СДВР: Продължаваме разговорите за възстановяване на обществения ред

Няма арестувани през нощта, съобщи гл. инспектор Красимира Стоядинова
Обновена: 8 авг 2020 20:51 | 8 авг 2020 08:18, Елка Василева
330
СДВР: Продължаваме разговорите за възстановяване на обществения ред
Снимка: архив, БГНЕС

Няма арестувани през нощта, предстои да продължим разговори с протестиращите с цел възстановяване на обществения ред. Това каза на брифинг гл. инспектор Красимира Стоядинова от СДВР.

„Предстои да продължим разговори с тях, като единствената цел е да възстановим обществения ред и да се възстанови движението по пътните кръстовища. Отново ще изразя позицията на СДВР, че уважаваме правото на протест на всички граждани, но в същото време призоваваме протестите да бъдат мирни, да се съобразяват със законовите разпоредби и наистина да не пречим на всички останали живущи в столицата“, коментира още гл. инспектор Стоядинова.

По думите й на „Орлов мост“ е имало изключително много жени, което е ограничило възможностите на полицейските органи да използват физическа сила спрямо тях.

Още по темата

Главен инспектор Стоядинова коментира, че събралите се граждани снощи на “Орлов мост” са започнали да изграждат барикади. По думите ѝ протестиращите са вързали кофи за смет една за друга и са преместили пейки върху пътното платно.

Според нея прегражденията възпрепятстват преминаването на линейки, пожарни и други превозни средства със специален режим. Стоядинова коментира, че недоволстващите категорично са отказали да разговарят с полицията.

Събралите са на Орлов мост са започнали дори да събират камъни и бутилки, като са говорели помежду си, че ще ги използват, ако бъдат атакувани.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-противен от Борисов и Доган е фигурантът. Самодоволната му усмивка е абсолютно противна!
206
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Радев се опита да се докопа до властта ще има самозапалвания и гладни бунтове!
205
12
 
13
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
до до 224"Простьо" е твоя пожарникарски крал-Боко Банкянски ,по-известен в цяла Гърция като Барба Ганьос.Единствения премиер в цял свят ,който не е прочел нито една книга , а министрите му са от кол и въже.Нито един грамотен човек няма в ГЕП ,нито един.
204
2
 
6
 
! Отговори
До 226 преди 3 години
Ще я хвърли, ама на *** !
203
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шофьора на бай Тошо се е вкопчил във властта и е готов на всичко ,само и само да избегне възмездието.Страх е обзел плешивата Тиква , но края на тиквената диктатура е неизбежен.Съд и затвор за всички тикви и приближените им по.длоги.
202
7
 
15
 
! Отговори
До 224 преди 3 години
Т изобщо знаеш ли какво значи башибозук бе, простьо !?! Освен турския има само още един - червеният ! Питай китайските и камбоджанските си другари, те ще ти обяснят !
201
10
 
11
 
! Отговори
- преди 3 години
Бойко, хвърлая я вече тази оставка бе!Недей да биеш довечера хората защото позора ти ще е ОГРОМЕН!!!
200
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията е слуга на дон Барба Ганьос -доказан престъпник и предател!ОСТАВКА, ТИКВЕНИ ПОСЛУШНИЦИ. МЕТЛА ЗА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБЕРСКАТА БАНДА И ПРИДРУЖАВАЩИТЕ Я ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ НФСБ И ВМРО.
199
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Башибозукът на ГЕРБ готви арести и политически процеси.Ясна стана схемата. След сутрешното помирително кудкудякане на Фандъкова последва следобедната заплаха от шефа на СДВР, че рано утре сутрин ще бъдем размазани на Орлов мост и че цялата отговорност ще бъде наша. Т.е. готвят арести и показни политически процеси. И вече показаха как ще свидетелстват: с огромни лъжи, чисто гьобелсовски.Мутрите на Тулупа обявиха война на Гражданите.
198
10
 
14
 
! Отговори
Хе,хе! преди 3 години
Разбрахме , че по площадите било пълно със завършили Харвард, Кембридж, Оксфорд , Карлуково, Столипиново, Максуда.... Браво ! Учили хората, но защо така са ги изритали от онези места и днес са на площадите ? Ами, писнало им да мият чинии и сега искат да ни покажат на нас как се мият чинии. Е, можем да покажем на розовите им дупенца как шопа "уважава" такива миячи ! Полезно ще им бъде! Все пак живота е сурав !
197
7
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Полицаите разговарят с протестиращите и чакат Румен Гечев да донапише сценарият за новата национална катастрофа и да сметне колко трилиона рубли трябва да теглим заем от Русия , за да заменим наличните в банките евро. Даже е сметнал и курса - 1 рубла = 3 евро. Да ни е честита новата Задунайская губерния !
196
4
 
13
 
! Отговори
страх преди 3 години
ЧАЛГАДЖИЯТА ТРИФОНОВ ПЕЕ " ЩЕ ТИ СКЪСАМ ЩЕ ТИ РАЗПОРЯ Д.....ТО"сега иска да разпори д...то на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯНЕ МОГА ИЛИ НЕ ИСКАМ ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ПРИВЪРЖЕНИЦИ"УМНИ"БЪЛГАРИ
195
9
 
5
 
! Отговори
защо ли преди 3 години
едни могат да пълнят чекмеджета безнаказано пък за други законът важал - невиждам разлика, даже краденето на европейски пари ми се вижда по-тежко престъпление от блокирането на кръстовище - така както герб оставал въпреки, че законите са погазени от управляващите, защо и протестиращите да не останат на кръстовището
194
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основният виновник за проблемите с тези протести е по вина на РАДЕВ, не на Божков, отровно трио, Мая и др. Радев с вдигнат юмрук крещеше "Мутри вън", той призовава протестиращите да продължат по този начин! Това поведение може да си го позволят лидерите на опозиционните партии, а не Радев, който МЪЛЧА цели 4 години, а сега е на път да окървави президентската институция !!!
193
1
 
8
 
! Отговори
Това е преди 3 години
Все едно да водят диалог с глухи !
192
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви разговори,каква полиция сте вие...Срам и позор...Навсякъде по света ,това щеше да е приключило,президента вече щеше да е в затвора,протестиращите глобени, и в затвора про лидера им,а парите на мутрите череп,Нинова,овчаров ..,конфискувани и те при тях
191
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави -пъпеша освен да прави св.ирки на силните на деня друго не може да прави.Само със злоба и наглост не става,а при него друго няма
190
5
 
17
 
! Отговори
Ито преди 3 години
Осъзнаите се зомбирани протестиращти.Исползват ви,приберете се смиретесе за България.
189
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
махнете полицията и пуснете движението,ние нормалните граждани ще се оправим с миризливите *** и наркомани
188
7
 
18
 
! Отговори
BG преди 3 години
Браво на полицаите които не се подадоха на провокации. Катуните отново ще бъдат изринати заедно с отрепките спонсорирани от Дондуков 2 , Позитано и Дубай !