Протестиращи призовават за още блокади

Възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет
Обновена: 11 авг 2020 22:01 | 11 авг 2020 22:00, Петя Славова
280

За още блокади в страната призоваха инициаторите на протестите под прозорците на властта. В 34-тата вечер на недоволството протестиращите отново се събраха в района на Министерския съвет и Президентството, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Протестиращите отново замеряха Министерския съвет с домати и топчета за пейнтбол.

Организаторите на протеста в София заявиха, че възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет.

Остават палатките на Орлов мост, както и тези на бул. "Дондуков" и бул. "Цар Освободител

Антиправителствени протести има и на други места в страната. Във Варна протестиращи възстановиха палатковия лагер пред общината и това доведе до нови задръствания и хаос в морската столица.

В Плевен за втори път се организира автошествие. Участниците в него минаха през централни улици в града със звукови сигнали и с искания за оставката. Шествия имаше и в Габрово.

Утре се очаква протестът в триъгълника на властта да започне още в 10:00 сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Още малко и край с търоението на нормалните хора !!!Няма да търпим накви шепа *** да ни тирмозят !!! Това тяхното е пълен анархизъм!!!1000 платени *** да блокират номалният живот на цяла държава!!!ЩОМ Е ТАКА ДОБРЕ , ЩЕ ИЗЧИСТИМ УЛИЦИТЕ СИ САМИ !
10
3
 
25
 
! Отговори
Аха преди 3 години
А нормалните хора ,призовават за правовия действия срещу терористите , ъъъ тоест протестърите.
9
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За колажа стана ясно че е фалшив, то всички некадърни плакатисти станаха фотошопери, ама моля кажете ми как се манипулира предване на живо (live му каза шутката Хр. Иванов дето се прави на мъж). Ако някой знае, да каже че на тоя компютър дето го е направил това искам само 1 час да му дам да копа биткойни и съм милиардер.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 8Е той ци ни кът си е латентен комунист, наблягащ в момента на национал-социалистическата реторика...
7
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че той Маджо никога не е слизал от власт Сик си управлаваше и при сдс и при Бсп и при царя и при герб само сменя кукловод ите и сега ще стане така ще се появи нова партия подкрепена от Сик
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призоваващите - кого точно призовават?Нека да минат да призовават нощно време по кварталите.Да видят какви случки ще им се случат. Ама ще са без полиция и страх лозе пази.Коя държава ще затвориш бе, мухл.ьо?Тая държава е на всички българи, ане на 100 пик.льовци.
5
2
 
17
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Брате, това жените да са общи е върха на утопичния комунизъм, ВЕНСЕРЕМОС!
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луканов ни на тресе тия мутри иначе сега по стандарт щяхме да, сме като Чехия и Унгария
3
3
 
20
 
! Отговори
СТРАХ ОТ ЗАКОНА !!! преди 3 години
"Вече няма недосегаеми! Не може затворите да са пълни само със социално слаби и без политическо влияние български граждани. Прокуратурата действа на базата на закона, както в ДАБЧ, МОСВ, ДХК, ГДБОП, така и в АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА" --> Това публично обявено намерениe на ГЕШЕВ, както и НОВИНАТА за приемането на България във Европейския Валутен Съюз, станаха повод и белязаха началото на спонтанните граждански протести оглавени от натресеният ни от Москва и КГБ уж български президент..
2
4
 
32
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Да! Аз съм си харесал да блокирам кръстовището между нашата улица и оная дето води към училището. Мими от съседния вход дето продължава да не ми пуска всеки ден минава оттам и сега ще види тя!
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сори, няма да се наредя до Радев, Нинова, Божков, Слави и тумба заблудени. Излезте на избори и призоавайте хората да гласуват за вас. Покажете се кои сте, какви сте.