В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората

Протестиращите местят палатките си пред Министерския съвет
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 08:58, Елка Василева
170
В знак на добра воля освобождават кръстовището пред Ректората
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестиращите пред Ректората на Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще преместят палатките си пред Министерския съвет, съобщиха самите протестиращи. Те определиха действията си като знак на добра воля. Премахването на палатките започна в 8 часа.

32-ият ден на протести в София снощи завърши с факелно шествие и затваряне на булевард "Цариградско шосе" до спирката при хотел "Плиска".

Още по темата

Другите две кръстовища - това пред Министерския съвет и на Орлов мост, остават блокирани.

Спокойна е обстановката на място тази сутрин, такава е била и през нощта. Хората, които са пренощували нощ на „Орлов мост“, казват, че нощта е преминала спокойно и без провокации. Сега утрото е спокойно. Не се забелязва засилено полицейско присъствие в района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КИШКИЛОВА КОГА ЩЕ СЕ ПАЛИШ?
57
2
 
25
 
! Отговори
Кина преди 3 години
Добрата воля е непозната за манталитета на протест-окупаторчетата. Омъзва им плажа на едно кръстовище, местят се на друго.
56
23
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До Програмист: Безполезни за обществото са тези, който цял живот не са виждали по-далеч от носа си. Протестиращите са щели да бъдат употребени? Употребени ли са били въстаниците в Батак, Перущица, Брацигово и т.н. Употребени ли били Левски и Ботев, след като след тях са дошли на власт пак синовете на чорбаджиите."Лузърите" правят историята, а тарикатите (като теб) прявят нещо за живота си. Схващаш ли разликата?
55
4
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Тръгва ли си Бойко?Е то онази от НСО на Фигуранта го аранжира с парите и златото на Черепа, снима го и после всичко си взе жената, че и се води на отчет и трябва да връща всичко
54
1
 
30
 
! Отговори
Каква е тази преди 3 години
добра воля,какво става? Онази дето се самозапали,изгоря ли вече?Защото Мая много я похвали.
53
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия проституиращи ще повторят съдбата на предишните,спомняте ли си имаше някакъв окачалник мисля че беше Петното-сега лежи по затворите,заедно с цялата си шайка .Съдбата и на сегашните ще е такава
52
2
 
30
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
До ognyanzПомисли си : Първо френската революция. Народа срещу аристокрацията. Получиха нова РЕВОЛЮЦИОННА аристокрация, която по нищо не се различаваше от старата + бонус гилотина + лов на вещици. В последствие Наполеон.Октомврийската революция : получиха Сталин.Нашата, през 1944 - народен съд и лагери.90те - всички бяхме много вдъхновени, резултата е на лице.2013та - Свалиха бойко и получиха Орешарски. Историята се повтаря.....
51
27
 
0
 
! Отговори
Тръгва ли си Бойко? преди 3 години
До пияница мистик: Може и да не е по терлици. Важното е да не забрави да си изпразни чекмеджето
50
0
 
29
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
До ognyanzПрофесионални протестиращи = Професионални губещи.Сборище от лузъри, дето вярват че ще променят нещо.Политиката е *** работа, приятелю, когато всичко приключи и тестето карти се пренареди опасявам се че ще станат ненужни, употребени и изхвърлени на ***.Историята се повтаря, и най-добре да се поучите от нея.
49
3
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Тръгва ли си днес?Що по терлици? Човекът си се качва в жипката ръйш, пали си я и си тръгва с 200 за Банкя. Какво го вълнува, че 50 клошара викат като се напият с евтина ракия и бира. Като си нямат дом хората ей на, Черепа и Фигуранта им осигуриха палатки, че и на центъра живеят вече. Само с голямата и малката нужда как се оправят и женските и мъжките клошове не е много ясно, но явно са свикнали на такъв чергарски живот. И къде се къпят и перат също не е ясно
48
31
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 3 години
До Програмист: Да направят нещо с живота си? България затъва, тя трябва да се спаси. Вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС, най-бедната и най-корумпирана държава, с най-бързо намаляващо население.А ти си кютай с добрата си заплата, а "будалите" да ходят да протестират. Че и акъл си взел да им даваш.
47
2
 
20
 
! Отговори
до 52 преди 3 години
Абсолютно точно, организирани провокации от Позитано. Прав си.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той и Бойко така прави, заради разговора с Маджо, сега решиха да ги помислим за светците и да сме благодарни, че можем да се движим от там заради тях...
45
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицията трябва напълно да се оттегли от охраната на проституиращите.Защо с народните пари ще се охраняват шепа друсалки,продали се за мръсните пари на олигарсите?Оставете ги на народната любов и за няколко дни ще се изнесат всички.Но първо им спрете всички комуникации-мобилни,интернет,не допускайте коли с храна и вода,спрете да им чистите ***,до 2 дни ще се изнесат
44
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е гонил протестиращи, особено пък Мая Манолова.---------------Те клиповете се въртят из мрежата. Точно снощи я изгониха от Орлов мост, това е крепост на психо десните сега.
43
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая влюбената си заминава.Не можа да вдигне палатката на бат бойко.
42
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези с палатките да се махнат и да спрат с глупостите си. Има избори, като им дойде времето мислете ако мислите, и гласувайте ако въобще ходите да гласувате. А не след половин година... абе кой ми....... у гащите. Вечното недоволство. Това поведение на постоянно недоволство говори за незряло общество.Скачат сутрин на Орлов мост да играят гимнастика, да ритат топка, правят си хепънинги хората, пият бири, а другите трябва да ги търпят. Това си е хулиганство.
41
2
 
31
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
Новата система! Ура.а.а! Божков-премиер! Пинокио-гл.прокурор! Хаджигенев-министър на правосъдието!Минеков-министър на вътр.работи /как хубаво уговаря полицаите/, Арменица-на външните работи. Свобода за "Героите на капиталистическия труд"- Арабаджиеви, Баневи, Стойкови и др.
40
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дълго ще чакате Бойко да си тръгне от Министерски...
39
24
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 40: Никой не е гонил протестиращи, особено пък Мая Манолова. Няма по-нагли л'ъжци от гербаджийските ***.Чака се зрелище пре Министерския съвет. Всички натам.