В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората

Протестиращите местят палатките си пред Министерския съвет
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 08:58, Елка Василева
170
В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите пред Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще преместят палатките си пред Министерския съвет, съобщиха самите протестиращи. Те определиха действията си като знак на добра воля. Премахването на палатките започна в 8 часа.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".

Още по темата

Другите две кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта. Хората, които са пренощували нощ на „Орлов мост“, казват, че нощта е преминала спокойно и без провокации. Сега утрото е спокойно. Не се забелязва засилено полицейско присъствие в района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
0
 
1
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Божков явно намали парите.
137
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алтернатива имаПреди Бойко преди тези ли бяхме? Знам ли? При другите, Некрадливите спират европарите, защото се крадат. Като дойде"крадливия"Бойко, ЕС отново ни ги пускат?! С идването си намали цената на сегашната зала Армеец. Преди бюджета на минус и нищо не се строи. Сега на плюс и се режат лентички. При него тръгнаха проекти бавени над 40-50 години.Колко детски градини се построиха при него и колко общо преди него?"Еднокнижник","крадлив",това кой го твърди?Я да го видим него?
136
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 144-145: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата си.
135
5
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен: Откъде пък истерия? Радвам ви се на п'ростотиите и чакам Бойко да се изнесе за пореден път по терлици от Министерския съвет. Не губете надежда.
134
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА СЕ ЗАБРАНИ НА МЕТЕЖНИЦИТЕ ДА ПОСЕЩАВАТ ЕВРОПА- НЯМА ДА ИЗНАСЯМЕ ТЕРОРИСТИ- ЧАМАДАНЧИК, ВОКЗАЛ, КРЕМЛЯ....ЗДЕСЬ ЧИБУРАШКИ ВЪВ ВЛАСТТА НЕ ИСКАМЕ.
133
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРВЕНИТЕ КЛОШАРИ ДА СИ ПРИБИРАТ БИВАЦИТЕ, ПРЕЗИДЕНТА И ДА ИЗЧИСТЯТ КРЪСТОВИЩА И МАГИСТРАЛИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ.
132
7
 
2
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До Христо: Без Бойко щели да крадат? Те и сега крадат на воля точно благодарение на бат'ти Бойко. От какво мислиш си пълни чекмеджето с пачки.Отстраняването на крадливата и некадърна гербаджийска дружинка не е политическа, а национална задача. Само когато това стане, тогава ще можем да се отлепим от дъното. След три мандата на Бойко вече изоставаме и от предпоследните в ЕС. Необходимо е единодействие между всички партии, които мислят за бъдещето на България Предсрочни избори и машинно гласуване
131
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТикволандияхахахаИзпадаш в истерия ли протестърче?Скоро оставаш безработен и няма вече за дозичка, а?кофти.
130
11
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
На барикадата, гербаджийски ***. Днес цял ден трябва да се пишат п'ростотии под тази статия.И да не забравите Масква, Кремъл, Путин, Радефф, зеления чорап, Фигуранта, Черепа и т.н. Пишете, иначе кеш няма
129
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 139Черепа каза, че вече си има едни протестъри на надница.не му трябват втори.
128
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРЕПА КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА
127
1
 
6
 
! Отговори
какво означава това? преди 3 години
В знак на добра воля?!...
126
3
 
18
 
! Отговори
10 преди 3 години
Добра воля ли? Разбраха, че няма да се състои така очакваният екшън с полицията, след който да се правят на жертви и се преместиха да пробват на друго място. Толкова евтин театър и в провинциално читалище не са гледали. Много е смешно вече!
125
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мая манолова капитулира безславно.Явно не можа да си намери богат спонсор.
124
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне по един акт няма ли да им съставят за нарушаване на обществения ред? А то би трябвало всеки ден по един.
123
3
 
22
 
! Отговори
Забавна формулировка преди 3 години
Добра воля?Тези,които спират принудата и неудобствата,причинявани от тяхна гражданите,проявявали"добра воля"?Значи другите протестъри имат ЗЛА воляспрямо гражданите.Народна поговорка:На зло куче,зъл прът.Бий кучетата,докатопроявят добра воля.Триото,Мая и ХрИв разбират,че досадиха на народа и никойвече не ги приема сериозно,а като хемороиди-неприятно,но можеш да живеешс тях.Дори и услужливите ТВ разбраха,че тези новини се възприемат от хоратакато реклами по време на филм-пишпауза.
122
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много великодушни,все едно да ми дадат моите пари.
121
2
 
18
 
! Отговори
селянин преди 3 години
Защо да идват от селата и градовете НЕ подкрепящи протеста ? Достатъчно представители си имаме на ,,барикадите,, къде и кой не би ял и пил без пари на чаршията в София важно е ,че са столичани.Ще се потъркалят още някой и друг по паветата ще се върнат и хвалят кои колко взел ...и накрая ги за=бал.
120
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето жена ми работеше в Асетбанк -собственост на Маджо. Н479акараха я да осчетоводи една съмнителна сделка и да изплати едни пари -около 10 милиона. Тя отказа. На другия ден я уволниха.
119
4
 
24
 
! Отговори
Христо преди 3 години
Аз съм работник от провинцията. Работя за заплата. Средна за България. На изборите гласувах за Бойко Борисов. Искам да уточня, не за ГЕРБ, а за Бойко Борисов, защото в ГЕРБ има прекалено много хора с нечисти помисли / крадци/. И не искам Бойко да подава оставка. Има много членове на ГЕРБ, които ще се зарадват на оставката, което ще им позволи да си крадат на воля.