Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани

От вчера е затворен и бул. „Дондуков“ пред МС
Обновена: 11 авг 2020 07:45 | 11 авг 2020 07:29, Елка Василева
226
Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Протестите в София продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи ключови кръстовища в София.

Окупирани са кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Бул. „Дондуков“ беше блокиран от майките от "Системата ни убива" вчера, след като по-рано те освободиха кръстовището пред Софийския университет. Блокадата им на „Дондуков“ ще бъде постоянна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палета и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 132Е. щом е "едва ли" значи няма какво да се притеснявате на изборите.Какво съвпадение, ние, които ще гласуваме твърдо против БСП - също.
115
7
 
23
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Малобройната шайка от отpепки, блокираща София, да проумее, че няма да стане нейното и да се дига и да си заминава! А нашата полиция да спре само да ни пази, а да почне да действа с приомите на милицията в Беларус, че да се прочисти oтпадъка от улиците. Има избори догодина - ходете, гласувайте, надявайте се. Така или иначе, накрая ще спечелят ГЕРБ и Борисов със следващ мандат.
114
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 136"Хилядите недоволни" от милионите гласували?Дооооообре.
113
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 133На изборите ще видиш къде и колко сме. Пак ще пищите.
112
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На гербавите комунисти и измислените им статистики за короната даже няма да помогнат. Чудеха се по какъв начин да озаптят хората. И като са сега хилядите недоволни от некадърното им управление по улиците какво стана и какво се случи? Живи и здрави са и така ще е докато ги изхвърлят от власт. Наближава денят за да отговарят за разсипията и безобразията си.
111
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до Питащ: Точно БТВ е Домус ТВ, Босфор ТФ с 24 часовите турски сериали и сега Божков ТВ!
110
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много *** на държавна Ясла сте се сбрали тук,всъщност не сте много,двама трима сте троловете които сън не ви хваща при мисълта,че Борисов трябва да си ходи!
109
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Харесвал съм герберите, но убедих се че не стават. Човек се проявява в критична ситуация. Видно е, че Боко не става, анархията и тормоза над хората нямат край заради егото му. Толкова ли не проумява, каква е тая лакомия за власт. Да даде поне на патриотите да му оправят бакиите и да се излезе от това положение. То е ясно, че герб вече е история. Едва ли някой ще даде глас за страхливци, които са некадърни да се справят с елементарна ситуация. То наистина на хората им писна вече.
108
0
 
13
 
! Отговори
справка преди 3 години
Нов вот на недоверие,може да бъде внесен чак януари месец.......ха ха ха и с тоя ход не става червенушки
107
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 127Нов вот на недоверие първо трябва да се формулира и като влезе в дневния ред на НС, тогава. Пак ще е неуспешен.А датата на изборите напролет може да си сигурен, че ще си ги оградим с фулмастер: на тия лум*ени на Орлов мост няма да оставим да ни ръкводят държавата: директно или косвено.
106
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената комунистическа напаст не проумя, че избори се печелят с бюлетината, а не с лежане по паветата. Методите на съратникът им криминалния престъпник Георги Димитров за терор и хаос не важат за 21 век. Така че отрочетата на комунистическите изчадия да не се надяват на власт скоро.
105
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 123А освен да драскаш празни приказки нещо друго?Нямате НИКАКВО обяснение защо не можете да съберете 4 карета белот от "протестиращи", а имате претенции за всенародно недоволство.А за дебелите пръстчета не ми говори, щото от Маджовци, Черепи и Бойкиковци не можем да се разминем по Орлов мост.
104
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 121Вот на недоверие имаше: неуспешен.Представителите на народа си казаха думата. Група кресливи лум*ени не заместват парламентарната демокрация.
103
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само-ДПС, единствената демократична партия може да се справи с положението. А скоро ще бъде и първа сила, елементарна аритметика е. Така че разни комунисти, седесарчета и измислени патриотчета да не си правят сметката без кръчмар. Ако беше Доган, досега този хаос и анархия отдавна да са приключили. Бай Христо Иванов щеше да яде и сладолед даже. Балъци. Само ДПС. Малко още остава.
102
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТия дебилни смайлита можеш да ги рисуваш по потрета на тиквата у вас. "Смятай" ти, защото перспективите скоро да ви се стъжни на цялата шайка и поддръжниците й е доста реална. Бойко сдава оставка до няколко седмици, може би идната. Ще се опита да сложи на трона на МС някое подставено лице - вероятно някой от сегашните пластмасови и очевидно некомпетентни министърчета. През това време едни дебели пръстчета дърпат конците, а баце ще е изкупителната жертва и най-големия бушон досега.
101
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 118Аз не участвам в протестите, просто ме дразни как герберастите извъртате нещата, комунистите направо могат да ви завидят :))
100
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Като на седянка! А ако аз реша да протестирам и искам да затвяря летището или радиото, телевизията, нали и на мен няма да ми нарушат правата , като протестиращ и ще ме охраняват!
99
3
 
4
 
! Отговори
до Питащ преди 3 години
Включи на Домус тв и ще се успокоиш
98
4
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До До97"Каква е разликата тия "десетки милиони" за избори, да се платят сега или на пролет?"===Ами разликата е, че ако изборите са сега, ГЕРБ пак ще ги спечелят и вие, платените метежници ще си останете по обичайните места да лежите наготово по палатките и да ви хранят и поят безплатно, както и ще си вземате пак надника. А пролетта ще е студено още, палатките няма да ги има и на Черепа, МАджо, Мустака, Пркопиев и Пеевски няма да им се дават наново пари, за да изкарат пак овчето стадо
97
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 114"Суверена" не са 5 хиляди души в цялата страна.Нещо много бързо забравяте логика и факти, когато ви отърва.