Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос

Тръгна подписка на граждани срещу президента
718
Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка с искане за импийчмънт на президента Румен Радев събират недоволни от действията му граждани.

В петицията си те посочват, че откакто заема длъжността президент, Радев "успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите".

Още по темата
Недоволните от действията му смятат, че призовава народа към метеж, както и за външна политика, отдалечаваща България от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България, пише още в петицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


718
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
538
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А-а-а няма да му се размине на "нищото от славяново" толкова лесно.Само с оставка няма да мине.Следва съд за държавна измяна.Затова м*у*н*ч*0 е в истерия и паника и напъва за преврат.
537
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев удари с юмручето по масата,кажи стига повече и напусни София,бъди мъж!
536
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев върни се в бащината си къща, София е голяма лъжица за тебе!
535
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев върни се в своя роден край,ще помогнеш *** демокрацията!
534
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев откажи се! Взимай си булката и се връщай,жътва е!
533
21
 
9
 
! Отговори
Чук и Гек преди 3 години
Щом главанаците са в хаос, Радев действа отлично!
532
2
 
3
 
! Отговори
До 433 преди 3 години
Младия премиер с харема от партията на безпартийните ще е с най-много гласве а не тия които казваш
531
8
 
24
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Сата НАТО..... Президентът е представител..... Радев е пълна пародия на президент. Не може същество, което се ръководи единствено от чувство за мъст заради накърненото си его да заема такъв висок държавен пост.
530
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО"Президентът е представител на Суверена, който надзирава работата на Правителството, на което Суверенът е поверил Властта.""Който надзирава работата на Правителството"АХАХАХАХАХА. Колко е жалко да си червен неграмотен драскач.
529
10
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Без президент държавата може да функционира, без правителство и парламент- не------Президентът е представител на Суверена, който надзирава работата на Правителството, на което Суверенът е поверил Властта. Правителство, Боковци, Гешевци, несесе, весесе, всичко това са бригади подизпълнители на народната воля. Президентът се явява нещо като инвеститорски контрол. Ако види некачествена работа, да сигнализира, за одим да се опрааме с майсторите на обекта.
528
14
 
5
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Публично известно е, че РИСИ лятото на 2016 г е проучвала българските обществени нагласи и по направения профил след това е Решетников на среща с Импексова е предложил на Бсп кандидатурата на радев за кандидат президент! Това за съвестта ти не е ли леко притеснително?-------Не, напротив, става ми по-леко. Щом Радев е отговарял на обществените нагласи, значи правилно е бил избран. Или може би гербаджията Михаил Константинов е фалшифицирал президентските избори в полза на Путин?
527
1
 
9
 
! Отговори
gosho преди 3 години
До ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОРadvokatite na arestuvanite oligarsi i moshennitci
526
13
 
6
 
! Отговори
Скачай Буци преди 3 години
По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Ама Буби не чуваш ли народа, ако ти скочиш сите българе ще се зарадват!!"Скачай Баце, зарадвай матряла!!!
525
7
 
22
 
! Отговори
обикновен преди 3 години
Браво, най-накрая нещо разумно от народа!Без президент държавата може да функционира, без правителство и парламент- не! Служебното правителство винаги е дясна ръка на някой, и най-вече на президента и е инструмент за преврат!
524
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев изпълни своята част от схемата. Не е казал само мутрите да излизат навън, а подриваше систематично цялата държава за повече от 2 години.
523
20
 
7
 
! Отговори
Един преди 3 години
Какъв Радев?! ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП! Те са мафия. Обществени поръчки, тлъсти комисионни, парите в офшорки, бедност в България.
522
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТОПротеста не беше ли срещу "мутрите". Поне така казА пРецедента, тъй че протеста е срещу него с пръв съветник от ВИС и срещу Черепа и Маджо. Протестиращите знаят ли кой ги подкрепя или още не са изтрезнели от многото бира?
521
1
 
9
 
! Отговори
Корекциа на 547 преди 3 години
антИ-Радевист
520
14
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Разделението в Бг е очевидно. Прорадевисти срещу антирадевисти, русофили срещу русофоби, и т.н. Кремъл се опитва да ни вкара в гражданска война, но всички зависи от разума и съвестта на българския народ.------Да. Само не забравяйте, че протестът е срещу простащината на Боко и произвола на Гешев. И че двамата са милиционерски синове.И - както каза един техен привърженик - бедните те, нямали друг избор! Ако не са станали милиционери, щели са да работят като портиери цял живот...
519
7
 
21
 
! Отговори
До Анонимен 539 преди 3 години
В рамките на 33 дена аз постепенно станах убеден антоРадевист не защото имам нещо против човека Румен Радев, когото не познавам лично, а заради пропастта, в която тласка България може би дори без да си дава сметка за това.Русофоб обаче не съм.Руският народ не е планирал Октомврийския преврат,нито окупирането на България през 1944 г., нито пък е искал да се проведе тук безумен Народен съд, а после да бъдат затрити хиляди животина елита на нацията.Който е планирал това, той ни съсипва и днес