ББ и тези от снимката на нощното шкафче са произведени от едно и също студио.
718
15
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Стойте си в къщи малки нищожни мишки!И без вас ще извоюваме свободата си.Днес сте "ХаджиГенчовци" в новата ни история! На времето през соца.Трябваше да гласуваме само за един и една партия! То ние Си го и харесвахме де! А днес имаме право да променим нещата.Ама Не седим си в къщи и оплюваме будните българи на площада! Дръзнали да ви поднесат промяната! 30 г вече е жив комунизъм в България!Еднолично управление на един *** човек! Жаден за власт Неначесал егото си да ни "управлява"! Стига!
717
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 785Експерте, Росенец е дело на ментора на Хр.Иванов, Иван Костов. Виж документите. ТЕЦ Варна и студения резерв също. Заменките на гори срещу земи на морето са до 2007-***! "Вълните"на магистрала Тракия са до 2007-***! Строежа в горското тръгва при Орешарски 2013-та!Парите за ремонт на осветлението на тунел"Топли дол",което падна и уби жена са"усвоени"2013-та при Орешарски.Тези на помощи гласуват предимно за ДПС.Виж протоколите от изборите.Тютюнопушенето ББ иска да го ограничи! И т.н.
716
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
престъпленията на протестиращите минаха всички граници, никога не съм виждал такова ужасно насилие срещу народа от шепа наркомани платени от престъпни групировки и президента. на това трябва да се сложи край независимо от цената протеста заплашва бъдещето на цяла европа!
715
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не са мирни протести.
714
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Цвета в засадаКакво я нарекъл? Дори в меко казано недоказания запис никъде няма нещо от рода:"Цвета Караянчева е *****". В записа от САЩ никъде няма нещо от рода на:" българския народ е материал". Виж, професора социолог, правещ стратегиите на БСП го каза в прав текст: "80% от българския народ са ддеебили".Естествено посланията на тях и другите в опозиция са за такива. Със собствените уши чуйте казаното. Иначе не се обиждайте на каквито и да е квалификации след като"връзвате"безкритично.
713
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите ви пречат,но не ви пречи,че сме на 1 място по смъртност и на последно по раждаемост и доходи. Не ви пречи,че съществува Росенец,а той не е единствен. Не ви пречи,че соц. система развъжда избиратели на ГЕРБ с данъците ви.Не ви пречи,че сме сметището на Европа,че горите се изсичат ,че морето е бетонирано,а златото за милиарди изнесено.А постоянните пътни ремонти на ремонтите ? И явно сте о.к. Борисов да ви говори с менторски тон,като на ***,но това е въпрос на лично достойнство.
712
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 730За кой няма работа? Работа има. Няма кадърни и работещи да я свършат. Иска 1200лв. стартова заплата. А *** из бъзе не може да изкара!!! Ама имал диплома за висше! Елементарно нещо не може да схване. Трудова дисциплина и правилата за безопаснот забрави. Самоубиици. Иначе претенциите му като за гении.
711
14
 
5
 
! Отговори
йх преди 3 години
борисов трябва да подаде оставка по хуманни причини! хората се събират а има риск от корона вирус!!по- добре е заради здравето им да се оттегли!!самият той казва ,4е е много добър,освен това е и християнин!!няма нищо страшно!
710
17
 
3
 
! Отговори
проблема е полицията преди 3 години
Анализа показва че основната вина за спада в икономиката и огромната корупция е изцяло на полицията. При това обикновените полицаи не са замесени а ръководството. Те буквално сринаха държавата с ужасяващата корупция в полицията.Да Бойко се опитва но не може сам да гради държавата и да строи виждате пътища заводи и детски градини а полицията да компрометира всичко това и да тегли назад българия.
709
11
 
3
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Яйцата струват пари, камъните и павеята са безплатни, а и нанасят реални, а не символични поражения;))) ДАНС-аджийчета и това изречение може да прибавите в папките си, където събирате цялата информация за "троловете" в интернет, з ада им търсите цаката, по некое законче от НК. Едно птиченце, вчера ми го изчурулика, не, че не го знам, много отдавна. То от тва дет съм написал в интернет, отдавна съм надминал томовете на най-известните писатели;)))
708
9
 
8
 
! Отговори
аха преди 3 години
спомнете си протестите срещ Орешарски и какви блокади бяха. Та чак и от провинцията докараха трактори и багери да бранят Бащицата.
707
17
 
16
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
НЕКА ВСИЧКИ МЛАДИ ДА ЧЕТАТ И ДА НАУЧАТ ИСТИНАТА. ОТ 1944 ДО 1989 ГОДИНА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ПОД РУСКО РОБСТВО. НАРОДА НИ БЕШЕ ОГРАБЕН. ХОРАТА БЯХА БЕЗ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩА. НАД 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ БЯХА УБИТИ. НЯМАШЕ ЗАВОДИ. КЪМ 1980 ГОДИНА- МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 60 ЛЕВА, МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 15 ЛЕВА. ЛИТЪР БЕНЗИН БЕШЕ 3,50. СКЪПИ ДЕЦА, ВСИЧКО, КОЕТО ВИЖДАТЕ ДНЕС Е ПОСТРОЕНО СЛЕД 1989 ГОДИНА. ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИСКАТ ДА НИ ВЪРНАТ ОТНОВО В РУСКО РОБСТВО. НЕКА ВСИЧКИ СЕ ОБЕДЕНИМ СРЕЩУ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.
706
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен СДВР да сформира група само от жени полицаи и да ги разкара тези анархисти. Тогва нека си заливат главите с лютеница и да пищят колкото си искат.