Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос

Тръгна подписка на граждани срещу президента
718
Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка с искане за импийчмънт на президента Румен Радев събират недоволни от действията му граждани.

В петицията си те посочват, че откакто заема длъжността президент, Радев "успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите".

Още по темата
Недоволните от действията му смятат, че призовава народа към метеж, както и за външна политика, отдалечаваща България от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България, пише още в петицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


718
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
578
1
 
16
 
! Отговори
До деполитизацията преди 3 години
на ВС РР има вече завършена военна академия и обучение в СССР.Издиган еконюктурно по системата на БКП ФУРОК(фонд за ускорен развитие на офиц.кадри).След соца е учи и на запад,но не забравя чия ръка да целува-на партията майка.Има 1400 ч.нальот-норма на пилот от НАТО за 8г.Командващ ВВС-6500човека,50-тина авиона,бригада ЗУРС.Капацитет на кмет на среден български град.Свикнал да командва и заповедите да се изпълняват безпрекословно.Неподготвен за политиката избран като протестен вот.Оставка!
577
5
 
25
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Къде е тази петиция?! Стотици хиляди биха я подписали, ако знаеха повече!
576
8
 
24
 
! Отговори
БайХ преди 3 години
Аз много от политика не разбирам но по някаква случайност изглежда че линията на поведение на Радев обслужва на 100% руските геополитически интереси. Също така изглежда че той определено не се бори за обединяване на нацията, каквато е една от основните точки в длъжностната му характеристика на президент а точно напротив. За мен той е поредният неуспял експеримент в БГ политиката. Ще е добре такива като него да си останат по постове на послушанието и не бъдат избирани за лидери
575
23
 
9
 
! Отговори
Здравейте тролчета преди 3 години
Радев 90г е бил на 26 години. Докато се кандидатира за президент се е развивал само в професионалната си сфера. Не се е занимавал с политика, не е правил далаверки, няма обръчи от фирми, нито крадливи обшествени поръчки, не е приватизирал, няма хотел, не е бил доносник или бивш мафиот. В това отношение е направо бяла лястовица в Българските политически среди.
574
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка за кабинета на ББ от ГЕРБ и на главния прокурор-Каскета!!
573
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой май иска ограничената лелка Цецка Цачева, елементарната и проста юристка ..................влезнала в СУ от рабфак...................за президент..................хаха.................много сте смешни, селяни прости!!!
572
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Румен Радев е независим президент...............той дори не е член на БСП или някоя друга партия, и е избран пряко от народа с над 2 милиона гласа!!Добър вечер, селяни прости...............вашият филм няма да стане!!!!
571
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ..................гадовете за единно разграбване на България, най-вредната партия заедно с протурската ДПС...................искат да сменят президента с техен човек..............да,да.....................е............. няма такава наглост и безочие!!
570
16
 
2
 
! Отговори
Ограничени преди 3 години
и нагли гърбави ***. Първо Бай ви *** и каскета ще си отидат,а след това попитайте 2.5млн.честни българи, (а не мутри като вас)които са избрали президента дали искат импийчмънт.
569
16
 
6
 
! Отговори
???? преди 3 години
Да не искате Роската Плевнелиев пак да стане президент...................хаха??Роската..................човека на олигарсите..................има една книжка "Тайният кръг на президента"....................там са описани зависимостите на Роската Плевнелиев от олигархията и мафията ............да!!!
568
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не искате тъпата баба Цецка Цачева за президент ...................хаха????
567
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, да...................и аз съм недоволен от ГЕРБ-аджийските крадци и мошеници................да взема да инициирам една подписка .....................хаха!!!
566
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав е президента Румен Радев....................100 %!!!!
565
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България.................вън от НАТО и ЕС!!
564
3
 
13
 
! Отговори
СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!! преди 3 години
"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..
563
1
 
29
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Радев с партизанското юмруче е руски позор. Абсолютно погазва Конституцията, пропагандира написаното на листче на Позитано и Москва... Абе пълен резил :)))))))))))
562
0
 
18
 
! Отговори
Фактора преди 3 години
Гуфи първи ще си замине,после Бойко... разликата е че Бойко ще бие БСП на изборите ... отново,а Гуфи ще остане в небитието.
561
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая група граждани да са случайно от герберската хунта? Аз пък ще събирам подписка за военен съд за герберската мафия.
560
14
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
нещата са много прости...Народа ни отдавна има поговорка за тая ситуация:-"Видяла жабата че коват вола,и тя вдигнала крак"..Та така и Тиквундерий:-Видя че има протести и той вдигна слугинажа си..
559
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е велик политик!