Протестиращи призовават за още блокади

Възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет
Обновена: 11 авг 2020 22:01 | 11 авг 2020 22:00, Петя Славова
280

За още блокади в страната призоваха инициаторите на протестите под прозорците на властта. В 34-тата вечер на недоволството протестиращите отново се събраха в района на Министерския съвет и Президентството, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

Протестиращите отново замеряха Министерския съвет с домати и топчета за пейнтбол.

Организаторите на протеста в София заявиха, че възнамеряват отново да блокират кръстовището на Софийския университет.

Остават палатките на Орлов мост, както и тези на бул. "Дондуков" и бул. "Цар Освободител

Антиправителствени протести има и на други места в страната. Във Варна протестиращи възстановиха палатковия лагер пред общината и това доведе до нови задръствания и хаос в морската столица.

В Плевен за втори път се организира автошествие. Участниците в него минаха през централни улици в града със звукови сигнали и с искания за оставката. Шествия имаше и в Габрово.

Утре се очаква протестът в триъгълника на властта да започне още в 10:00 сутринта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
0
 
14
 
! Отговори
малииии преди 3 години
Озверели дядковци и затлъстели чичковци
170
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кого всъщност блокирате????Властта в градския не се вози, а всички хора които въпреки наглостта ви чрез труда си ще ви осигурят още месеци точене на фонд безработица!!!Нямат оправдание тези блокади и явната провокация към обществото на изборите ще се види докъде води.
169
1
 
13
 
! Отговори
Умник преди 3 години
Още! ОЩЕ! А на Боджака кога ще блокирате
168
2
 
12
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Всяка партия със свое кръстовище за протест!
167
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестирайте си. Те парите свършиха- сами ще се приберете после. Като оня дето обяви гладна стачка:))))))))))))))). Отслабна 5 кг. И айде пак с пържоли мези. Толкова сте плоски. Нямат ли пари по-добри кукловоди да наемат, а взеха *** от кол и въже:)))))))))))))))))Прав е Премиера- матряла- е такъв:)))))))))))))))
166
3
 
21
 
! Отговори
до Анонимен 231 преди 3 години
при гражданска война ... вие сте 5000, 25000, 50000 дори и 150000 ние 3 милиона и 1/2, вие не работите, лежите и не сте във форма, ние обратното, КАК ТИ СЕ СТРУВА, какъв ще бъде резултатът... ще ви изметем
165
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само един пълен мало умник, загубил връзка с реслността, може да каже "Протестирайте си, на мене не ми пречите, пречите на другите граждани". Това ако не е открито призоваване към гражданска война, не знам кое е.
164
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След такива издънки като на Борисов, демократичният стандарт и елементарната логика изискват да подаде оставка и да мишкува поне две години в опозиция, а не да ми обяснява за магистрали и да разиграва хората, като си чеше егото на партиен секретар.
163
2
 
29
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
А нормалните работещи хора призовават полицията да им хвърли хубав бой и да ги разкара от кръстовищата. Писна ни от безделниците.
162
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Боко мафията тиквата е корава,така че много бой трябва да изяде още ,за да влезе в пътя...Ако си мисли,че тези пичлемета,които драскат каквото им падне по цял ден на клавиатурата ще го спасят,жестоко се лъже...А между другото вече има снимки от къщата на толупа в Гърция където смята да бяга...а тролчетата ще останат тук и ще лапат мухите...
161
1
 
8
 
! Отговори
до Баце преди 3 години
вземи си хвърли оставката, та служЕБНОТО правителство да нагази в ла**** да договори машини, да ги достави и да намери пари да ги плати, то и за извънредни избори не са
160
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Край 229Няма лошо да замерят с яйца и домато МС, че имало герб, какво от това, отдавна е опетнена институцията :) За протеста, много рехав ми се вижда, имаше 2-3 дена над 10 000, сега са 50-60 човека, това е несериозно според мен :))Единственото хубаво нещо което се случи, е че никоя политическа партия не можа да яхне протеста. Много се смях как Корни излезе на манифистация и докара Бузлуджа в Софето, ама изглеждаше неуверена, след като е освиркаха пред БНТ :)))
159
3
 
0
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
до 236ти Ега ви у "бизнесмените" - айдуци!!!
158
2
 
17
 
! Отговори
до Кармен преди 3 години
е КОЙ ще стачкува??? вие не работите, а работещите искат правото си на свободно придвижване
157
3
 
17
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
вие не разбирате ли, че нса Баце изобщо не му пречат блокадите, пречат на нас, които ви издържаме и работим, ето пречи на моя бизнес, а и не само на моя, а на огромно мнозинство други бизнеси, пречи на хората, които хдят на работа, пречи на родителите да си прибират децата вкъщи, е не сте ли гадивое?
156
15
 
1
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 3 години
Не само повече барикади а и генерална стачка до падането на тия продажни васали...И да полетят камъни и дървета по гнездата на злото - "Народно"събрание,министерски"съвет" и др.представителства на държавната мафия....
155
4
 
15
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен....... Чебурашченце, бе я кажи къде раздават тия пари на чичо ти Васко.... Къде спа 35 дни бе умник? Паричните ресурси не са неограничени. Сега ще те пратят по провинцията да буниш народа с 10 дневен изпитателен срок и минимално заплащане ат 10 лева на ден. *** довечера на Орлов мост и питай Тихомир Василев, дясната ръка на Мая Манолова. Ако те одобри де......
154
2
 
18
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
Няма ли жандармерия, полиция да изрине тази платена миризлива ***. Има избори на които си покажете предпочитанията. Но 10 години гласувате за мафията и мутрите, какво искате сега. Погледнете надъхващите ви, стари провалени политически муцуни, които драпат за властта и ще правят същото, както е сега. Не го ли разбирате?
153
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия вандалщини писнаха на всички. Нека да си протестират в градинката до парламента, в докторската градина, пред народната библиотека, в парка Заимов и т.н.(да си правят лагери). Да ходят пред президентство и премиерство и да си зяят там, ама да налагат невъзпитанието си на всички останали, като задръстват кръстовища и си правят нощни бдения си е бандитизъм и хулиганство.
152
2
 
11
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен...България много лесно се различават леви или десни са протестиращите. Левите протестиращи имат......Ако има разлика то тя е, че десните се наливат с бира на протеста и употребяват дрога, докато левите наблягат на питиета с висок градус.