Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани

От вчера е затворен и бул. „Дондуков“ пред МС
Обновена: 11 авг 2020 07:45 | 11 авг 2020 07:29, Елка Василева
226
Кръстовищата на Орлов мост и пред МС остават блокирани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Протестите в София продължават и днес. Остават затворени за движение от протестиращи ключови кръстовища в София.

Окупирани са кръстовищата на бул. "Цар Освободител", бул. "Дондуков" - връзката с бул. "Тодор Александров" пред Министерския съвет.

Бул. „Дондуков“ беше блокиран от майките от "Системата ни убива" вчера, след като по-рано те освободиха кръстовището пред Софийския университет. Блокадата им на „Дондуков“ ще бъде постоянна.

Затворено е и кръстовището на "Орлов мост". Там лагерът на протестиращите остава обграден с кофи за боклук, палета и пейки с изключение на малка част, през която се пускат линейки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
3
 
19
 
! Отговори
Питащ преди 3 години
Чудно ми е СЕМ и управата на БНР , докога ще търпят Силвия Великова да си паказва пристрастията към протестите? Непрекъснато дава думата на протестиращи и с нейните коментари още повече нагнатява обстановката в България? Рупорът на протестите БТВ също в емисиите си прави същото!
95
0
 
4
 
! Отговори
1 преди 3 години
До АнонименТо танковете добре, а танкисти? Това да не е едно време?
94
5
 
6
 
! Отговори
Гешев преди 3 години
Другари, не вярвам в разделението на властите и обичам да се правя на луд!
93
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 96Не съм 91 коментар, но аз ще ти отговоря :) На Бокича защо не му пречиха протестите с/у Орешарски, тогава всичко си беше по реда нали :)) Предсрочните избори също са вписани в конституцията, когато суверена е недоволен от настоящето правителство, което и да то, капиш :)))
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До101/104"Проучванията" какво казват за одобрението на БСП, които са очертаващата се алтернатива на ГЕРБ, или да не питам, защото няма да кажеш?:))))
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До97В бюджета за следващата година тези пари ще бъдат предвидени, а ако сега се проведат извънредни избори, тези милиони ще трябва да се откъснат от някое друго перо и нещо, което е запланувано, ще остане неосъществено.
90
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На някой, ако не му е ясно, как изглежда голяма група г'лупаци... да се разходи до блокираните кръстовища и да види
89
2
 
15
 
! Отговори
Приятелката наНинова преди 3 години
и кокорбашийка на "Системата ни убива" - устатата, злобна и отмъстителна Вера Иванова може да си позволи да вилнее по цял ден из улиците, защото разполага не само със социален асистент, осигурен за детето й от сегашното правителство. Тя успя да отнеме от мъжа си неговата 4-етажна къща в София и сега го съди за още имане. Тя може да си позволи и допълнителна прислуга.Може да разчита и на мъжа си, който заяви пред медиите, че той е гледал децата им, когато тя го зарязала, за да живее с любовник.
88
6
 
16
 
! Отговори
до 100 преди 3 години
До До97Разликата за теб е никаква - ти не плащаш нищо, а ти плащат да лежиш на Орлов мост с другите ***.За мен е огромна. Аз живея в стабилна държава, където не се правят избори през половин година. Като не ти изнася - русия те зове.
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МетлаСтараят се, ама и това не умеят добре, милите...
86
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 91"Над 60% от населението е съгласно на предсрочен вот!Защо трябва някой (борисов)да се запъва,щом си убеден в популярността на своята партия,не виждам причина да се явиш на Поправителен!"Като дойдат изборите ще ви отрезвим.Иначе, ако правителството се оттеглеше днес, избори можеше да има НАЙ-РАНО в края на Декември. Т.нар. "протестиращи" искат да се проведат "предсрочни" избори с 2-3 месеца предсрочно. Смятай за каква пародия се протестира в момента.:)
85
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов няма дори 1 депутат в Парламента, а мечтае да е Премиер ;)Никой не го иска тоя безработник.Жаллкар на хранилка при Маджо и Божков
84
14
 
2
 
! Отговори
До101 преди 3 години
Така е,точно това обяснявам,след като проучванията сочат че хората са настроени за предсрочен вот,не виждам никаква причина Борисов-Герб да бягат от него!
83
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнтикомунистТи сега си против Боко I Банкянски Толупий, така ли? Ще ти резнат надницата, да знаеш!Не може в Боковата комунистическа партия да има антикомунисти!Или - може? Да, то в това сборище ГЕРБ, всичко може! Щом "*** кърджалийска п*" може...
82
15
 
3
 
! Отговори
Метла преди 3 години
Добро утро гербери, бъдете прости!
81
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На избори населението през последните 10 години дава масово доверие на Борисов и ГЕРБ.Това са фактите.Останалите са на политическото буунище.А вие си плюйте тук
80
12
 
3
 
! Отговори
До97 преди 3 години
Каква е разликата тия "десетки милиони" за избори, да се платят сега или на пролет?
79
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберопитеците забрвиха Орешарски вече Радев е виновен за тяхната некадърност!
78
5
 
19
 
! Отговори
Антикомунист преди 3 години
До АнонименНяма да има предсрочен вот. Изборите са през Април. Защо да се плащат десетки милиони за други избори? Ти ли ще ги платиш, комундер?Червените "социологически" агенции са ясни - Гълъб интърнешънъл на комунистите Райчо и Андрей, Червен Кольо, Червен Юрий Асланов.
77
12
 
3
 
! Отговори
До92 преди 3 години
Галъп,патерицата на Борисов!