Александър Йорданов с оценка: Метеж, който е антибългарски!

Евродепутатът убеден, че за да има протест, трябва разрешение
Обновена: 10 авг 2020 10:57 | 10 авг 2020 10:40, Веселина Йорданова
169

"Не може от нарушаване на закони да ползваш права. Този метеж е недемократичен и е антибългарски". Така евродепутатът от СДС и ЕНП - Александър Йорданов коментира премахването на блокадите в петък.

В профила си в социалната мрежа той написа: "маймунарците по кръстовища и пътища са разчистени. Браво на МВР! Така се прави в Европа".

Още по темата
Те сами са се затворили в малко и тясно пространство. Други ги наричаха "катун", но в тези 30 дни станахме свидетели на метеж, не на протест, направляван от лица с престъпни намерения. Тяхната цел е да избягат от правосъдието и да  използват наивността на младите и по-възрастни хора, каза за "България сутрин" Александър Йорданов.

"За да има протест, има закони в ЕС, трябва да се поиска разрешение от общината", допълни той.

"Президентът Румен Радев иска да използва случващото се, за да може след година да поиска от тях преизбирането си за втори мандат", коментира събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

"Когато стане трудно, всички плачат за държавата, а когато е нормално - щракат с пръсти. Днешният метеж е срещу политици, които искат да ни отдалечат от Кремъл", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари