Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила

Барикади няма да бъдат премахвани с насилие
Обновена: 10 авг 2020 17:40 | 10 авг 2020 13:11, Веселина Йорданова
638
Борисов разпоредил да се говори с протестиращите и да няма сила
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов заяви, че е раазпоредил да се разговаря с протестиращите и да се търси диалог.

Той каза по повод протестната ситуация, че има политически формации, зажаднели за власт и няма да ги коментира, но на протестите "има и деца 15-16-17-годишни".

Още по темата
Възхищавал съм се на генералите, които връщат децата на майките живи, здрави и не бити. Затова съм разпоредил с добро, с убеждаване, спазвайки закона, да се разговаря с тях, подчерта Борисов, сравнявайки нашите протести с тези в други държави.

Той посочи, че барикади няма да бъдат премахвани със сила, съобщава Bulgaria ON AIR.

И аз искам оставката на Радев. Всеки иска оставка на някой, коментира още премиерът. По думите му затова Конституцията и правовата държава е казала, че се провеждат избори, на които се явяват партии и те правят правителство според реда, по който са подкрепени.

Премиерът каза още, че тези, които са дошли да пречат на партийното събрание на ГЕРБ, са провокатори.

Ако на мач на Левски отиде публиката на ЦСКА, кои са провокаторите, попита той журналистите. Те това целяха, ние отидохме ли на "Позитано" или при Христо Иванов да провокираме, каза още Борисов, според когото целта е била именно сблъсък.

Премиерът отиде в Хасковско, където горят силни пожари. На място той заяви, че всички се справят прекрасно със ситуацията и "са свършили работата както трябва да я свършат". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


638
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
472
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 492: Ах, какъв червен мушмурок сладък! Радев си заряза семейството заради любовницата, назначил си я на службица, баща му беше виновен при катастрофата но го покриха.Да се твърди, че баща му е убит е вече параноидно и най-долно ниво на червена пропаганда.Червенушката Радев ще ни превърне в Задунайска губерния.Все за отмяна на санкциите срещу Русия приказва.
471
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До по-далече от Русиятака мисли чуждата агентура на турция в България, и по-простата чост от турското малцинство от ДПС и по-простата от ромското в ГРОБ.БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ЗНАЕ КОЙ ГО Е ОСВОБОДИЛ И КОЯ ДАТА МУ Е НЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК. ДОЛУ БЪЛГАРОМРАЗЦИТЕ ОТ АМЕРИКАНСКИ ЧАЛГА ЧЕРТЕЖ САМОЛЕТ ПАТРИОТИ, И ГЕРБ И ДПС
470
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 501:Прятел, посочи ми една демократична европейска страна,в която правосъдието е толкова бързо.Впрочем по срокове в правосъдната система България стои добре в ЕС, не е на последно място, напротив някъде в средата.На такива ураджии като теб не им трябват аргументи.Изключително ниска дискусионна култура.
469
9
 
7
 
! Отговори
пинокио и буратино преди 3 години
Бойко обаче провокаторите като ги арестуват за провокацията не се хвалят че са провокатори а пък в същото време вашите хора как така разбраха кои ка точно тия двама провокотори та им предаваха в ръците протестиращите. ПРОВОКАТОРИТЕ С ТОВА СТАНА НАПЪЛНО ЯСНО ЧЕ СА СИ ВАШИ ХОРА И ПРОВОКАЦИЯТА СИ Е НА герб.
468
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обичайните протести на хейтъритеМного шум за нищо. Новините всеки ден са "Протестите преминаха спокойно и без напрежение". Като риболов...
467
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не изглежда добре Борисов. Явно има проблеми със здравето - отпуснат, подпухнал, леко завалва думите. Определено болен вид има
466
1
 
7
 
! Отговори
Az преди 3 години
Ne pishete ot imeto na horata az sashto imam mnenie no ne kazvam povecheto hora...... nqma pravitelstvo bez greshki ili da nqma korupciq,no sega disham.Ot horata sam koito sa jivqli I predi 89g,zatova blagodarq ne iskam da se vrashta zashtoto te samo tova chakat da se namestqt.
465
16
 
21
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 3 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция. Импичмънт на Грипен Решетников Радефф !
464
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това е единствената партия за 30 години,в която имаше самоочистващи процеси.Много на високи постове си заминаха само при съмнение или при бламаж пред обществото.По времето на кое управление е арестуван действащ министър? ------Какво като е арестуван?Осъден ли е?Те може сами да си го арестуват, за да се хвалят после по форумите.
463
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората не ви дишат,дори ви мразят масово и трудно ще спечелите избори,даже знам ,че няма да ги спечелите. Не стресирайте излишно народа и от двете страни - протестиращи и властващи!
462
2
 
10
 
! Отговори
ясно преди 3 години
ВИС да говори със СИК и да се разберат кое за кого е
461
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СДВР са стояли и са гледали вандалски прояви, без да се намесят? Значи са съучастници във вандалщината.
460
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" СДВР внесе в прокуратурата доказателства за вандалите от "Орлов мост"------- И какво? Съдът какво каза?
459
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези които искат да вземат властта,извършват саботажи,диверсии,тихи атентати,но това не е начина и не е демократично,има си избори за тази работа,не могат ли да почакат като нормални хора до изборите!Кому е нужно тази агресия?
458
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 500Ако не беше Цецо да нагласи всички изборивие продължавайте с метежа, пък на изборите пак ще се сополивите.
457
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето как притискат управляващите чрез саботажи:36 пожара гасят към момента огнеборците у нас. Остава усложнената обстановка в района на селата Присадец и Маточина, обл. Хасково.В локализирането на пожара участват 21 пожарни автомобила от РДПБЗН Хасково, Кърджали, Пловдив, Пазарджик, СДПБЗН, В. Търново и Габрово, модулно формирование от 20 служители на МО, служители на Държавното горско стопанство, доброволци и местни жители. В гасенето помагат и 4 булдозера,хеликоптер на МО е извърши
456
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЕле пък като премиер - 3 пъти избиран и все катастрофира.катастрофа, а БВП е най-високия в последните години!
455
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербери,ставате нахални,вие първи започнахте да преследвате семейството на Радев,ако не бяхте се заяждали с президента,нямаше да се стигне до тук,убиха дори бащата на Радев,не ви ли е срам?РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ ХОРАТА МРАЗЯТ ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ГОДИНИ,КОИТО УПРАВЛЯВАХТЕ,ЗАЩОТО ВИЕ УПРАВЛЯВАхТЕ С НАСИЛИЕ, ПРЕСЛЕДВАНЕ,МАЧКАНЕ И ВСЯВАТЕ СТРАХ?Знам,че ГЕРБ няма да вземат властта,но ако нападнете и президента,ще ускорите този процес,защото Радев има подкрепата на половин България
454
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За много тука ГЕРБ и Борисов са голямото зло.Факт е обаче,че това е единствената партия за 30 години,в която имаше самоочистващи процеси.Много на високи постове си заминаха само при съмнение или при бламаж пред обществото.По времето на кое управление е арестуван действащ министър? Това означава,че България макар и бавно се развиваше в добра посока.За озверелите революционери (червени, президент,Божков, осиновените от него отровно трио,Мая,Бойкикев ,Слави, Копейкин и сие) такива неща нямат
453
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ке падне, ке падне БойчетоТова го плачете 10 години , а той все ви бие на избори:)))Смешни сте :))))