За 32-ри ден: Отново протест в центъра на София

Три ключови кръстовища в столицата остават блокирани
172
За 32-ри ден: Отново протест в центъра на София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

За 32-ри ден в центъра на София се провежда антиправителствен протест.

По традиция в късния следобед протестиращите се събраха около Президентството и Министерския съвет.

Още по темата
Към момента обстановката е спокойна.

Кръстовищата на "Орлов мост", на бул. "Васил Левски" при Ректората на Софийския университет и на бул. "Цар Освободите" остават блокирани от палаткови лагери.

По информация от тази вечер премиерът Бойко Борисов е разпоредил да няма акции на полицията срещу палатковите лагери и протестиращите.

Това важи както за светлата част на денонощието, така и през нощта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


172
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто убийте тиранина Боко Тиквата. Не е нужно да правите мирни блокади и избори, и протести още 30 години и още 5 века след това. Много по-умни хора от вас са измислили много преди вас как да се справят с тиранията. Качествени и свободни хора, като Джон Уилкс Бут, а не вечни роби, като вас.
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Факт 79Преди 1989 година стандартът на живот на 95% от хората, по-бедните, беше по-висок от сегашните 95% по-бедни, а стандартът на живот на останалите 5% беше значително по-нисък от стандартът на живот на сегашните мафиоти, вкл. мутрите........Да бе, със средна заплата 180 лева и цената на кило овче сирене 3.20 лева, хляб 0.40ст, литър 93 беензин левче и 5 лева щафета луканка ако разбира се я докарат. Трагедията е почти същата с единствената разлика че преди 89г не се пишеше нищо по въпроса
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МанолТия вървеха едно време като още не се бяхме разходили из света.Не става думо кой какво МОЖЕ да ни даде.Става дума кой какво РЕАЛНО прави тука, за България!Останалото -ясно никой не ни дава пари просто ей -така всеки иска да отнесе нещо!
72
6
 
8
 
! Отговори
Факт 83799 преди 3 години
Мутрите са толкова некадърни, че даже не могат да получат по-голямата част от средствата, които ЕС е предвидил за България. От друга страна така е по-добре, защото мутрите крадат по-малко. При друго управление, в България ще има повече средства от ЕС и ще се краде в пъти по-малко.
71
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ранната сутрин ще ги разгонят.
70
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали не си мислите тези на протеста, че нещо е пропуснато и ще бъде забравено. Всеки си носи кръста.
69
10
 
12
 
! Отговори
Манол преди 3 години
До ЛойкоНикакъв не ми е Бойко. Но не искам още да страдаме и обедняваме. А чрез него сега идват от Запада много големи пари - 29 милиарда евро. Целият ни външен дълг е 34 милиарда. Ако ГЕРБ се запази да управлява до още един мандат минималната заплата тук ще е 1000 лв., а средната 2500 - 3000. От Изток нищо няма да ни дадад, освен комунизъм и КГБ.
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 68Май само БКП може да се справи с мафията на демократите, вкл. и със сегашните мутродемократи........БКП-то няма желание да се справя с мафията и никога не е имала. БКП-то създаде мафиотските структури в края на 89-та година които пометоха остарелия мафиот Тошко и поеха "бизнеса" в свои ръце! Групировките и техните структури са единствено и само плод на БКП без никакво изключение. Това няма как да се замете под килима, ГАРАНЦИЯ!
67
7
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Преди 1989 година стандартът на живот на 95% от хората, по-бедните, беше по-висок от сегашните 95% по-бедни, а стандартът на живот на останалите 5% беше значително по-нисък от стандартът на живот на сегашните мафиоти, вкл. мутрите.
66
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На фигуранта пудел времето ми изтича след 15 месеца. Послеще е неговото, и на Божков.
65
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка власт, жалка подръжка - четеме ви всяка вечер....
64
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалък платен протест, видяха го всички по бств.
63
7
 
16
 
! Отговори
Народен съд преди 3 години
Народен съд за всички.Радев е за затвор като останалите!
62
2
 
2
 
! Отговори
До 63 преди 3 години
Слугите на злото ще вкарват света в състояние на постоянен хаос. Тогава ще дойде Антихриста като спасител и окончателно ще наложи световното правителство или "нов светов ред". Свети Илия ще се завърне, но ще бъде убит. След това ще възкръсне като свидетелство за Последните времена.
61
4
 
4
 
! Отговори
Лойко преди 3 години
Абе Маноле, ти тоя верно ли го харесваш, или само щото ти плаща?
60
3
 
5
 
! Отговори
ДОКАЗАНО! преди 3 години
Болните мозъци защитават мафията зад клавиатурата.И не са много. Иначе щяха да се правят на силни на улицата.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Във Франция им скъсаха трътките от разрешителни и часове ако палят дали по ова време в Париж и врещят, лелее
58
3
 
14
 
! Отговори
Манол преди 3 години
Фантазиите за по- добър живот са имагинерни желания, но не са Реалността. БСП и симпатизантите им - Радев, Нинова, Манолова, Иванов няма откъде да получат много пари за да живеем още по- добре, с още по- големи заплати и с още по- добре уредена държава. За наше добро ЕС и Германия все още ни дават пари - и то на Бойко Методиев Борисов. Противниците му, които сега са яхнали протеста, искат да седнат на мястото му, но тези хора пари от ЕС няма и да помиришат!
57
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво, как посмя да се кълнеш във твоите внучета? Тикво, нека да ти разкажа една история. Преди повече от 2000 год, евреите казали на римския прокурор:"Разпни го и нека този грях падне на на нас и нашите деца". И до ден днешен, евреите нямат държава. Всяка година водят войни за суверенитет. *** там при тях да почувстваш страха, че във всеки един момент чужденци могат да претендират за земя, територия. *** във Бейрут? Виж сам
56
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май само БКП може да се справи с мафията на демократите, вкл. и със сегашните мутродемократи.