Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос

Тръгна подписка на граждани срещу президента
718
Недоволни от Радев искат импийчмънт, всявал хаос
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Подписка с искане за импийчмънт на президента Румен Радев събират недоволни от действията му граждани.

В петицията си те посочват, че откакто заема длъжността президент, Радев "успя да наложи невиждан хаос в отношенията между институциите, незачитане на парламента, неспазване на Конституцията на Република България и йерархията на властите".

Още по темата
Недоволните от действията му смятат, че призовава народа към метеж, както и за външна политика, отдалечаваща България от Европейския съюз и от водещите партньорски страни в НАТО и приближаваща я към недемократични режими в очевидно противоречие с националния интерес.

С позициите си Радев ясно показа от коя страна на разделителната линия в съвременния свят стои и това не е на страната на България, пише още в петицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


718
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
618
1
 
8
 
! Отговори
50 преди 3 години
ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ НА РЕФЕРЕНДУМ ДА СЕ НАБИЯТ ПРОСТИТУИРАЩИТЕ !!!КАКТО В САЩ ГЕРМАНИЯ И БЕЛАРУС ЗА ДА НЯМА ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ ОТ СТРАНА НА ЧЕРЕПА БИБИКЯН И ХВЪРЧИЛОТО!!!!!!!!
617
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какъв хаос всявал? Направо разцепи държавата.
616
1
 
15
 
! Отговори
Петиция за импийчмън преди 3 години
https://peticiq/281330
615
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев е продукт на партията на Луканов, Жан Виденов, Станишев. Нищо не сътвориха, безвремие и реална разруха. Сега приказките за лека нощ, ГЕРБ са рушили, са само в пропагандата във форумите. Реалността е различна.
614
0
 
3
 
! Отговори
дедо Натю преди 3 години
Кой е дошъл?
613
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много наивници гласуваха за Радев приемайки перманентно мрачната му физиономия и борсушкият му характер за признак на сериозност, отговорност и далновидност.По същия начин руския мужик гледайки Путин бъркат физиономията му на недоразвито малаче с миловидно, безобидно и добродушно диктаторче, игнорирайки това, че на неговата съвест тежат десетки и стотици хиляди убити сирийци, чеченци, украинци, руснаци, грузинци, холандци, малайзийци,...!
612
20
 
8
 
! Отговори
джо преди 3 години
до Байфидан. Трябва реално да се оцени обстановката.Радев по никакъв начин, не може да бъде упрекнат за сегашното ни дередже. Колко правителства направиха ГЕРБ? Що народ се упражни и след толкова напъни, ние сме на същия хал, като преди 10 години. Виновни са си гербавите щото 90% са некадърници. А некадърния винаги търси някой друг да му е виновен.
611
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гост. Е, сега от теб разбирам, че правителството е незаконно избрано.
610
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До 638. Няма значение, идва ББ. Бас държа, че подобни писанки си правил много пъти и в предните години. Е, и?
609
2
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
до джо. Чини ми се не си глу.пав човек, ама защо и ти толкова елементарно, че като не харесвам радеф задължително хоресвам Винету. Е, много плоско бе, колега. А написаното си ми е добре, разминаването в някои от думите е от софтуера.
608
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои нато страни, тия дето ни тикат на война с Русия ли, и къде ведяхте вие демокрацшя в САЩ, примерно
607
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе,че импийчмънт на Радев няма видите е повече от ясно,ами дайте да хвърлим заровете,докога ще оцелее вожда - слънце? (А) До края на седмицата? (Б) До края на месеца?
606
17
 
5
 
! Отговори
джо преди 3 години
до Анонимен 636. Поради членството ни в НАТО, на нашите офицери се налага да покриват определени стандарти на Английски. Това е нещо сериозно и няма никакво съмнение за хората които покриват съответните нива. Даже 90% от сивото вещество на Радев да се изпари, от него ще стане по- добър пожарникар от Бат Бойс.
605
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой чувал ли е или виждал фигуранта да говори чужди езици?!?!?
604
2
 
10
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Оставка
603
7
 
4
 
! Отговори
джо преди 3 години
Бай Фидане, не се тревожи. От нашия Винету, твоя вожд, съм доста по грамотен. Нали знаеш поговорката : По дрехите посрещат , по акъла изпращат. Ами Бат Винету в момента , заради АКЪЛА го изпращаме. А ако ти имаше акъл, изобщо нямаше да пишеш, прочети си добре писаното.
602
3
 
6
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До джо. Ама ти си по - неграмотен и от Винету. Пише се манипУлации и малкия му пръст е с непълен член. Та преди да се плочи шанс научи граматиката, не ще акъли от такива като теб.
601
13
 
7
 
! Отговори
джо преди 3 години
Я по тихо моля! Много слънчасали има тука, къде сте тръгнали да сравнявате Плевнелиев и Радев. Тоз комсомолец ако беше читав, щеше да се кандидатира за втори мандат. Нали Гербаджиите го махнаха, защото за него щеше до гласува само Десито. Бойко и Цецо се покриха и изтикаха напред Баба меца. Нали видяхте какво и се случи на изборите? Даже с все маниполациите не можаха да се опрат и на малкият му пръст. Герб трябва с достойнство да си признае времето му изтича.. Извинявам се, те такова нещо нямат
600
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
зеления миризлив чорап, фелдфебела на бсп, разединителя на нацията, льотчика предател - вън от президентсвото!
599
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плевнелиев прекара цял мандат да се репчи на Русия и да защитава пътя ни към ЕС. Радев прекара целия си досегашен мандат да създава раздори вътре в България.По-делата трябва да се избира, не по външния вид.